Sju

10.3K 144 7
                                    

"Här bor jag" säger Felix när vi har klätt av oss ytterkläderna i hans hall.

"Fint" svarar jag enkelt och följer efter honom in på hans rum som ligger på nedanvåningen. Han sätter sig på sin säng och granskar mig.

"Jag tycker om dina kläder idag" säger han och jag tittar ner på min enkla T-shirt och jeans. "Jag hade tyckt om dem mer ifall dem låg på golvet istället" mumlade han fram och bet sig i läppen. Jag stängde dörren bakom mig och flinade åt honom.

"Du är dålig på sånt" säger jag och han putar ut med underläppen. Jag går fram till honom och ställer mig framför honom. Efter som han sitter på sängen så får han titta upp på mig. Jag lägger armarna kring hans axlar och han lägger sig ner så att jag följer med. Jag rätar till mig uppe på honom så att jag sitter gränsle över hans nedre parti. Jag trycker mig neråt pch han biter sig endast i läppen. När han tar tag i min tröjkant förstår jag vad det ska leda till. Och jag är med på det, för jag ska visa Ogge vad som händer när man skiter i mig sådär.
-------------------------------------------------------------

"Låg du med Felix!!" utbrister Linn när vi sitter vid ett av borden i matsalen och äter lunch. Jag hyssar skrattandes åt henne för att vi inte ska dra till oss uppmärksamhet.

"Felix är skitsnygg!" väser hon och jag skrattar endast medans jag trycker ner gafflen i en av korvbitarna på tallriken framför mig.

"Jag vet"

"Hur var det?!" frågar hon exalterat och jag rycker på axlarna.

"Skönt typ, jag vet inte" svarar jag och hon skakar på huvudet.

"Kändes det rätt då?" frågar hon och snurrar med sin gaffel i sitt ris.

"Ja, är det inte dags nu liksom? Jag fyller 17 i maj"

"Jag vet. Men liksom detta var trots första gången" mumlar hon och jag rycker på axlarna igen.

"Han är ju snygg?" flinar jag och hon skrattar. Vi avbryts av en mörk röst bredvid oss.

"Kan vi prata?"

Jag har aldrigWhere stories live. Discover now