Sju

15 0 0
                                    

(Ashley's pov)
Vi var äntligen framme vid flygplatsen och skulle stiga på planet om en cirka halvtimme. Jag och Hannah satt och pratade medans pappa svarade på mail. "Jag är så taggad!" sa jag ivrigt. "Jaa, jag också" svarade Hannah och vi log. Sedan tog jag upp min mobil, och precis så sken skärmen upp och det stod 'Omar 🤘🏻 skriver...' Jag låste upp mobilen och klickade mig in på snapchat. För övrigt hade jag bara 23 snaps för en gångs skull, jag fick lust att öppna alla vilket jag gjorde. Jag började nerifrån och vandrade uppåt. Till sist fanns Omars snap, jag klickade in på chatten 'Hej Ash! ❤' stod det. 'Hej Omar 😘' svarade jag. Efter några minuter så svarade han med 'Vgd? 🙈' Jag log för mig själv med tanken "Jag är påväg till min idol" och så slog jag in det, och skickade. 'Oh, påväg att träffa mig alltså? 😏❤' skrev han som svar, och jag skrattade till lite, vilket Hannah märkte. "Vad är det som är så kul?" flinade hon. Jag visade konversationen, hon brast ut i skratt. Sedan tog hon min mobil och skrev någonting, sedan gav hon tillbaka den. 'Ormis haffar Ash 😏 // Hannah' hade hon skrivit. Jag kollade på henne med en är-du-fucking-seriös blick. Hon fattade direkt och skrattade, efter en stund skrattade jag också. "Tjejer det är dags att gå på planet nu" sa pappa och vi reste oss upp, och började gå emot planen. När vi lagt upp väskorna på bandet och allt sånt så satt vi äntligen på planet. Jag satt brevid Hannah, och pappa satt bakom oss med hanbagagen brevid sig. Jag bad pappa att ta fram mina hörlurar och det gjorde han. "Tack" sa jag och vände mig om och satte mig till rätta. Sedan satte jag i hörlurarna i mobilen och sedan i öronen. Hannah hade redan börjat lyssna på musik. Sedan satte jag på min spellista och Beast med tungevaag och raaban.

'Here she comes with beauty
It was just a ball
I know she bad news
Now you need to know
you've never been nothing as but step and stone.

I know you want it but if i was you, I wouldn't cause I know what she can do
She'll eat your heart run of barbecue

She's a beast
It's too late
She calling (calling)
(Osv..)

Dunkar i hörlurarna, tills den tar slut. Och då kommer 'Sing me to sleep' med Alan Walker. Sedan somnar jag.

"Ash!!! Vi är fucking framme!" jag vaknar av Hannah's ivriga röst. Jag mumlar ett svagt 'mm' som svar. "Kom nu tröttmössa." säger pappa och skrattar, efter ett tag så skrattar jag och Hannah också. Vi tar våra saker och går ut, sedan tar vi en taxi till hotellet. Där vi ska träffa Cristiano Ronaldo, kommer dö.

Asså hej, jag brukar inte orka skriva meddelanden här nere, (drf det aldrig står nåt här lol) men iaf. Om ni gillar denna berättelse, kommentera då. Tänkte ha en QnA från karaktärerna ;) Såå fråga på

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 18, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Snapchat | ~ o.r Where stories live. Discover now