1.

169 14 1
                                    

Z pohledu Alice

 Ráno mi zase zazvonil ten otravný budík, jen jsem ho vypla a přetočila se na druhý bok. Znovu jsem usnula a zdál se mi sen o klukovi, který mezi davem lidí upoutal mou pozornost. Mé oči směřovali pouze na něj, nemohla jsem od něj odtrhnout zrak. Měl dokonalou postavu. Na sobě hnědé kalhoty a modrý kabát, na halvě čepici ale i přesto mu trčely vlasy na všechny strany. Musel vycítit můj pohled, protože pomalu začal otáčet. 

,,Vstááávej" vlítl do pokoje můj starší bratr Harry a stáhl ze mě peřinu. ,,Harolde vrať mi tu peřinu, chci spát." ,,Nene příjdeme pozdě do školy! A dneska je důležitý den". Pomalu jsem otevřela oči a uviděla ho tam v celé své kráse. Harry byl náš rodinný kudrnáč, vždycky měl dobrou náladu a na rodinu nedal dopustit. ,, To by mě zajímalo co je dnes tak důležitý" Řekla jsem otráveně, idkyž jsem to moc dobře věděla. Dneska mám 17let. Bože sem zas o rok starší. povzdychla jsem si sama pro sebe, ale aspoň je konečně pátek. Harry mě celou dobu pozoroval s úsměvem od ucha k uchu a já věděla, že to není nejlepší. Dneska se něco chystá a já nevím jestli bych se neměla bát. ,,Hele oblíkni se, jo a dneska tam sněží tak ať nezmrzneš" Vyplázl na mě jazyk a zavřel za sebou dveře.

Konečně jsem se vyhrabala s postele a utíkala zavřít okno, protože mi v pokoji byla zima. Otevřela jsem svou skříň a vytáhla jsem z ní světle uplé rifle a béžový svetr. Ze šuplíku jsem si vzala černé krajkové spodní prádlo a se vším šla do mojí vlastní koupelny. Vyčistila jsem si zuby oláchla obličej, jemně se nalíčila a hubsla do připraveného oblečení. Ještě jsem si pročesala vlasy a mrkla na seb do zrcadla. Nevypadala jsem špatně, vlastně mi to docela seklo. Vzala jsem si kabelku s učebnicemi a utíkala dolů po schodech. 

,,Páni tady to ale voní" Harry se pyšně usmál a pomohl mi se usadit jako správný džentlmen. Dal předemne talíř s waflemi jahodami a šlehačkou. Rodiče byli už dávno v práci takže mi opřejí až večer. Ještě že mě ráno nevzbudili, když chodí do práce tak často. Harry mi podal krabičku, která do teď ležel na lince. ,,Co to je?" nechapavě jsem se na něj podívala on se jen usmál se slovy, že to tady nechala mamka s taťkou. Sedl si naproti mě a pustil se do své porce.On byl tak úžasný a sexy bratr. Nebylo holky, která by se nezamilovala do jednho z jejich party. Oni byli něco jako v protivných sprostých holkách, ale v klučičím podání, jo a taky byli na lidi milý, každý je měl rád.Otevřela jsem krabičku a uvnitř byl nádherný řetízek s mým jménem. ,,Je nádherný" vytáhla jsem hoa zapla si ho na krku. 

Po snídani jsem si v ředsíňi obula své nové světle hnědé válenky a modrý kabát. Na hlavu dala roztomilou čepici s oušky a dívala se na sebe do zrcadla. V tom se zamnou objevil už oblečený a obutý Harry. ,,Sekne ti to, ale můžeme už jít?" zeptal se nervózně. Přikývla jsem a vyšla jsem k jeho autu, on zabouchl dveře a utíkal rychle do auta. 3kolu jsme měli od domu jen 10minut, ale já jsem většinou zdržovala, takže jsme to pěšky nestíhali.

Ve škole se to celkem táhlo. Pár učitelů a taky spolužáku si na mě vzpomnělo a tak mi popřálo. Od nejlepší kamarádky Jul jsem měla ve skříňce schované dvd s nějakým videem, ale teď jsem si ho něměla kde pustit. Byl tam také dopis, že tohle je teprve první dárek. ,, Alic zajdem odoledne do Starbucks? Zvu tě." Hm lákavá nabídka, jen jsem s úsměvem přikývla a společně jsme šly na poslední hodinu, kterou byla matika. matiku moc nemusím, hlavně když ten učitel, ikdyž je sexy tak neumí nic vysvětlit.

Konečně jsme měly po vyučování a s Jul šly do města ke Starbucks. Napsala jsem Harrymu ať na mě nečekám že dojdu domů později. Když jsme došly do vnitř, bylo tam jen pár lidí. Já jsem se šla usadit a Jul to šla koupit. Přinesla mi kelímek, na kterém bylo napsáno Happy B-day Alice a uvnitř bylo mé oblíbené karamelové latté. Mňam. 

Seděli jsme tam asi hodinu, už jsme si snad všechno řekli. Jul mě vzala za ruku a vyšli jsme ven, Kde byla ale pořádná zima. Csta k našemu domu trvala asi jenom 15 minut. Jul bydlela o ulici blíž takže jsme se tam s mě neznámých důvodů zastavili Vyběhli jsme nahoru do jejího pokoje, kde vytahla dvě tašky a podala mi je. Uvnitř byli krásné černé krajkové šaty. ,, Ajajaj, co na mě zase chystáte. Ale ty jsou oravdu krásné" Žasla jsem nad tou krásou. V druhé tašce byli boty na celkem vysokém podpatku Na ty jsem se dívala minulý týden ve výloze. Měly světlou krémovou barvu, ale byli nádherné. ,, Oblékej se" Vykřikla Jul a taky se začala chystat. Oblékla si uplé mini šaty námořnické barvy a k tomu černé lodičky, které měly okolo paty ostny. Její blonďatá hříva tomu všemu dodala to co tomu chybělo. Myslím že po dnešku nezůstane sama ať jdeme kamkoliv.

Její máma nás autem zavezla před náš dům, kde jsme šly opatrně, protože všude byl led a na těch potpatkách to zase taková sranda nebyla. Když mi Jul otevřela dveře všude byla tma. najednou se rozsvítilo světlo a všichni začali řvát a křičet všechno nejlepší......

Story of my lifeKde žijí příběhy. Začni objevovat