DARK ANGEL - Tanıtım

56 3 0
                                    

Merhaba bu sadece konuyu ve anlatım dilini tanıtmak için yüklediğim bir bölüm.   Devamını getirmemi isterseniz lütfen benimle iletişime geçin.

Saat sabahın 6 sıydı ve genç kız dalgın gözlerle odasının tavanına bakıyordu. 3 saat sonra yüksek puanlarla kazandığı okulunun sıralarında oturuyor olma düşüncesi bile onu heyecanlandıramıyordu. Yukardan topladığı açık kahverengi uzun saçlarından saç lastiğini çekti. Üstündeki ince örtüyü açıp içinden sıyrıldı. Yavaş adımlarla banyoya girdi. Solgun yüzüne renk gelene kadar soğuk suyu yüzüne çarptı. Ardından daha canlanmış adımlarla mutfağa gidip kendine yiyecek aldı. 'Şimdi annem burada olsaydı hazırlanmış bir kahvaltı masasında oturacaktım' diye düşünmeden edemedi.  18 yılda oluşan alışkanlıklarından kolay vazgeçemezdi. Yiyecek hazırlarken yine garipsemişti.

      Odasında kıyafet dolabının önünde dikilirken son lokmalarını da yuttu. Dolaba şöyle bir göz gezdirdikten sonra siyah eteği, buz rengi tişörtü ve kot ceketi askıdan alıp yatağın üzerine bıraktı.

DARK ANGELOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz