3.

129 18 2
                                    

*Obmotal jsem kolem ní ruce a ona se ke měě přitulila. Bála se šlo to z  ní cítít. ,, Já se bojím, nechci to prožívat znovu." Řekla mezi vzlyky. ,, Já vím, neboj všechno bude dobrý, Jsem tady." hladil jsem jí po zádech. Byl jsem unavený a myslím, že Alice už taky zase spala, protože pravidelně oddychovala. Zavřel jsem oči a znovu usnul. * 

 *Z pohledu Alice* 

Probudila jsem se v objetí Louise. Strašně mě bolela hlava a bolest už mi nedovolila znovu usnout. Opatrně jsem se z jeho objetí vymanila, abych ho nevzbudila. Ze skříně jsem si vzala šedé teláky s tílkem a čisté spodní prádlo. Zaběhla jsem do koupelny a zamkla za sebou dveře. Opřela sem se o umyvadlo a podívala jsem se do zrcadla. Vypadala jsem strašně, červené oči od pláče, na rukách se mi dělali modřiny od toho jak mě pevně držel, abych mu neutekla. Hnusila jsem se sama sobě. Sundala jsem ze sebe spodní prádlo a vlezla do sprchy, nechala jsem na sebe téct horkou vodu. Dělalo mi to dobře, uvolnili se ve mě všechny svaly a vůbec se mi nechtělo vylézat. Ani jsem si nevšimla, že mi stékají slzy po tváři. 

Ve sprše sem strávila už dost času. Ještě sem si spláchla šampón z vlasů a zastavila vodu. Osušila jsem se, vytáhla fén ze skříňky a vysušila si i vlasy.Potom jsem si oblékla připravené oblečení. Znovu jsem se podívala do zrcadla a o moc lepší to nebylo. Vlasy jsem si sepla do drdolu a vyšla ven z koupelny. Louis stále spal a tak jsem potichu přešla ke dvěřím a vyklouzla ven. Na chodbě byl trochu nepořádek a dole to vypadalo jako po výbuchu, ale Harry říkal že dneska dojde úklidová sllužba tak doufám že tady budou brzo. V kuchyni jsem si naléla sklenici džusu a opřela se zadkem o linku. V hlavě se mi odehrával včerejšek, všechno co se včera stalo.

Z přemýšlení mě vytrhnul zvonek. Šla jsem otevřít dveře za, kterými stála starší žena a za ní asi dalši 3 mladíci. Pustila jsem je dovnitř a zalezla zpět do kuchyně. Vzala jsem si z ledničky jogurt a sedla si na barovou židličku. 

V domě se ozývaly různé zvuky vysavače, pytlů do kterých házeli odpadky čistící prostředky které stříkali na nábytek. Všechno jesem to strašně moc vnímala a divila se že to kluky nevzbudilo. Rozhodla jsem se jít na zahradu, obula jsem si válenky a kabát. Zasněženou zahradou jsem došla až k altánku, kde jsem si sedla a pozorovala zasněženou  zahradu. Jen tak sem tam seděla. Bylo celkem teplo, ale za to mohlo sluníčko, které svítilo vysoko na obloze. 

,,Heej Alice poď za náma dovnitř" zakřičel na mě Liam z terasy. Byl jako sluníčko, úsměv na tváři mu nechyběl. Nevěděla jsem, že tady spali i  ostatní kluci, asi jsem jim měla udělat nějakou snídani. Vstala jsem z lavičky a pomalu se šourala domů. Bylo tam teplo a ticho, už to asi všechno pouklízeli. Harry něco dělal v kuchyni a Louis scházel dolů ze schodů zrovna když jsem přišla do obýváku. Ručníkem si sušil vlasy, takže asi vylezl ze sprchy. Když mě uviděl jeho obličej posmutněl. Pokusila jsem se o úsměv, který mi opatrně oplatil. byl to takový ten povzbuzující úsměv. Bezeslova jsem si šla sednout na sedačku a zapla MTV. Neměla jsem na mic náladu, chtělo se mi spát, ale strach byl silnější. Strach z toho co se mi zase bude zdát. Nechci, aby se mi opakoval ten sen ze včerejší noci, kdy mě tak strašně mučil a mé tělo mě z toho všeho bolelo. Byla jsem od krve a nic jiného mež tu bolest jsem necítila.

Louis ke mě přišel chytil mě za tváře, palcem mi setřel slzu, která se mi stekla po tváři a políbil na čelo. Usmála jsem se na něj, ale ten úsměv byl opravdový. Nemusela jsem se nějak falešně snažit.

Svalil se vedle mě na sedačku a potom přišli i Liam s Harrym. Kluci o něčem diskutivali, ale já jsem je vnímala jen tak na jedno ucho. ,,Alice, bež se voblíct" natahoval ke mě ruce Hazouš. ,, Co? Já nikam nejdu. " protestovala jsem. ,, No to teda jdeš, bude to zábava. Venku je krásné počasí a na svahu bude dneska málo lidí." přemlouval mě, ikdyž mi vlastně nedal jinou možnost. Kluci už se chystali odejít, aby se doma mohly připravit. ,, Za půl hodiny vás vyzvedneme." Křikl Liam, já jsem kývla a zamávala jim a vyběhla schody nahoru. V pokoji jsem si dala  bílé  gatě na snowboard a pruhovaný svetr. Zapletla jsem si cop a přetřela rty, protože jsem je měla suché. Dole v kuchyni jsem snědla ještě banán a vzala svou  novou bundu z věšáku. Přešla jsem chodbou k zadním dveřím, které vedly do garáže, kde máme boty a snowboardy. Boty mi pomohl utahnout Harry a pak se obul ještě on. Kluci už troubili před domem. Přilbu, která byla uplně dokonalá. Byla jako pletená čepice s bambulí a hodila se k mé tyrkysově zelené bundě. Do druhé ruky jsem vzala snowboard a vyšli jsme ven za klukama.

* Loiusův pohled*

Když nasedl Harry s Alice k nám do auta. Rozjel jsem se směrem k sjezdovce. Od města byla vzdálená asi 20 minut, ale já jsem jel opatrně,  protože cesty byli zamrzlé.  Probírali jsme včerejší párty, která byla paradní, kdyby nebylo toho konce. Hledal jsem nějakou dívku, která by mohla být moje. Chtěl jsem si nějakou najít, protože mi to chybí. Myslím, že jsem ji přece jen našel. Teď seděla s námi v autě, ale nezapojovala se do dění. Jen tupě zírala z okna. Nevím co a proč se to ve mě hnulo, ale začal jsem jí vidět trochu jinak. Alice byla pěkná to jsem věděl vždycjy a mezi takové pošuky zapadla přímo dokonale.

Od včerejší noci jsem ji viděl jako strašně sexy a dokonalou holku s parádní postavou. Krásné oči ve kterých jsem se začal ztrácet kdykoliv jsem se do nich podíval. Dlouhé hnědé vlasy, které se jí vlnili až skoro po zadek. Ten jsem mel chuť zmáčkout a ona by jen jemně zavzdychala. Bože co to dělám je to moje kamarádka. Ta nejlepší, to už jsem ale zastavil na parkovišti pod sjezdovkou. Liam nám zaběhl koupit pernamentky a my jsme ho šli počkat k lanovce. ,, Alice trochu úsměvu, tohle ti pomůže se odreagovat"   povzbuzoval ji Harry. Ona se sehla sebrala kopu sněhu a kouli, kterou udělala po něm hodila. Ten stihnul ale hbitě uhnout. ,, Tak to ne" řekl a hrabal si sníh na velkou kouli. Sledoval jsem Harryho a najednou jsem to schytal přímo do hlavy.

,, Heej" tak tohle ne. Začal jsem válčit s Harrym proti Alic. Ta se jen smála a uhýbala našemu útoku.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jan 27, 2014 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Story of my lifeKde žijí příběhy. Začni objevovat