33

4.5K 140 39
                                    

'A little bit of Monica in my life, a little bit of Erica by my side.
A little bit of Rita is all I need, a little bit of Tina is all I see.
A little bit of Sandra in the sun, a little bit of Mary all night long.
A little bit of Jessica here I am, a little bit of you makes me your man!'

Jake begint raar te dansen terwijl hij zijn sombrero hoed vast pakt. Ik barst uit in een lachbui en grijp mijn maag vast. God wat is hij toch leuk!

Op dit moment zijn Jake en ik aan het lopen in the middle of fucking nowhere. Nadat gebeuren met de bruid heeft mijn moeder ons allemaal weg gestuurd van het feest. We hadden ervoor gekozen om gewoon naar een random bar te gaan maar halverwege zijn wij Kelsey en Dylan kwijt geraakt. Ondanks dat hebben Jake en ik door gefeest en lopen we nu weet ik veel waar naar toe om door te gaan. Ik heb ook eerlijk gezegd geen idee waar de sombrero op Jake zijn hoofd en de fles drank in zijn hand vandaan zijn gekomen.

'Mambo number five!' Schreeuw ik in een lage mannenstem. Jake neemt het van mij over door de trompet van het nummer na te doen. Ik begin daarna weer luidkeels mee te zingen met het nummer. Ik maak net zoals Jake een paar dans moves en sluit mijn ogen in genot. Plotseling voel ik Jake zijn hand op mijn mond, waardoor het er nogal apart uit komt. 'Oh Klate.' Mompelt hij. Ik kan zijn lichaam achter mij voelen en ik krijg het er erg heet van. 'Klate, Klate, Klate.' In een simpele beweging draait hij mij om en zet hij de sombrero op mijn hoofd.

'Ik snap niet dat zo een plerflec....' verward kijkt Jake mij aan aangezien hij moeite krijgt met woorden uitspreken. 'Plerflec.... plerflll......Pleflucarite meid als jij.....' hij stopt weer en kijkt denkend omhoog. Ondanks zijn gebrek aan normaal kunnen praten trekt er zich een warm gevoel door mij heen bij het woord perfect. Nou ja wat er van het woord over is. 'Niet. Kan. Zingen.' Geschokt sla ik Jake op zijn borst wat een lach op zijn gezicht tovert. 'Au!'

Ik kan het niet laten maar mijn mondhoeken krullen ook lichtjes omhoog. Sorry! Maar die jongen zijn glimlach is aanstekelijk.
Oh god waar zit ik met mijn gedachtes ik heb duidelijk een slok teveel op. Nou ja zeg maar gerust een fles teveel.

Opeens trekt Jake mij dichter naar hem toe doormiddel van zijn hand rond mijn middel te plaatsen. Onbewust hap ik naar adem door zijn onverwachte beweging. Ik zoek zijn blik en zie aan zijn blauwe wazige ogen dat hij ook al een fles te ver is. En hij heeft er nog een in zijn hand ook. 'Klate.' Hij haalt diep adem. 'Had ik al vleleld dat je er suuuuuper lekker uit ziet in die.... plurk.' Een schattige glimlach danst weer rond zijn lippen en hij neemt snel een slok.

Ik voel de warmte naar mijn wangen stijgen. 'Wel danklulel meneer O'clo....' ik bedenk mij dat ik zijn achternaam niet over mijn lippen ga krijgen met zo weinig controle over mijzelf en kies ervoor om zijn voornaam te zeggen. 'Jake.' Jake knipoogt naar mij en ik voel hoe zijn duim cirkeltjes begint te vormen op mijn heup. Ondanks dat mijn huid in de brand vliegt van deze aanraking wil ik mijzelf de baas blijven dus ik blijf Jake strak aankijken. Maar dan opeens gaat zijn hand naar mijn kont en geeft hij er een zacht kneepje in. Een heel zacht gilletje verlaat mijn mond wat Jake doet grijnzen.

'Lach maar wat je wil. Ik weet toch dlat je een spel spleelt.' Ik prik mijn vinger in zijn borst en dan pas valt het mij op wat voor een mooie kleur nagellak ik op heb. Wow! Die kleur rood is echt perfect. Vooral zo bij deze jurk dan en het steekt vooral mooi af bij Jake zijn witte Blouse en-
'Klate.'
Oh ja Jake.

'Ik heb nooit een splel gespleelt.' Ik kijk op in Jake zijn ogen en kan eruit aflezen dat hij oprecht is. Of het is de alcohol. 'Ik wou gewoon je aandacht.' Mompelt hij. Ik voel hoe mijn hart een sprongetje maakt maar tegelijkertijd probeer ik hem weer terug te stoppen op zijn plek. Dit is de alcohol. Dit MOET de alcohol zijn dat Jake dit zegt en dat ik mij zo voel.

Game on✔️Where stories live. Discover now