8.Bölüm

28.9K 1K 141
                                    


Adam elimdeki poşetin tekini daha alırken ''Bizi Korkut bey yönlendirdi sizi korumamızı söyledi.''dedi kim kimi koruyo hayırdır yaa of bide adam mı taktı peşimize.''Arabaya binin lütfen''dedi.İtiraz ettim.''Hayır ben yürümek istiyorum.''Adam masum bir şekilde bakarak ''Ya yenge ekmeğimizi kazanıyoruz nolur uzatma"dedi.Yengemi dedi o bana yenge senin anadir kim yenge yaa sabır sayarak arabaya bindim.Eve gelince poşetleri alıp eve götürdüler.Ayça gülerek "ayy yazık peşinde korumalarla falan.Ben özgürüm sen hapis falan"Korumalardan biri benim yerime cevap verdi "Abla seninde peşindeyiz Berk bey dedi"Kahkalara bogulurken Ayça "Berk beni önemsiyo yani lan."Dedi.mutluydu gerçekten seviyodu.Berkinde onunla ilgilendiğine emindim.Poşetleri eve taşıdılar. Kapıyı kapattık. Paketleri ayarladik.Kapı çalınca içeri giren kızlar sinirle konuşuyorlardı Melis "Pesimde korumalar neymis selim bey emretmiş "Mirada tislayarak konuşuyordu "Egede benim için birini tutmuş. Alışverişe bile gidemedim."Iremde aynı şekilde "Cenk saolsun artık erkeklerle görüşemiyorum"Gizem"Lan bu poyraz bebden ne istiyo yaa"hepsinin haline güldüm. "Konusucak dedikodu çıktı ışte daha ne"dedim.herkez pijamasini getirmişti. Odalara koydular. Karnımız ac olduğu için kapıdaki korumalara yemek siparisi verdim.Ne yani öyle duruyorlar bir işe yarasinlar.Yemekler gelince afiyetle yedik.Pijamalarimizi giydik.Paketleri boşalttık ve hemen dedikoduya başladık.

KORKUT
Hepimiz kızların peşine adam takmistik.Şu sıralar düşmanlarımız fenk atıyordu. Bi kac kere kızlarla bizi görünce tehtid etmişlerdi. Depodaydik bizi tehdit edeni bilmiyorduk.Ama bi adamını yakalamıştık. Elektirik verirken bağırıyordum "Söyle lan kimin adamisin"Adam hissizlesmis gibiydi tek kelime etmiyordu."Poyraz çekiç "dedim.Poyraz çekiç aldı eline.Bizim en iyi adamlarimizdan olan Serkanı yanına çağırdı ve adamın elini masaya koymasını soyledi.Serkan adamin elini aldı masaya koydu.Poyraz çekici adamın parmağına sert bir şekilde indirdi.Adamin inlemeleri tüm depoyu doldurdu.Poyraz ise zevk aliyordu aci cektirmekten."Konuş yoksa ikinci kırık sesini duyarsın"dedi.Adam konusmayinca çekici bir kere daha vurdu eline.Adam yine konuşmadı. Berk abi olay sende dedi.Berk eline aldığı benzin şişesini adamın üstüne dökd7 "Ne tarafını yaksam"dedi.Çakmağı yaktı ve adamın ustune attı adam yerde kurtarin diye bağırıyordu Berk "Söyle "dedi.Adam söyleyeceğim dedi.Ege eline aldığı yangın söndürücü tüpüyle adamı söndürdü. Adam boğuk çıkan sesiyle "efran e-fran "dedi.Kan olan elimi adamların uzattığı havluya sildim.Efran büyük düşmanlarımız dandi.Güzel oyun efran ama oyunun kuralları vardır benim olana dokunamazsin.Saat 21:00di depodan çıktım. Arabalara bindik .Eylemin evine doğru arabayı sürdüm. Evin önüne gelince korumalar selam verdi.Merdivenleri ciktik. Poyraz kapıya vurdu.Kapıyı Eylem açtı "Ooo Mafyam gelmiş "dedi ve dudaklarima yapıştı. Kendine iyce çekti. Duvra yasladim ve öpmeye devam ettim.en sonunda Melisin sesini duydum "Korkut Eylem sarhoş "Kendimi zorla geri çektim "Ne içtiniz yine lan"diye bağırdım. Selim"Bu kadar içecek neyiniz var"dedi.Melis ona sarıldı "Aşkımdan içiyorum "dedi.Selim onu dudagina yapisinca salona geçtik.Koltukta dans eden Mira ve Gizem de sarhostu.Melis Irem Ayça dışında hepsi iptal yani.Mira koltuktan zıpladı "Ege hadi beraber dans edelim"egeyi çekiştire çekiştire dans etmeye başladılar. Gizem de koltuktan indi."Poyrazzz biz..-"poyraz sözünü kesti "Aklından bile geçirme. "Yanima gelen Eylem kollarını boynuma sardı ve sarıldı.Koltuğa oturduk.kızlar sarhoş ken hiç çekilmiyor. Koltukta omzuma uyuyan Eylemi kucağıma aldım. Odasına götürdüm. Yatağa yatırdım.Yatağın altındaki beyaz kağıda baktım birşeyler yazıyordu. *Ölüme 2 gün annemin kucağında yeniden...*
Ne anlama geliyordu bu.2 gün sonra ölüm annesinin kucağında yeniden...Bi anlam yukleyemedim.Tam cikacakken Eylemin sesini duydum "Korkut gitme"arkamı döndüm. Gözleri hafif aralanmisti .Biraz sarhoşluğun etkisi vardı hala.Yanına gittim "Gelsene"dedi.Kenara kaydı. Tisortumu çıkardım ve yataga geçtim. Eylemi kollarimin arasına aldım ve kokusunu içime çektim. .

Arkadaşlar yorum yazın sizce sevgili olsunlar mı ?

Gözlerimi açtığımda belimdeki elleri hissetim.Bu korkuttu sarılmıştı. Başım fena şekilde ağrıyordu."Korkut"diye seslendim."Efendim Eylem"ilk defa hemen cevap vermisti."Başım çok ağrıyor "kollarını belime iyce sardı "Dün çok içtin"Korkut gözlerini hafif araladı "Pff başım çatlıyor"dedim.Korkut bana bakıyordu kolumu boynuna doladim.Bu haraketime ben bile şaşırmıştım. Korkut tepki bile vermedi "Sen ne arıyorsun benim yanımda "Korkutla tamamıyla sarılmış yatiyorduk."Sen istedin."Derin nefes alıp veriyordu buna bi anlam verememistim."ben mi istedim"boğuk çıkan sesiyle "Evet"dedi
Ellerimi boynundan çektim "sende hemen yattin yani"Korkut ofladi sabir çekerek "Bi daha yatmam Eylem hem sen surtuklerimin verdiği zevki vermiyorsun."dedi.Gözlerim fal taşı gibi açıldı "O zevki vermiyorum çünkü ben sürtük değilim Korkut Ateş "dedim.Ayağa kalktım aşağı indim Poyraz Berk Ege Cenk Selim ve mira melis gizem irem Aycada koltukta sızmış tı. Korkut arkamdan fısıldadı "Son 2 gün ölüme derken "ne yani kağıdı bulmusmuydu."Sadece bir şifre "Korkut hala arkamda fisildiyordu "Ne sifresi "Ona döndüm "yakında öğrenirsin"dedim. Korkut bunun üzerine cevap vermedi.El cirptim "Koğuş kalkk!!!"herkez mırıldanarak uyandı Berkin yanına gittim uyumakda kararliydi.kulağına fisildarken herkez ne yapmaya çalıştığımı anlamaya çalışıyordu. "Berk Ayça ayçayı kaçırdılar "dememle Berk "Kim kaçırdı lan sikerim onu"diye bağırıp kalktı. Ayca için yapmıştım bunu yanında yatan şaşkın gözlerle ona bakan ayçayı görünce "Ulan sözer ulan seni varya"diye üstüme geldi.Geri geri giderken sert bir vücuda çarptı m.Arkamı dönüp baktım korkutu.Gülüyordu Berk beni yakladi koltuğa fırlattı gıdıklamaya başladı "Lan berk büyüdük artık geç bunları lan yapma "Gülme krizine girmiştim "Lan bak yapma vlla tikinle oynarım "Berk durdu "Aklından bile geçirme "dedi.Ayça gülerken "Ne tiki"Tam ağzımı acacakken Berk "eğer ona soylersen seni gebertirim"dedi.Ağzımı kapattım. Kalktık kızlarla kahvaltı hazırladık. Herkez oturdu yemeye başladı Ayça "Dün çok berbattin"dedi.O kadar kotumuydu "Hadi ya o kadar mı "Ayça gülerek "Korkutu öpecek kadar "dediğinde herkez güldü. çayı ağzımdan puskurttum."Ne öp-öpecek nası "Ayça hala gülüyordu "Evet optun ayy o nasil bir öpüşmedir"Utançtan kizarmistim.Korkuta baktım o da gulmuyordu."Korkut ben özür dilerim"dedim.Korkut kafasını salladı. Sessizlik olunca konuşmaya başladım "Şey ben söylemek istiyorum hepinizi çok seviyorum.Siz pis mafyaları bile çok seviyorum. Melis sana kirildim ama senin için mutluyum. Berk sen herzaman benim en sevdiğim kuzenimdin.Sizleri çok seviyorum beni unutmayın tamamı Ve sen Korkut..-"Soylemelimiydim soylemesem mi Korkut bana bakıyordu "Senide çok severim bakma oyle kizdigima"dedim.Korkut gülümsedi Mira şüpheci bakışlarla "Bu ne kizim veda gibi daha çok vaktimiz var "Gözlerim dolmuştu "Ölümsüzlük diye birşey yok bazılarının melek olmak için hevesi var"dedim.Korkut bana baktı "Ne yapacaksın Eylem"Korkuta döndüm "Anlamadım "Korkut kaşlarını çattı "Kendine birşey yapmayı mı planliyorsun."Kafamı olumsuz yönde salladım ""Hayır "Sofradan kalktım ve üzerimi değiştirmek icin odama çıktım. Dolabı açtım rahat birseyler giydim."Ben çıkıyorum "dedim.Poyraz"Nereye"dedi.Bende "işlerim var"dedim.Arabamla gitmiyecektim bir taksi çevirdim. Taksiye gideceğim yeei söyledim. 1saat geçince taksi durdu.Aşağı indim nerde olduğumu merak ediyorsunuzdur.Ucurumun kenarindayim.Annemle konuşuyorum burada belki bebi duyuyordur.Esen rüzgar saçlarımı savuruyordu.Çıkmadan yanıma deri montumu almıştım giydim.
Telefonum çalıyordu cebimden çıkardım Korkut arıyordu mesgule attım. Sessize alıp uçurumun köşesine oturdum "Anne beni duyuyormusun "beni duyuyordu biliyordum."Ben geldim anne sana geldim .seni çok özledim. Sana bunu yapanlar cezasını cekicek ama ben veremicem anne çünkü senin yanına gelicem.Dayanamıyorum artık gucum yetmiyor."Hıçkırıklar a boguldum. Bi sure denize baktım.Saate bakmak için telefonu cebimden çıkardım Korkut arıyordu sessizde olduğu icin duymamıştım. Son kez konusmliydim.sesini sonkez duymak istiyordum açtım "Alo"hala agliyordum"Nerdesin söyle Eylem sakın bişey yapma kendine"bu nerden biliyordu yaa "Korkut ben dayanamıyorum "Kısa bir sessizlikten sonra "Biliyorum şimdi yerini söyle herşey düzelecek "hıçkırıklar a bogulmustum.Boğuk çıkan sesimle "Olmaz yapamam vakti geldi "Telefonu kapattım. 23 mesaj 56 cevapsız çağrı kizlar berk hatta poyraz bile aramıştı mesajlarin hepsi korkuttandi hepsinde yerini soyle neolur gibi mesajlardi.Denize bakmaya devam ettim.

9V

SADİST  MAFYANIN AŞKI - BİTTİWhere stories live. Discover now