25 | 24 DECEMBER

3.3K 171 46
                                    

Skickat från: Flixis

Tid: 10:47

"Shitshitshit vi saktar in"

"Herregud mitt hjärta bankar"

"Jag skakar Oscar"

"Är du där ute?"

Skickat från: Mig

Tid: 10:47

"Jag skakar också"

"Jag står där"

"Ser ditt tåg komma"

Skickat från: Flixis

Tid: 10:47

"Holy fuck jag går av"

"DET ÄR JU ASMYCKET FOLK HÄR"

Skickat från: Mig

Tid: 10:47

"Lovar att du bara stirrar ner i din telefon"

Jag bestämde mig för att lägga ner min mobil. Jag stirrade omkring, försökte få syn på min pojkvän.

Plötsligt tyckte jag att jag fick syn på honom. En röd keps var placerad bak och fram på hans huvud. En stor hoodie med Superman-loggan fanns på hans överkropp och på benen ett par svarta jeans.

"FELIX!" utbrast jag det högsta jag kunde.

Alla människor runt på centralen stirrade på mig, men det var hans uppmärksamhet jag ville ha. Och det var hans uppmärksamhet jag fick.

Han tittade upp från sin telefon. Han slängde sin rullväska mot sina föräldrar. Han sprang. Han armbågade varenda människa han såg för att komma närmare mig.

"OSCAR!" skrek han.

Jag stod som fastfrusen. Det var verkligen han. Han slängde sig i min famn. Direkt tappade jag balansen, och började gå runt i någon sorts cirkel för att återfå balansen. Felix ben var hårt flätade om min rygg och hans armar var om min nacke. Jag höll hårt om hans rygg. Han grät högljutt.

Jag fick honom att släppa min nacke för att se hans ansikte. Jag drog med fingrarna längs hans svullna och blöta kinder.

Han skulle snabbt trycka sina läppar mot mina, men självklart så skulle våra näsor kollidra med varandra. Vi skrattade båda två.

Felix hoppade ner från min famn och tittade på mig. Han var faktiskt längre än mig.

Han lät sina händer sättas mot mina kinder innan han tryckte ihop våra läppar. Jag ställde mig upp på tå för att nå upp till en bra nivå. Felix kysste mig intensivt och hårt.

Jag drog ifrån för att få andas och tittade på honom. Försökte memorera hans ansikte. De smala läpparna, den gulliga näsan, de smaragdgröna ögonen.

"Du är på riktigt, Flixis", viskade jag.

"Det är du med, Enis", svarade han och log.

-

Aw.

Alltså jag är fett glad, för idag är det min tidigaste dag i skolan, och min sista lektion är inställd <333 Jag slutar 13:35! :D
När slutar ni?

The Nude Pics » foscarWhere stories live. Discover now