Fyra

11 0 0
                                    

3 månader och 13 dagar senare
(Ashley's pov)
Jag vaknade av att min mobil plingade till. Mina ögon öppnades sakta och jag kisade mot den starkt lysande skärmen. Jag hade fått ett sms av min faster Marilyn.

Faster Marilyn ❤️ 00:01
Grattis stumpan!!! Idag är du 17!!

För idag var det min födelsedag, jag fyllde 17. Tänkte jag innan jag somnade.

Jag vaknade senare av att någon knackade på dörren. "Hmm" mumlade jag och dörren öppnades och in kom pappa. "Grattis fotbollsspelaren!" sa han och la ner ett stort paket på sidan av mig och satte sig sedan på min skrivbordsstol. "Öppna det!" sade pappa sedan och log stort. Jag reste mig upp och satte mig i skreddare. Sedan flyttade jag paketet närmare och drog i det blåa snöret och det åkte lätt av. Jag orkade inte hålla på och öppna försiktigt utan jag slet upp paketet och där var det en låda. Den öppnade jag och där var en till låda. Och sedan en fotboll, jag tänkte precis fråga pappa men han hann före. "Vänd på den, du har tjatat om det så himla länge nu" och jag gjorde som han sa och tog upp bollen. Och jag höll på att dö, där satt en lapp, och ovanför lappen fanns en autograf. Ingen mindre än Ronaldo's. Min största idol, efter pappa haha. Jag tog av lappen och läste.
(Tar de på svenska så alla fattar)

'Hej Födelsedagsbarnet! Din pappa Zlatan, har fixat så att du får en träff med mig, och även att jag lär dig lite mera fotboll. Och du får helt enkelt spela emot mig. Ha det så bra så ses vi i Barcelona.
Från Ronaldo'

"PAPPA ÄR DU SERIÖS?!' skrek jag och kastade mig upp ur sängen och pappa reste sig upp i samma sekund och jag kastade mig  i hans famn och kramade om honom hårt. "Gumman, jag gör allt för en sådan fin dotter som du." sa han med sin mörka röst. "Tack pappa! Du är världens bästa pappa!!" sa jag och släppte kramen. Pappa gick ut ur rummet och jag backade och satte mig på sängen igen.

Jag ska till Barcelona och träffa Ronaldo..

Snapchat | ~ o.r Where stories live. Discover now