2.

127 16 0
                                    

*Její máma nás autem zavezla před náš dům, kde jsme šly opatrně, protože všude byl led a na těch potpatkách to zase taková sranda nebyla. Když mi Jul otevřela dveře všude byla tma. najednou se rozsvítilo světlo a všichni začali řvát a křičet všechno nejlepší......*

.....ze všech stran se na mě upíraly pohledy všech lidí, kteří přišli oslavit moje narozeniny. Oplácela jsem jim úsměvy, ať už to byli moji blízcí kamarádi nebo jen ti co potkávám na školní chodbě V ten okamžik mi to bylo jedno byla jsem plna nadšení z toho, že to pro mě udělali. Ti nejúžasnější lidi v mém životě. 

,,Všechno nejlepší sestřičko" přihrnula se ke mě parta těch pošuků,Zayn, Nial, Liam a Louis. Ikdyž mým příbuzným byl jen Harry, všechny jsem je brala jako bratry. Zayn byl to černovlasý krasavec, který sebou nosil pořád zrcátko. Člověk by si o něm řekl co je to za namyšleného krasavce, ale on byl hodný, laskavý a taky hodně přátelský kluk. Nial to je náš modrooký jedlík. Někdy mu i plná lednice byla málo. S ním se v jezení, ať už čehokoliv nikdo nedokázal vyrovnat. Takový ten zodpovědný Liam, ale ne ve všem jen když se jednalo o něco důležitého. Jinak to bylo stejný pako. No a ještě Louis, s ním jsem si dokázala užít zábavu klidně jenom ve dvou, ale taky si pořádně popovídat. Je takové naše sluníčko.

Louis mě objal a otočil se semnou dokola. Pak mě položil na zem a políbil na tvář, do ucha mi ještě jednou pošeptal všechno nejleší. Postupně mi všichni přáli, když jsme se náhodu potkali na parketě nebo u baru. Byla to parádní párty, budu muset klukům nějak speciálně poděkovat. 

Tančily jsme s Jul na naši oblíbenou píseň Wake me up, už jsem měla něco v sobě takže jsme byla uvolněná a užívala jsem si to. Dostala jsem žízeŇ a tak jsem si šla pro něco k baru. Harry najal opravdu pěkného barmana. Kopla jsem do sebe další vodku s džusem, když si vedle mě sedl nějaký kluk. Neznala jsem ho, ale byl pěkný. Měl blonďatě vlasy a modré oči, ale ne tak jako Nial. 

,,Všechno nejlepší Alice" řekl a zeširoka se na mě usmál, čím odhalil jeho bílé zuby. Odkud ví jak se jmenuj? No jasně mám arozeniny, ale kde se tady vůbec vzal, vidím ho poprvé.

,,Děkuji, ale kdo jsi?" zeptala jsem se s menším ušklebkem, ale on se nepřestával usmívat. ,, Jsem Jack, myslím že už si o mě slyšela, bydlím vedle ve městě. " řekl poklidým hlasem a  vzal mě za ruku. ,, poď projdeme se" Ani jsme si neuvědomila že jsem přikývla a už jse se prodírali mezi davem a šly nahoru do pokoje.

,,Už si o mě slyšela"  přemýtalo se mi hlavou, ale já jsem moc při smyslech nebyla. Takže jsem si to nemohlá dát pořádně dohromady. Vešli jsme do mého pokoje a on za námi zabouchl dveře, hledal klíč, ale já se nikdy v pokoji nezamykala.

Kvůli mým nočním můrám, které sem mívala dříve, vždycky za mnou přiběhl Harry a nebo mamka s taťkou, protože můj divoký křik je ze spaní vždycky vzbudil. Poslední dobou už to bylo ale lepší, byli to jenom zlé sny, které nebyli tak živé a opravdové. Ale i těch bylo málo.

Přitiskl mě na dveře a začal líbat. Nelíbilo se mi to, bylo to naléhavé. Odstrčila jsem ho od sebe a chtěla sem odejít, když na mě ale násilně chytil za ruku a zařval, že nikam nepůjdu došlo mi to. To ej ten Jack, který střídá holky jenom na jednu noc. Vždycky si nějakou vybere a když se snaží utéct tak jí zmlatí. začánal ze mě vyslékat šaty a dravě mě líbal na krku. Pohodil mě na postel a lehl si na mě. Snažila jsem se z pod něho dostat, ale nešlo to.  

NE! znovu ne, já tohle nechci zažívat znovu. Stalo se mi to už jednou asi před rokem, ale bylo to něco jiného. Chodila jsem s Danem a on mě dá se říct podváděl , jak jsem se dozvěděla po tom co mě opustil. Jednou ke mě přišel a chtěl se semnou vyspat, ale já to ještě nechtěla. Řekl, že jsem k ničemu, že už ho nebaví jenom takhle se semnou vodit za ručičku a že už nebude čekat Hned jak to dořekl vrhl se mi surově na rty a začal mě líbat. Potom přešel ke krku a mě se to vůbec nelíbilo. Spolupracovala sem s ním, ale nebylo to takové jak bych si to já představovala, já jsem to nechtěla, ale bála jsem se že ho ztratím. Strhnul se mě oblečení a povalil mě na postel, sám se vyslékl a lehnul si na mě. Na nic nečekal a vniknul do mě. Tak strašně to bolelo, slzy se mi bolestí vyletěli z očí. Nebyl něžný nic. Jenom si užíval tu bolest, kterou mi přinášel. Smál se tomu sem tam mi pořádně zkousnul bradavku. Dělalo mu dobře když jsem vykřikla bolestí. Když už cítil že to příjde zrychlil a já už jsem dosáhal pořádného orgasmu. On ještě párkrát přirazila  svalil se vedle mě. Chvíli se tam vydechoval. a já se k němu otočila zády, aby neviděl jak brečím. Zvedl se z ostele, oblékl se a se slovy. ,, My dva jsme spolu zkončili" odešel. Zůstala jsem tam sama ležet v posteli. Dá se říct, že jsem byla znásilněna svým přítelem. Ikdyž teď už bývalým, nesnášela jsem ho. Slzy mi pomalu stékaly po tváři a já prožívala strašnou bolest v podbřišku. Bolelo to a já se nemohla ani hýbat. Nikdo krom Harryho , který mě takhle našel jsem o tom neřekla. Taky to věděli kluci, kterým to Harry řekl, ale mě to nevadilo. Našim jsem řekla, že mě podvedl což taky byla pravda, ale oni to radši nějak neřešili. Od Harryho dostal pořádnou přes držku a já už jsem se o něj dál nestarala. Zapoměla jsem na něj a chtěla tu vzpomínku, která se stala ten večer úplně vymazat z hlavy, což se mi ale nikdy nepovedlo. Tenkát po tě noci byly  mé noční můry nejhorší. On to vyvolal, zdávalo se mi o něm jaký je to nechutný člověk, ale mé noční můry byli i o jiných psychoatech. 

Jack mi zajel pod záda kde chtěl rozepnout podprsenku, k mému štěstí se mu to ale nedařilo a tak jsem měla příležitost začít křičet o pomoc.

* Z Louisova pohledu* 

Byl jsem nahoře v koupelně, protože dole byla obsazená a dokonce se před ní tvořila menší fronta. Nikdo asi nevěděl, že Alice mají doma více koupelen. Už jsem se blížil pomalu ke schodům, když jsem z Alicina pokoje uslyšel ,,Ne nech mě, pomooc" chvíli jsem váhal, ale potom jsem prudce otevřel dveře od jejího pokoje. Viděl jsem tam brečící Alic na posteli jenom ve spodním prádle a nad ní ležel nějaký blonďatý kluk. ,, Nech jí napokoji" on se na mě jen posměšně podíval, ale já jsem se přiblížil blíž a jednu mu vrazil. ,,Vypadni" vstal ze země a já viděl že mu z nosu teče krev. Dobře mu tak debilovi. Odešel z pokoje a zabouchl za sebou dveře. Otočil jsem se na Alic a ta tam seděla, objímala si nohy a bradu měla položenou na kolenech. Celá se třepala a z očí se jí valila jedna slza za druhou. Rychle jsem vzal deku a celou jí do ní zabalil a pevně jí objal. Obmotala ruce kolem mého pasu a potichu mi vzlykala do trička.  Bože málem to prožila znovu. Proč má takovou smůlu na kluky, proč jí to dělají. Ona si zaslouží někoho lepšího. ,, to bude dobrý Alic už ti nikdo neublíží." Políbil jsem jí do vlasů a hladil po zádech. Po chvíli už se tak netřepala a pomalu a v klidu oddechovala. Jemně jsem jí položil do postela a pořádně zakryl. Nechtěl jsem jí takhle nechat  vpokoji samotnou po tom co prožila. Vytáhl jsem si z kapsy mobil a napsal Harrymu, aby sem přišel.

Všechno jsem mu vysvětlil a on měl v očích strach, ale také strašnou zlost. Věděl jsem, že Alice po tom co se jí stalo loni tak mývala ty noční můry. Párkrát, když jsem u nich přespal jsem jí z vedlejšího pokoje slyšel. Nechtěl jsem, aby tohle prožívala znovu. Je tak neviná a tohle si nezaslouží. Nechali jsem jí v pokoji a odešli dolů, kde se to pomalu začalo vyrazdňovat. S klukama jsme zbytek lidi povyhazovali Zayn s Nialem šly taky a my s Liameme sme se domluvili, že tu dneska přespíme, abychom jim zítra pomohli uklidit než se vrátí rodiče. ALe to až se pořádně vyspíme, mám toho plné zuby dneska se toho stalo moc a jsem utahaný. Spali jsme v pokoji pro hosty který byl hned vedle pokoje Alic. Hodiny ukazovali už 4 ráno a já konečně zavřel oči a po chvíli usnul.

Probudil mě výkřik a potom jsem slyšel jen hlasité vzlykání, které se ozývalo vedle z pokoje. Rychle jsem vstal a utíkal k ní do pokoje. Ležela tam pod peřinou v klubíčku a brečela. Bože tak strašně mě bolí ji takhle vidět. Přišel jsem k ní a začal jí utěšovat, opatrně jsem jí posunul a lehl si k ní do postele. Bylo mi jedno, že mám en boxerky. Obmotal jsem kolem ní ruce a ona se ke měě přitulila. Bála se šlo to z  ní cítít. ,, Já se bojím, nechci to prožívat znovu." Řekla mezi vzlyky. ,, Já vím, neboj všechno bude dobrý, Jsem tady." hladil jsem jí po zádech. Byl jsem unavený a myslím, že Alice už taky zase spala, protože pravidelně oddychovala. Zavřel jsem oči a znovu usnul.  

Story of my lifeWhere stories live. Discover now