Tjugofem

7.7K 135 9
                                    

Framför mig står Ogge och dansar i takt med den dunsande musiken. Ingen av oss är direkt extremfulla men alkohol har vi i blodet.

Ogge slutar att dansa och lägger sin ena arm runt mig. Han drar mig tätt intill sig och jag skrattar. Ogge är inte direkt så mycket längre än mig. Min längd tar mig upp till hans haka.

"Alltså Sara, jag gillar dig" mumlar han och jag känner hur mina kinder blir varma och antagligen får en ljusrosa färg.

"Jag gillar dig med Oscar" säger jag och betonar 'Oscar'.

Han ler och skakar på huvudet. Jag vet om att han inte tycker om att bli kallad sitt namn utan tycker om sitt smeknamn.

Han lutar sig fram mot mig och placerar sina läppar på mina. Jag lägger mina armar runt hans nacke och han lägger sina på mina höfter. Vi gör kyssen mer djup och han greppar min rumpa istället för att ha sina händer på mina höfter. Jag stönar till mot hans läppar och känner hur han ler i kyssen. Han avbryter kyssen och greppar min hand, han drar med mig igenom hallen och till en trappa.

*obs. Kommer att förekomma dirty*

Vi kommer fram till ett sovrum och vi hinner knappt komma in innan han är framme vid mig.

Han kraschar sina läppar emot mina och puttar ner mig på den bäddade sängen. Han är snabbt över mig och jag rör mina höfter under honom. Han stönar tyst och rör vid min tröjkant. Utan förvarning så drar han den över mitt huvud. Han gör likadant på sig och jag är tvungen att kolla på hans mage.

Han knäpper upp sina byxor och låter dem falla ner till golvet med kalsongerna. Han lägger sig över mig igen och drar även av mina byxor och trosor.

Jag greppar lakanet och sluter ögonlocken. Han lämnar en snabb kyss på mina läppar innan han trycker sig in i mig. Jag flämtar till och håller lakanet hårdare.

Jag känner hur hans hakiga andetag pustar ut i min nacke. När han börjar att röra sig i mig så biter jag mig i läppen för att inte stöna högt.
Inte för att vara sån, men Ogge är mycket större än Felix.

"Helvete Ogge" stönar jag fram när han trycker sig in djupare och jag känner hela honom.

"Schh baby" mumlar han och jag lägger händerna på hans rygg. Jag trycker in mina naglar i hans hud och vet att jag lämnar röda märken.

Han håller en hård och snabb takt och jag börjar att känna den obehagliga klumpen i magen.

"F-fan, Ja-g kom-mer" flåsar jag fram och han lägger mina armar över mitt huvud.
-------------------

Vad skrev jag nyss?

Men ändå hehe 😏😂

Jag har aldrigNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ