23

8.5K 314 72
                                    

'I don't want a lot for christmas.
There is just one thing I need.
And I don't care about the presents underneath the christmas tree.'
Met ze drieën zingen wij luidkeels terwijl wij vrolijk arm in arm door het bos lopen. Misschien heeft die drank van Matt toch wel toe geslagen.

'Jongens het is nog lang geen kerst!' Schreeuwt Dylan. 'Boys 1,2,3!'
'Panda panda panda panda panda kick kick rrrra!' Zingen de jongens.

Opeens schiet mij iets te binnen. Ik draai mij om met mijn vinger zwierend in de lucht.
'Laten we gaan dansen!'
Alle drie de jongens staren mij aan. Hun ogen staan allemaal wazig door de drank. Nu ik erover na denk die van mij waarschijnlijk ook. Ik weet nog een keer met Kelsey dat wij echt veelte ver waren en blijkbaar was er een fotograaf op dat feest en voor dat we het wisten had zowat de gehele school foto's met onze dronken koppen. Nooit geweten dat ik er zo uitzag als ik dronken was.

Wacht even ik ben totaal afgedwaald van wat ik wou zeggen. 'Wacht wat was ik aan het zeggen.' Jake komt naar mij toe lopen en legt zijn arm rond mijn middel.
'Ik dacht eraan om een sexuale tango te doen.'
Oh ja dat.

Ik glimlach vaag, deels omdat hij zo dichtbij staat en deels omdat ik echt veel op heb en niet meer weet hoe ik moet reageren.

Dit leidt trouwens naar het gebeuren achter de waterval. Was het een waterval of een douche waar je niet nat word. Okay ik ben echt te ver.

~30 minuten geleden~

'Kate nu even eerlijk. Vind jij mij aantrekkelijk?'
Met grote ogen kijk ik naar Jake die staat te grijnzen als een of andere idioot. Hij doet net alsof hij het antwoord al weet. Ik bedoel ja hij is aantrekkelijk, heel aantrekkelijk, gewoon hot! Maar ik wil hem niet de bevrediging geven die hij nu zoekt. Dat geeft zijn arrogantie alleen maar een boost en geloof mij hij is al arrogant genoeg.

'Ja he.'
Ik draai mijn hoofd en kijk hem aan, waardoor mijn haar mee zwiert over mijn schouders. 'Nou misschien vind niet iedereen je zo aantrekkelijk als je denkt Jake.'
Een laag hummend geluid komt uit zijn keel terwijl hij instemmend zijn hoofd knikt.

'Klopt maar wat ik heb gehoord en heb gemerkt is dat jij je ogen niet van mij af kan houden.'
'Van wie heb je dat?!' Gil ik.
Jake begint te lachen.
'Dus het is waar.' Zegt hij.
'Nee!' Mijn stem schiet aan het einde verdacht erg omhoog.

Jake haalt zijn wenkbrauwen op. Opeens komt hij tussen mijn benen in zitten en leunt hij met zijn rechterhand tegen de muur achter mij met zijn gezicht gevaarlijk dichtbij.

'W-wat doe je?'
Jake zegt niets maar komt alleen maar dichterbij, voor hoe ver dat nog kan dan.
'Want Katelyn,' zijn stem is hees.
'Ik vind jou echt fucking sexy, hoe je door de school loopt in je uniform. Ik moet eerlijk toegeven.' Jake likt langzaam zijn lippen en ik kan het niet laten maar volg elke beweging oplettend.
'Negen van de tien keer dat ik je zie wil ik niets anders dan je kleding van je lichaam af rukken en' ik kijk op in zijn donkere ogen.

Oh nu snap ik het al de alcohol heeft toegeslagen.

'Tja de rest kan je zelf wel invullen. Katelyn.' Hij spreekt mijn naam voorzichtig en langzaam uit. Ik weet niet waarom maar ik krijg het helemaal warm van zijn woorden. Kan het de alcohol zijn? Ja. Maar toch voelt dit anders.

Jammer dat hij een player is en hij dit dus waarschijnlijk tegen zowat elk meisje heeft gezegd.

Ik zucht en rol met mijn ogen. Jake strijkt een plukje haar achter mijn oor en laat zijn hand op mijn wang rusten. Voor een paar seconden sluit ik mijn ogen.
'Dus ik heb nog geen antwoord op mijn vraag.'
Ik open mijn ogen en zie de arrogante Jake weer voor mij.

Game on✔️Where stories live. Discover now