Sjutton

7.9K 130 10
                                    

"Linn" pustar jag ut mot hans läppar när vi drar ifrån vår kyss.

"Linn?" upprepar han och jag nickar.

"Jag måste messa henne" säger jag och drar mig ur hans lösa grepp.

Jag reser mig upp från sängen och plockar upp min mobil som låg på byrån en bit ifrån sängen. Men till min förvåning så finns det inte ens ett sms ifrån henne. Jag tittar en stund på skärmen innan jag tillslut släcker den.

"Jag måste nog åka hem" säger jag och han tittar frågandes på mig.

"Hände det nåt?" frågar han och jag skakar på huvudet.

"Jag tror bara att det är bäst att jag åker hem. Och börjar tänka över saker" svarar jag och han drar sina fingrar igenom sitt hår.

"Okej"
-------------------------------------------------------------

Det var ännu en gång måndag och jag hade inte hört av mig till Ogge sen i lördags när han lämnade mig utanför mitt hus. Linn hade inte iheller hört av sig alls.

Jag hoppade av bussen som vanligt en bit ifrån min skola. Det regnade ute idag och jag hade inte alls bra kläder för regn. Ett par alldeles för tunna jeans och en tunn jacka. Även mina favoritskor som råkade vara ett par tygskor var på plats på mina fötter. Det var tur att det endast var några metrar som jag behövde gå.

När jag äntligen kom fram till porten så tackade jag gud för att mina strumpor inte var blöta. Med en hård knuff så gick porten upp. När jag kom in så tittade nästan alla på mig. Utom några som stod med vita små papperslappar och fnissade. Jag försökte ignorera det och snabbt så började jag att gå mot mitt skåp. När jag öppnade skåpet så flög en vit papperslapp ner på golvet. Jag böjde mig ner och plockade upp den. Jag vände på den och såg bilden.

En bild på mig när jag och Felix har sex.

Jag har aldrigWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu