7.Bölüm

36.5K 1K 84
                                    

KORKUT
Eylem üstüne basa basa Benden uzak dur desede bunu yapamazdım. Bi yanım sürekli onunla olmamı söylüyordu. Sınıfa girince bana sert gözlerle baktı. Bu siniri dün Silayi o surtuklerimden sandığı içindi.Sınıfa giren hocayla birlikte herkez ayağa kalktı ben ve bizim çete hariç. Hoca selam verdikten sonra derse geçti .Dersde Eylem suratima bakmıyordu. Hoca Eyleme dönüp "Hadi Eylem çöz bu soruyu"dedi.Eylem ayağa kalkıp tahtaya gitti.Birkaç x y ve rakamları yazıp yerine sakince oturdu hoca ona bakarak"Aferim Eylem "dedi.Güldüm "Kızımız da pek zeki"dedim.Beni takmamaya çalıştı ama beceremiyordu.Zil çalınca kantine indik.Karşımızda oturan Eylem bana bakmamakta kararlıydı. O sırada gözüm merdivenlere takıldı. Ardaydi merdivenlerden inip Eylemon yanına oturdu.bi kac küfür saydım icimden.Sabır sayarak masallarına doğru ilerledim.

EYLEM

Korkut masamıza doğru ilerledi.Masaya gelince "Ooo uyuşturucu bağımlımızda gelmiş. "dedi.Uyuşturucu bağımlısı derken.Neyi kastetmisti.Arda uyusturucu mu kullanıyordu. "Uyuşturucu bağımlısı derken"diye sordum. Sinirliydi "Anlatmadin mi lan ona"dedi Korkut.Bu sefer bagirmisti.Arda bana neyi amlatmamisti.Tam soracakken Korkut ardaya bir yumruk savurdu."Anlatmadin dimi lan "Ardanin burnu kaniyordu.Ayağa bile kalkamadi.Korkut bir kere daha yumruk attı "Onuda kendi pisligine surukluycektin dimi lan piç "Arda boğuk çıkan sesiyle cevap verdi "ona asla bunu yapmam"ben hala durumun sokundaydim.Arda uyusturucumu kullaniyodu yani.Neden bana soylemedi.Korkut ardi ardina yumruk savururken "Yapmana izin vermem zaten"demesiyle bir şoka daha girdim.Izin vermezdi demek koruyomuydu lan bu beni.Korkut bir tane daha yumruk atacakken "dur"diyebildim sadece.Korkut bana baktı üstünden kalktı. Arda ayağa kalktı hiçbirşey demeden gitti."Biri açıklayabilir mi"diye sordum devreye Melis girdi"Arda ust düzey eroin kullanıcısı "Kaşlarimi kaldırdım "Ve sen bunu bana soylemedin"Melis suratını biraz astı "Bende selimden öğrendim üzgünüm Eylem"Oflayarak sınıfa çıktım. Yerime geçtim Korkut yanıma gelince "TEŞEKKÜRLER"dedim.Herzamanki öküz mafya ışte sadece kafasını salladı.Dersler sıkıcı geçti tabi Selim ve Ege hocayla cinselliği konuşunca hocanın verdiği cevaplarla hepimiz koptuk.Çıkışta kızlarla ilerlerken Korkutun sesini duydum "Eylem "arkami döndüm."Ne var"diye sordum. "Bizimle geliyorsunuz"dedi."Yok yaa sizinle niye gelelim"Korkut bilegimden tuttu beni arabasina sürüklerken "Çünkü ben öyle istiyorum"Bilegimi çok fazla sıkıyordu aciyordu"Birak bilegim aciyo"Korkut bilegimi bıraktı. Çetede kızları almıştı.Arabalara bindik.Yol boyunca konuşmadım nereye gidiyorduk yine.Iki saat sonra bir evin önünde durduk.Dağ evi gibiydi.Içeri soktular ve koltuklara firlattilar.Mira çığlık attı "Yeter be yeter oyuncakmiyiz biz"Ege sert bir şekilde cevap verdi"Evet oyunckak barbie bebeksiniz"dedi.Mira ofladi."Poyraz hep ciddiydi hiç gulmezdi yine ayni ciddilikle "Abi ne kadar kalicaz bunlarla"Irem Korkutun yerine cevap verdi "Neo begenemediniz mi Poyraz bey bizimle kalmayı "Poyraz ona Iremin yanına gitti ve tek eliyle boğazını sıktı "Kes sesini bücür"Melis yüksek çıkan sesiyle "Biraksana lan kızı piskopat"Korkutun sesiyle poyraz geri çekildi "Poyraz bırak kızı "Irem elini boğazına koyup öksürdü."Sizi bilmem ama ben burda bu manyaklarla kalmam"dedim.Korkut bana öldürücü bir bakış attı "Kalacaksın kes sesini"olduğum yere çöktüm.Tamam Korkuttan biraz korkuyorum yani napiyim adam mafya.

Kaç saatir herkez oflayarak oturuyordu saat 22:35 di Korkut "Hadi yatalim"dedi.Cenk onaylarcasina kafasini sallayıp "Abi kim kimle kalıyor "dedi.Korkut etrafa göz gezdirdi. "Ege-Mira Selim-Melis Poyraz-Irem Cenk-Gizem Berk-Ayca itiraz edenin sikerim belasini gidin yataklariniza.Kizlar korktuklari için itiraz etmeden odalara çıktılar. Bu durumda ben Korkutlami yaticktim offf yaa "Tamam o zaman bende şurda kıvrılıp uyurum"dedim.Korkut gercektenmi bakışı attiginda oflayarak merdivenlerden çıktım. Simsiyah bir odaya girdik.Herşey siyahti iç karartıcı. Üzerimde kısa bir şort ve belimi açıkta bırakan tişort vardı. Yatağa geçtim Korkutta yanıma geçti. Sirt üstü döndüm. Korkut ise yan yatıyordu. Aklıma o kız geldi.Sormak istedim bi an ama muhtemelen sanane diyecek yada götü kalkacaktı."Geçen bana gelmissin"dedi.Bu adam icimimi okuyodu yaa "evet"dedim."kuzenim açmış kapıyı ben duştaydım ne için gelmistin"kuzenimi kuzenimiydi o an çığlık atıp boynuna sarilasim geldi.Kendimi zor tuttum "Herneyse boşver önemli değildi "dedim.Cevap vermedi kollarını belime doladi. Üzerinde tişört yoktu benim belimde bacaklarimda aciktaydi.Kendime küfür ettim.Ne vardı bu kadar açık giyinecek.Vücuduma dokununca elektirik akımı oluyor zaten.Gozlerimi kapattım.

SADİST  MAFYANIN AŞKI - BİTTİWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu