kapitel 24

3.2K 103 8
                                    

Efter fyrtio minuter är avsnittet slut och när jag kollar på Zayn ser jag att han har somnat. Han är djupt insjunken i sömn och jag vill inte väcka honom så jag låter honom ligga kvar på min säng där han har tagit över större delen. Jag slänger mitt täcke på halva hans kropp innan jag släcker lampan och går ut.

Efter att jag har borstat mina tänder går jag in till Chloés rum och lägger mig i hennes säng. Det här är andra gången han sover över här och jag kan inte säga att jag inte gillar det för det gör jag. Hur galen han än brukar göra mig och hur mycket vi brukar irritera varandra så övervinner passionen som uppstår mellan oss allt.

När jag vaknar nästa morgon har Zayn inte vaknat ännu så jag går in till köket och sätter på kaffebryggaren.

Jag tar upp min mobil och skickar iväg ett sms till Jacob som jag inte har pratat med på länge känns det som. Det är inte mycket kvar tills han kommer hit och jag måste börja planera vad vi ska göra när han väl kommer. Det finns massa fina ställen att besöka här i Chicago och av alla Usas stater är jag glad att jag hamnade just här. 

”Morning”

Zayns röst hörs bakom mig och när jag vänder mig om står han lutad mot dörrkarmen med armarna i kors och rufsigt hår från att ha sovit.

”Morning. You want some coffee?”, frågar jag och han grimaserar ogillande.

”No thanks”

Jag vänder mig om igen och häller en kopp till mig själv och häller i mjölk därefter.

”Why weren’t you in bed with me?” 

Jag stannar i mina rörelser och vänder mig om för att se hans ansikte. Hans fråga var oväntad och om jag inte kände Zayn så skulle jag tro att han var.... sårad?

”I didn’t wanted to wake you and uhm.. you practically took all the space”, svarar jag och kväver ett skratt. Även om min säng var en dubbelsäng så hade han somnat i mitten och därför hade jag inte fått plats.

”Oh, sorry”, flinar han och sätter sig på en stol medan jag står lutad mot köksbänken och tar en klunk från mitt kaffe. ”I’m hungry. Do you have cereals?”

”Yeah, take the ones you want”, svarar jag och pekar mot flingorna som ligger bakom mig.

Han ställer sig upp och går sakta fram till mig utan att släppa mig med blicken. Han kommer oväntat nära så det bara är några centimeter mellan våra ansikten och min rygg pressas mot köksbänken. Han lägger sina händer på båda sidor av mina höfter så att mitt vita linne åker upp en aning och jag känner värmen från hans hand på min hud. Han drar mig intill sig och jag är rädd att han ska höra hur högt mitt hjärta dunkar innan han lutar sig fram och kysser mig. Varje gång han rör vid mig känns det som att elektricitet går igenom min kropp och att fjärilarna i min mage blir till liv. 

Gud, vad gör den här killen med mig?

”What are you doing today?”, frågar han innan han flytter sina läppar till min hals.

Jag har svårt att koncentrera mig på det jag ska säga när han håller på så här.

”I.. I’m going to quit my job”, lyckas jag stamma fram och han stannar upp och tittar på mig.

”I’m coming with you”, säger han sedan och sträcker sig fram bakom mig för att ta ett flingpaket.

”I think it’s best if I go alone”, svarar jag ärligt och han rynkar på pannan.

Jag vet inte vad som kommer hända om Zayn följer med men jag har en känsla av att det inte kommer sluta bra.

”But if he touches you again I...”

”He won’t”, försäkrar jag honom men han ser inte övertygad ut. 

Men mitt hjärta smälter av hans ord.

”How do you know?”, frågar han irriterat och häller i flingor i en skål. Han öppnar kylskåpet och tar ut mjölken innan han häller i det och börjar äta. Jag kollar som hypnotiserat när han tar upp skeden och för den till sin mun.

”You know, I don’t like to be stared at”, säger han men drar på mungiporna lite och jag tittar snabbt bort.

”Sorry”, svarar jag lågt och tittar ner på mina fötter.

”Answer my question”

Jag suckar och tittar upp på honom igen. ”It’s the middle of the day Zayn, he’s not going to touch me, and I’m sure he’s pretty regretful right now”

Fast är han det? Han verkade väldigt ärlig när han sa de orden till mig iallafall.

”Best for him that he is, that fucking asshole”, svarar han irriterat och jag ler i smyg.

Att Zayn blir så här arg på John betyder väl att han bryr sig om mig, ellerhur?

”Let me at least drive you there”, erbjuder han och stoppar den sista skeden med flingor i sin mun.

”It’s close”

”Still”

Jag bestämmer mig för att inte säga emot och kommer på att han kom hit med sin motorcykel som jag börjat älska.

”Okay”

Jag går in till mitt rum och byter snabbt om och sätter upp håret i en slarvig bulle på huvudet innan jag går ut till hallen. 

”I like your hair that way” 

Zayn kommer efter mig och tar på sig sina sneakers som jag aldrig har settt på honom förut för att han alltid brukar ha sina svarta kängor.

”I like your shoes”, säger jag tillbaka och han ler. 

Vi går ut till hans motorcykel och jag sätter mig bakom honom och påminner mig själv om att inte hålla om honom för hårt som förra gången. Han räcker mig sin stora hjälm men tar själv inte på sig någon.

”Don’t you have another one?”, frågar jag och han skakar på huvudet.

”Nope”

”But you...”, börjar jag men han avbryter mig.

”I’ll be fine, Nicole”

Han börjar köra i en hög fart och jag blir tvungen att hålla honom ganska hårt - även om jag älskar att åka på hans motorcykel så är jag fortfarande lite rädd -  men han säger ingenting den här gången, eller inget jag kan höra iallafall, och fortsätter köra den korta vägen till mitt jobb. Eller mitt gamla jobb. 

Han stannar precis utanför och vi båda kliver av. 

”Here”, jag räcker honom hjälmen som han tar emot och lägger på sin cykel.

”I’ll be right back”, säger jag och vänder mig om för att gå men känner hur han drar i min arm och vänder mig tillbaka mot honom. Han drar mig intill sig och biter sig i läppen innan han pressar sina varma läppar mot mina.

”Be quick”, säger han sedan och jag nickar innan jag går in till cafét, fortfarande snurrig efter hans plötsliga kyss. 

Sorry för att ni fick vänta ett tag, men nästa kapitel kommer imorgon! Snälla snälla glöm inte att rösta (genom att klicka på stjärnan) och tack till er alla som läser! :) 

blame (swedish Zayn Malik fanfic)Where stories live. Discover now