3.část

367 29 2
                                    

počet slov : 943

Před jejím domem jsem už viděla auto. Louis už je tady, řekla jsem si. Zazvonila jsem a kdo mi neotevře. Zase vidím ten krásný úsměv.

 „Ahoj Sam“ řekne Louis. „Ahoj“ „Připravená?“ zeptal se „Jasně, už se těším.“ Odpověděla jsem a opětovala jsem mu úsměv.

Sestřičku jsem odvedla k Jay a poté jsme já a Louis nasedli do auta připásali se a jeli. Zprvu bylo v autě ticho až promluvil: „A ty máš řidičák?“ „Vlastně ano, ale nějak nemám co řídit. Naposledy jsem snad řídila před rokem. Pamatuju si moji první pokutu za to, že jsem jela celou cestu s blinkrem.“

„To máš ještě dobrý, mě s kluky zastavili policajti na dálnaci“ „Neříkej, že jste jeli tak rychle?“ „Ba naopak, zastavili nás za pomalou jízdu.“ Začala jsem smát - neudržela jsem se ale Louisovi to nevadilo smál se také.

„Vážně?“ „Opravdu, bylo to tehdy když jsme natáčeli náš první videoklip a já měl jediný řidičák tak jsem musel řídit.“ „Páni, tak jestli teda máte tolik zážitků jako tyhle tak se ani nedivim, že vás mají všichni tolik rádi.“ „I ty ?“ „Uvidíme“ a šibalsky jsem se na něj usmála. Usmál se a koukl mi do očí.

 Najednou rychle zastavil jelikož na semaforu naskočila červená. Cukla jsem sebou. „Promiň“ omluvil se „V pořádku“ řekla jsem. Stáli jsme na semaforu a čekali na zelenou. „Jsem rád, že nakonec jedeš“ řekl ale díval se už před sebe usmála jsem se a podívala se z okna, kde jsem uviděla velký billboard a na něm jeho se zbytkem skupiny kde předváděli svou voňavku Our Moment.

„Voní aspoň krásně?“ „Co prosim?“ řekl Louis a podíval se mým směrem když si toho billboardu všiml také. „Ovšem, jak se jen můžeš ptát. Můžu ti jednu dát mám jich pár v zásobě“ „Ale ne to není třeba. Koupím si ji.“ „Ale…“ naléhal. „Louisi dobrý“ umlčela jsem ho.

Chvíli bylo v autě zase ticho až sem se zeptala: „Kam to vlastně jedeme?“ „Už jenom kousek“ řekl zahl do ulice, kde byli samé pěkné domy až u jednoho zastavil. „Tak jsme tady“ řekl a vystoupil s auta oběhl auto aby mi mohl otevřít.

Pane Bože, oni nevymřeli,existují, gentlemani existují řekla jsem si v duchu a byla nadšená tím jak je na mě milý. Otevřel mi dveře od auta a já vystoupila „Děkuju“ poděkovala jsem se a on se usmál „Tady bydlíš?“ „Bydlíme, jsme stu společně s kluky“ „Aha a nebude vadit, že jdu zrovna k vám, víš když si hlídáte to soukromí, myslela jsem že půjdem někam do clubu“ „To až později“ řekl a já ho následovala do domu.

Otevřel vstupní dveře a když jsme vešli už tam pěkně stáli čtyři kluci a usmívali se od ucha k uchu. Musím se přiznat, že jsem trochu na internetu pátrala abych aspoň trochu věděla a necítila se trapně, že přece jen neznám největší boyband na světě. Jako první tam stál blonďáček.

Toho jsem si pamatovala ze všech nejvíc protože byl ve skupině jediný blonďák. Byl to Niall toho jsem si ovšem spojovala i s mým telefonátem s Louisem když se tam s ním hádal. Musela jsem se usmát. „Tak tohle je ta, o které stále Louis mluví“ řekl Niall a Louis na něj ihned dal vražedný pohled.

Louis nás mezitím představil a já mu podala ruku a usmála se. Další byl Zayn ano toho jsem si taky zapamatovala. Jediný černovlasý a taky muslim. „Spíše rozruch v celém domě“ řekl a mrkl.Představil nás a já opět podala ruku.

„Máš pěkný džíny“ řekl další když se podíval na mé roztrhané kalhoty. „Děkuju“ řekla jsem docela překvapeně. Tohle byl Harry, jeho jsem si ovšem nepamatovala ale usoudila jsem, že bude milovník žen když mi místo podání ruky dal pusy na ruku jako správné dámě.

 „A tohle je Liam“ dodal Louis a představil mi posledního člena skupiny. Liama jsem si ovšem taky vybavyt nemohla ale čeho jsem si na něm byla všimla byli jeho šipky na ruce jako tetování, věděla jsem že do toho tetování jsem se hned zamilovala.

Večer jsme strávili v obýváku u pití a pojídání různých jídel, kteří kluci pro mě nachystali. Vykládali jsme si různé zážitky co se nám kdy přihodily a kluci občas přihodili i něco s tour. Byla s něma vážně sranda, že jsme se nakonec rozhodli, že do žádného klubu nejdem zůstaneme pěkně v teple u pohovky a krbu a budem dál vykládat.

Bylo asi půl druhé ráno když sem usoudila, že bych měla jít domů. „Asi bych už měla jít“ řekla jsem a koukla na Louise. „Né nechoď“ protestovali všichni. „Vždyť už je hodně hodin. Jsem trochu unavená a navíc má sestra je u tvé mámy, Louisi“ „Ale prosim tě máma,počítala, že tam bude přes noc, řekl jsem jí totiž, že ty budeš spát tady u nás, viďte hoši?“ řekl a koukl se na kluky. „Jasně, už jsme ti připravili i pokoj.“ Řekl Liam chloubně, s čehož vyplynulo, že ho nachystal on.

Byla jsem překvapená, ale nakonec přece jen, měl Louis pravdu. Sestru bych teď asi domů nebrala.  A jelikož mě stále přemlouvali a mě už docházeli výmluvy tak jsem na to kývla. Vlastně proč ne že ? Chvíli jsme si ještě vykládali a pak mi šli kluci ukázat pokoj kde přespím.

Byl krásný, všechno moderní a nejlepší byl výhled z okna na hvězdy. Popřáli mi dobrou noc a odbelhali se do svých pokojů. Lehla jsem si na postel a v mžiku usnula.

Asi kolem třetí ráno jsem se ale probudila zimou, byla jsem odkrytá a duchna se válela na zemi.Asi se mi něco zdálo. Ovšem jsem ale nemohla znovu usnout. Měla jsem žízeň. Vstala jsem, potichu otevřela dveře od pokoje a schodištěm se loudala do kuchyně.

DÁL ? LÍBÍ ? PROSÍM PIŠTĚ KOMENTY A LIKE :)) DĚKUJU VŠEM CO TO ČTOU :P

The One (CZ Fanfics with Louis Tomlinson&1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat