3.Bölüm

46.2K 1.5K 95
                                    

Saatlerdir yoldayız neriye götürüyo bu öküz beni yaa.Hava kararmıştı üstümdeki elbisemle rahat edemiyordum zaten.''Korkut neriye yaa nolur yaptırıyım arabanı olsun bitsin bırak beni nolorrr''Korkut hiç mimiklerini oynatmadan ''Hayır Eylem sesini kes.Hem ne lan bu etek bu kadar kısa giyinecek ne var''Bi korkuta bi eteğe baktım.''Ya ne kısası be hem sanane ya sanane.Sen benim bacaklarımamı bakıyosun sapıksın dimi sen''Korkt bu sefer çatık kaşlarla bana baktı.''Eylem susucakmısın.''Omuz silktim ''Banane susmuyorum işde vallahi bıktım artık yaa indir beni lan indr''dedim.Korkut aniden arabayı durdurunca kafamı az kalsın cama çarpıcaktım.''İn aşağı lan siktir git seninlemi uğraşıcam''dedi.Bak bak benimlemi uğraşacakmış falanmış havada karardı şimdi nasıl gidicem ben yaa off.Gayet ciddiydi.Kapıyı açtım.''İyi be gerizekalı senle olmaktan iyidir''dedim.Aşağı indim.Ormana doğru yürüdüm.Yarım saat olmuştu ve ben aynı yeri 3 kez gördüğüme yemin edebilirim.Hepsi mi aynı olur bu ağaçların yaa.Of of çok soğuk len donuyorum ya ben.Mal gibi deri montunu almadın be eylem nası bi malsın sen.Telefonda yok yanında boku yedin şimdi.Yavaş yavaş ilerlerken artık dayanamayıp topuklu ayakabbılarımı çıkardım.Arkadan gelen kukreme gibi bir ses duyunca tavanlara kuvvet Eylem diyip kosmaya basladim.Bi arkama bir önüme bakarak gidiyordum.Sert birşeye carpmamla yere kapaklandim.Kafamı kaldırdım. Bu tanıdık koku .Bu korkutdu. Korkut telefon ışığını açtı. Ayağa kalktım "Nerdesin kızım seni ariyom sabahtan beri"sinirlendim ve bağırmaya başladım "Malmisin olum sen hem birakiyon hem ariyon"Korkut ofladi."Birinin beynini 5 dkikada yakabilen tek insansın "dedi.Yaa bi kere 10 dkika oldu salak bu yaa "
Ya bi kere 10 dk oldu taaami."Korkut kolumdan tuttu "yürü hadi çıkalım surdan hasta olucan"Aaaa bu öküz beni onemsedimi lan vay anasını be.15 dkika sonra otoyola çıktık. Korkut arabaya binince kanaluferi açtı. Vücudum buz tutmuştu. Korkut tek kelime etmiyordu.Konuyu ben açtım "Neden beni aradin "Korkut gözünü yoldan ayırmadan "Sana zarar gelirse baban beni öldürür "babami tanıyordu çünkü o bir mafya.Yarım saat sonra bir villanın önünde durduk."Korkut bura neresi"Korkut aşağı indi bende indim "Benim evim "dedi.Off ne işimiz var birda evime gidip uyumak isitiyom ben yaa "Beni eve biraksaydin"Korkut merdivenlerden inerken "Bu gün burda kalacaksın "dedi.Agzim kocaman açıldı "Burda derken şaka dimi"Korkut güldü "Eylem bu gün buradasın sussan iyi olur"dedi
Ne susucam lan off amk bıktım yaa "Ya korkut beni evime gitur nolorrrr"dedim.Ama korkut içeri itekledi beni."Gel hadi "dedi.Sarmal merdivenlerden çıktım. Korkut bi odaya girdi bende peşinden gittim."Burda yat sen yan odadayim."dedi.Dolaptan bir tişort çıkardı ."Giy şunu rahat edemezsin"dedi.Odadan çıktı. Elbisemi çıkardım tişörtü giydim.Dizlerimin biraz üstüne geliyordu.Karşımdaki aynaya baktım. Saçlarımı duzeltirken bi anda ışıklar gitti.Hay amk niye gitti lan ben korkarim napsam ki.Ayy heryer karanlik lan off karanlik fobim var benim amk."Korkuttttt uyudunmu yaa Korkutt"diye seslendim.Ayak sesleri gelince yanıma geldiğini hissetim.Elinde mum vardı "Ne var Eylem"dedi.Öküz yaa "Korkut ben karanlıktan korkarim niye gitti bu isiklar yaa''Korkut omuz silkti "Bilmiyorum Eylem yat zibar"Öküz korkuyoz diyom ya mal bu heerif .kafamı salladim.Odadan cikinca yine heryer karanlık oldu.Yatağa geçtim. Heryerde gölge var gibi yatakda aynanın karşısında zaten.Allahım olucem kesin.Nefesim yavaş yavaş kesilmeye başladı. Olmaz amk olmaz kitlenemem şimdi. Karanlikta kalirsam kitleniyorum ben.Gözlerimi kapattım. Yanagima sıcaklık gelince agladigimi farkettim.Nefes alamiyordum.Ağlama seslerim hafif çıkıyordu. Yatakda oturur pozisyona geldim dizlerimi kendime çektim. Ben küçükken berkle yatardim korkunca.Büyüyünce odamin ışığı hep açık olurdu zaten.Nefesimin iyce gittiğini farkettim.

KORKUT
Yan odadan ağlama sesleri gelince oflayarak kalktım odaya gittim. "Eylem ne oldu"Eylem ağlıyordu. Hemen yanına gittim."Eylem Eylem noldu kızım soylesene"cevap vermiyordu.Donmuş gibi sadece bi noktaya bakıyordu ve ağlıyordu. Telefonumu çıkardım berki aradım 3 calista açtı "Alo Berk "Uykulu sesiyle "Ne oldu abi"Bi elimle Eylemin yüzünü tuttum "Eyleme biseyler oldu agliyo"Berk şaşırmış gibi "Ne nerdesiniz neler oldu"yavaş yavaş anlatmaya başladım "Bizim eve geldik sonra ben yan odaya geçtim. ışıklar gitti bende uyu dedim sonra ağlama sesi gelince odaya gittim agliyo bu sadece bi noktaya bakiyo hastaneye goturuyum mu"Berk küfür etti "Hassiktir Abi yaa onun karanlık fobisi var o karanlıkta tek yatamaz ki kitlenir."Bu söyledikleriyle bende kendime küfür ettim.Bide yat zibar dedim.Berk yeniden konuştu "Bekle geliyorum ben sen odayı aydinlatcak bisiyler bul"dedi.Hat kesilince aşağı indim Dolaptaki mumları aldim.odanın bi kaç köşesine koydum ve yaktım. Eylem perişan gözüküyordu .Yanına gittim."Eylem pist korkma ben yanındayım "Eylem cevap vermedi.Ellerimi saclarimin arasına geçirdim. Hassiktir ya nasi yaptim ben bunu.Kapı çalınca koşarak indim.Berk içeri daldı merdivenlerden koşarak çıktı. "EYLEM geldim burdayım kuzen "Elinde bir çanta vardı. Içinden bi iğne çıkardı Eylemin koluna vurdu."O ne"diye sordum.Berk bana döndü "Sakinleştirici gibi bişey kendine gelir 10 dk sonra"dedi.Eylemi yatağa yatırdı. Kendide yanına geçti ."Yanindami yatcan "dedim.Berk siktirgit bakışı attı. Bende odadan çıktım. Kendi odama girdim.
Sonra dayanamadım tekrar berkin yanına gittim "Kalk olum ben yatcam onun yanında "dedim.Berk bana kaşlarını kaldırıp baktı "Korkut git abi başımdan "Berke yaklaştım "Kalk lan sikerim belani"Berk doğruldu "Sikerim senin aşkını al yat "dedi.Yan odaya geçti. Eylemin yanına yavaşça yattım ve kokusunu içime çektim.

SADİST  MAFYANIN AŞKI - BİTTİWhere stories live. Discover now