~1

203 11 3
                                    

Çok isteyerek yazdığım bir kitap. Lütfen sizlerde oy verip bana destek verin :) Elimden gelenin en iyisini bu kitapta göstermek istiyorum. İyi okumalar 🤍

...

Kim Taehyung, Kim evinin üç erkek evlatlarından en küçüğüydü. Taehyung bir Omega idi. Zarif, narin, saf ve bütün kızları kıskandıracak derecede bir güzelliğe sahipti. 20 yaşında olmasına rağmen hâla içinde küçük bir çocuk barındırıyordu Taehyung. Hiç bir zaman büyümek istememişti, dünyada olan kötülüklere bulaşmamak istemişti. Taehyung eşi benzeri bulunmayan değerli bir taş gibiydi. Abilerinin ve babasının işlerinde ona bir görev düşerse veya ailesi dışında biri ile konuşursa içindeki çocuğu susturup, asil ve olgun kişiliğini ön plana çıkarıyordu. Taehyung ile konuşan herkes onu çok seviyordu. Sevilmeyecek gibi birisi değildi o.

Jeongguk ise Jeon Krallığının tek evladı ve Veliahtı idi. Babasını her konuda örnek alan Veliaht prens 24 yıllık hayatında şimdiye kadar kimseyi sevmemiş, buz kalpli bir çocuk olarak yetişmişti. Krallığın tek evladı olması onu küçüklüğünden beri zorlamıştı. Babasının onu çok iyi bir kral olarak yetiştirmek amacı ile küçüklüğünden beridir soğuk davranması Jeongguk'u sevgiye muhtaç bir insan yapmıştı. Babasına bağımlıydı, annesinin sevgisi yetmiyordu ona. Eğer bir gün aşık olursa o kişinin sevgisine çok muhtaç kalacağını biliyordu Jeongguk, bundan dolayı korkuyordu. Birine ÂŞIK olup ona karşı savunmasız kalmaktan. Sert görünüşünün altında kibar, hoş, anlayışlı biri vardı. Ama sadece sevdiklerine gösteriyordu bu yönünü. Alfa olması için ise evlenmesi gerekiyordu. Babası ancak evlendiğinde tahta geçebileceğini söylemişti. Annesi bu haberden sonra her zaman Jeongguk için Omegalar araştırıyordu ama Jeongguk hiç birine ne ısınabiliyordu ne aşık olabiliyordu. Babası ise zorlamıyordu Jeongguk'u babasıda ısınamıyordu onlara belliydi.

...

Taehyung çokta büyük olmayan saraylarının bahçesindeki kendine ait olan çiçek bahçesinde çiçekleri ile ilgileniyordu. Bir omega olduğu için bahçeden dışarı çıkamıyordu, dışarısı onun için tehlikeliydi, etrafta olan Alfalar onu arzu ederse başının derde gireceğini biliyordu. Çiçeklerine son bir defa göz gezdirdikten sonra tebessüm edip içeriye girmek için yürümeye başladı Taehyung. Bahçede olan hizmetliler Taehyung'u görünce kocaman gülümseyip saygı ile selam vermişlerdi. Taehyung karşılık olarak aynısını yapmıştı. Tam kapıdan gidecekken önüne abisi Yoongi çıktı. Taehyung kocaman gülümseyip selam verdi abisine,
"Hoş geldiniz abi" 
"Hoş buldum Tae, sana çok iyi bir haberim var"

Taehyung heyecanlanmıştı çünkü abisi ona ne zaman böyle bir şey dese çok güzel şeyler oluyordu.

"Haberiniz nedir abi?"
"Hatırlıyormusun sana bir söz vermiştim. Seni çarşıya indireceğim diye. O sözümü tutmanın vakti geldi"

Taehyung heyecan ile abisinin boynuna sarılmıştı. Sonra bunun saygısızlık olduğunu düşünüp geri çekilmişti.

"Affedin abi, yanlışlıkla oldu"

Yoongi Taehyung'u tutup kendine çekmiş ve sıkıca sarılmıştı. Taehyung'un çok hoşuna gitmişti ve hafif bir tebessüm bırakmıştı o an.

"Ben senin abinim Taehyung, hiçbir zaman bana sarılmaktan çekinme"

"peki ne zaman götüreceksin beni?" Taehyung abisinin kollarından ayrılıp parlayan gözler ile abisine bakmıştı.

"Eğer hemen hazırlanırsan gidebiliriz"

Taehyung kafa sallayıp saygı ile abisinin önünde eğilip odasına koşmuştu. Yardımcısı olan Jimin, Omega Taehyung'u odasına girerken görmüş ve kapının önüne gelip iki defa tıklatıktan sonra
İçeriden "Gir" komutunu alınca içeriye girip tebessüm ile "istediğiniz bir şey var mı Omega?"
"Benimle böyle konuşmamanı söylemiştim Jimin. Biz arkadaşız saygı kurallarını bana gösterme lütfen"

"Ah unutmuşum Taehyung, peki neden bu kadar mutlusun."

"Abim beni çarşıya götürecek, hemen hazırlanmanı tavsiye ederim yoksa seni burda bırakırım" diyip kahkaha atmıştı Omega

Jimin şok olmuş bir şekilde "Ne!? Bu gerçek mi Taehyung"

"Evet gerçek ama sen hâla burada duruyorsun Jimin hemen giyinmeliyiz"

"Tamam hemen giyinirim ben, ama senin pelerinin ve kıyafetini getirmeliyim bekle hemen getiriyorum"

Taehyung arkadaşının şaşkın hallerine gülmüştü. Jimin hemen kıyafetlerini getirdiğinde, Taehyung giyinmiş ve pelerinin kapüşonunu kafasına geçirip çıkmıştı. Ve karşısında onu heyecan ile bekleyen Jimin ile karşılaşıp gülümsemişti. Aşağıya geldiklerinde atlar hazırlanmıştı abisi ve Jimin ile at arabalarına binmiş ve yaklaşık 10 dakika sonra varmışlardı. Yoongi Taehyung'u yanından kesinlikle ayrılmaması için uyarmıştı.

Taehyung etrafı incelerken aniden birine çarpmıştı. Kafasını kaldırıp mahçup bir şekilde karşısında ki pelerinli kadından af dilemiş ve dikkatsizliği yüzünden tekrar tekrar af dilemişti. Yaşlı kadın karşısında ki gencin bu halini çok sevmiş ve sorun olmadığını dile getirmişti. Yoongi kadının yüzünü gördüğünde ise "Kraliçe Jeon" deyip saygı ile önünde eğilmişti. Kraliçe Yoongiyi tanıdığında gülümsemiş ve kısa bir sohbet etmişlerdi. Taehyung duyduklarıyla daha çok mahçup olunca tekrar özür dilemiş ve Kraliçe Taehyung'un hiç görmediği yüzünü görmek istediğini söylemişti.

Kraliçe Omega Taehyung'un çok titizlik ile ailesi tarafından dış dünyaya korunduğunu biliyordu. Ve her zaman onu görmek istemiş ama hiç denk gelmemişti. Taehyung pelerinin kapüşonunu birazcık açmış ve Kraliçeye dönmüştü. Kraliçe Taehyung'un güzelliği karşısında gözlerinin parladığını hissetmişti. İçinden Oğlu Jeongguk ile ne kadar yakışacaklarını düşünmüştü. Bunu kral'a hemen bildirmeliydi. Kafaya koymuştu Kraliçe, Taehyung Jeongguk'un Eşi olacaktı. Hem zarif hem kibar hemde güzeldi Taehyung. Tam oğluna layık birisiydi.

Taehyung Kraliçenin övgüleri karşısında utanmıştı. Şu an saraya dönüyorlardı ama hâla yanakları kızarıktı Taehyung'un. Bugün gerçekten güzel geçmişti. Abisi Taehyung'u çarşıda gezdirmiş istediği şeyleri almıştı. Jimin için bir sürü şey almıştı Taehyung. Gerçekten çok seviyordu Jimin'i. Jimin ne kadar itiraz etsede Taehyung umursamayıp her şeyden almıştı ona. Saraya vardıklarında Taehyung abisine son bir kere daha Teşekkür edip odasına çıkmıştı Jimin ile. Jimin Kraliçeyi anlatıyordu hâla, Taehyung'un başı şişmişti artık. Jimin Taehyung'un pijamalarını çıkarmış ve yatmadan önce saçınıda tarayıp çıkmıştı odadan. Taehyung Kraliçeyi gerçekten sevmişti, biraz daha bugünü düşünüp uykunun kollarına bırakmıştı kendini.

Lavinia ~ Taekook Where stories live. Discover now