four - spring festival

7.2K 397 429
                                    

Bölüm şarkısı All Time Low - Somewhere in Neverland.

FOUR - SPRING FESTIVAL

Okuldaki senemiz sonuna yaklaşırken, okuldaki şenlik hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyordu. Her baharda okulumuzun bahçesine büyük bir sahne kurulur ve burada bir sürü sanatçı performans sergilerdi. Okula dair tek eğlenceli şey buydu. Bu yıl başımızda üniversite sınavı gibi bir dert olduğundan dolayı bu seneki şenlik için her zaman olduğumdan daha hevesliydim çünkü bu sene stres atmaya her zaman olduğundan daha çok ihtiyacım vardı.

Şenlik günü Areum ile birlikte önlerden yer kapmak için sabah deyim yerindeyse karga bokunu yemeden kalkmış ve hazırlanıp okulun yolunu tutmuştuk. Okula vardığımızda bizim gibi erkenden gelmiş bir kaç sınıf arkadaşımız da oradaydı. Konser başlayana kadar çimlerde oturup saçma sapan bir sürü şeylerden bahsetmiş ve yanımızda getirdiğimiz abur cuburlardan yemiştik. O arada konser alanı iyice kalabalıklaşmıştı. Sonunda sahne hazırlıkları bittiğinde ise beklenilen anons yapılmış ve şenlik başlamıştı.

"Bu seneki bahar şenliğine hoşgeldiniz!"

Müdürün kimsenin dinlemediği halde inatla yaptığı gereksiz konuşması bittikten sonra performans sergileyecek ilk grup, hiphop dans ekibi sahneye çıkmış ve izleyen herkesin aklını uçurmuşlardı. Tek kelimeyle harikalardı. Onların ardından sahneye bizim yaşlarımızda genç kız çıkıp slow bir şarkı söylemişti ve bu şarkıyla herkesin modu düşmüştü. Ta ki ardından o anons duyulana kadar...

"Ve şimdi de karşınızda Kore'nin kayıp çocukları Lost Boys!"

Siktir.

Koca bir siktir.

Kalabalık çığlık çığlığa okulu inletirken yutkunup yanımda duran Areum'a baktım. İkimiz de birbirimize şok içinde bakarken Byun Baekhyun'un ilahi sesi bizi böldü. "Hepinize merhabalar, Cheonan Kız Lisesi! Anonsta duyduğunuz üzere biz Kayıp Çocuklar'ız ve bu akşam okulunuzu sallamaya geldik. Eğlenmeye hazır mısınız?"

Kalabalık evet diye karşılık verirken Baekhyun yeniden bağırdı. "HAZIR MISINIZ?"

Hayır, hayır ben buna kesinlikle hazır değilim.

"EVET!!"

"O halde başlayalım."

Çocuklar şarkıya başlamak için hazırlanırken kalabalığın arasına sinmiş içimden bizi görmemeleri için dua ediyordum. Görseler bile tanırlar mıydı orası ayrı bir mevzuydu. Gerçi geçen hafta Chanyeol ile yaşadığım gerginliği düşünürsek beni unutmaları oldukça düşük bir ihtimaldi. Bu yüzden onlara gözükmek gibi bir niyetim yoktu.

"Koridorlara ve derslere elveda,

Iş ve vergilere merhaba de.

Eski arkadaşlarla haftasonları, iş saatleri rutinine düşüyor.

Bana nasıl bitmiş ve tükenmiş hissettiğini söyle.

Sanki hayatın yol gösterecek pusulası olmayan bir harita gibi.

Barda çok içerken Forever Young'ı söylüyoruz.

Ve işte yine başlıyoruz,

Keşke yeniden başlayabilseydik.

Wendy, benimle birlikte kaç.

Kulağa delice geldiğini biliyorum,

Bana ne yaptığını görmüyor musun?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 24, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Lost BoysWhere stories live. Discover now