26 | 25 DECEMBER

3.6K 155 35
                                    

Att sitta tillsammans i samma soffa som Felix var något jag för ett tag inte trodde skulle hända. Men här satt vi. Det hände. Vi hände.

Felix låg i min famn och fingrade på armbandet som satt runt hans handled. Ett silverfärgat armband med två berlocker – ett infinity-tecken och bokstaven O. Det var det jag hade gett honom i julklapp. Jag hade exakt ett likadant, fast istället för bokstaven O hade jag bokstaven F. Visst var det cheesy, men han verkade gilla det.

När Felix hade försökt ge mig en present hade jag tvärt sagt emot. Han behövde inte lägga ner sina pengar på mig. Men ändå hade han tryckt julklappen i mina händer. Han hade lagt ner massor med pengar på en dyr klocka – till mig. Vad han än hade gett mig skulle jag blivit glad. För det var till mig.

Felix tittade upp på mig. Lät sina läppar snudda vid mina. Jag fnissade lite tyst och tittade på honom. Hans fingrar drogs försiktigt över mitt ansikte.

"Du är så vacker", mumlade han.

"Det är du med", svarade jag.

Jag betraktade länge hans felfria ansikte. Tittade på hur hans gröna ögon tindrade. Hur det lilla leendet på hans läppar bara blev större, visade de perfekta och kritvita tänderna.

Han drog handen igenom mitt hår. Fingrade på lockarna jag hade i nacken.

Han vände på sig, så att vi satt öga mot öga. Han lät sina läppar hårt träffa på mina. Hans fingrar fanns på mina kinder. Jag drog armarna om hans rygg och tryckte mig – om möjligt – ännu närmare mig. Hans kyss var intensiv. Den speglade lycka och massor, massor med kärlek. Långsamt, långsamt drog han ifrån igen.

Jag kände mig hel. Jag kände mig lycklig. Jag ville aldrig att den här tiden skulle ta slut, men visst visste jag mycket väl att snart skulle jag sitta här ensam igen.

"Vad tänker du på, Oscis?" frågade Felix enkelt.

"På dig", mumlade jag bara till svar. "På att jag inte vill att du åker hem."

"Mitt hem är här", sa han tyst och pekade på högra sidan av mitt t-shirtbeklädda bröst.

Jag skrattade tyst åt honom och tog tag i hans handled. Förflyttade den från höger till vänster sida.

"Hjärtat sitter här, Felix", skrattade jag.

"Jaha", sa han pafft.

Jag skrockade lågt och lät mina läppar borstas mot hans.

"Du är så dum i huvudet ibland", sa jag. "Och därför älskar jag dig."

-

Igår var första kvällen den här veckan som jag bara har kunnat ta det lugnt, det var så skönt.

Idag har jag muntligt nationellt prov i svenska. Min grupp suger och jag är jättenervös. OCH JAG MISSAR MIN SOVMORGON </3
Önska mig lycka till...

Men hur mår ni då? Är det mycket i skolan?

The Nude Pics » foscarWhere stories live. Discover now