Två

13 0 0
                                    

(Ashley's pov)
- Ashley, dags att vakna vännen, hörde jag pappas mörka röst.
- Jaja, mumlade jag och öppnade sakta ögonen. - Så, det är dags för skola, gör dig iordning så fixar jag frukost, sa pappa innan han gick ut ur mitt rum och jag hörde hans steg ner för trappen. Jag reste mig sakta upp och satte mig
på sängkanten och tar min svarta iPhone 6 och tar ur laddarsladden. Slår in koden 123987 sedan går jag in på Instagram och ser att jag har 183 nya följare. Och 74 kommentarer och 482 gillningar. Sedan har 37 tagit kort av mig. Jag går in på en av många fina fanpages folk har gjort tillägnad åt mig!? Asså folk är ju igentligen för underbara. Jag går in på den senaste och gillar.

@/ashleymyeverything

Denna människa gör mina dagar, min dröm är att bli som henne!!❤️-Tagga Ashley? ❤️ @/ashleyibrahimovic Jag ler, fan vad fina de är mot mig! Jag kommenterar Det är du som gör mina dagar hjärtat! ❤️Sedan stänger jag av mobilen och reser mig upp och g...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Denna människa gör mina dagar, min dröm är att bli som henne!!❤️
-
Tagga Ashley? ❤️ @/ashleyibrahimovic
Jag ler, fan vad fina de är mot mig! Jag kommenterar
Det är du som gör mina dagar hjärtat! ❤️
Sedan stänger jag av mobilen och reser mig upp och går ut ur mitt rum och in i min och pappas WC. Vi delar eftersom det bara är jag och pappa. Jag tar min ribbade långärmad med liten snörning vid brösten, eftersom pappa inte gillar folk som har så mycket urringning. Men det gör inte jag heller igentligen. Men jag använder liten urringning istället. Sedan tar jag ett par adidas byxor och vita kortstrumpor. Sedan går jag ner och äter frukost.

Snapchat | ~ o.r Where stories live. Discover now