BÖLÜM 27 '' Dördüncü Aşama:Panzehir''

8.4K 802 38
                                    

 ''Benimle dalga mı geçiyorsun?'' dedim sertçe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

''Benimle dalga mı geçiyorsun?'' dedim sertçe. Sinirden titremeye başlamış olan ellerimi iki yanımda yumruk yaptım.

Eric ellerini havaya kaldırdı ve ''Hey bakma bana öyle,kızıl bitkinin yerini biliyorum dedim seni oraya nasıl götüreceğimi biliyorum demedim'' dedi hızlıca. Gözlerini kocaman açmış bana bakıyordu. Şeytan diyor sol gözüne büyük bir yumruk at! Kör olsun!

Sinirle soludum. Birkaç dakika önce yaşadığım tüm mutluluk birden kaybolmuştu. Bir parça umut aşılanmıştı içime ama umudun sonunca bir hiçlik olduğunu öğrenmiş ve yıkılmıştım. Sıktığım ellerimi serbest bırakıp yavaşça koltuğa çöktüm. Alex'i kurtarmak için elimde bir fırsat olduğunu sanmıştım,ne kadar aptalım! Onu asla kurtaramayacağım!

''Cass '' kafamı kaldırıp Eric'e döndüm,artık ona kızgın değildim. ''Ah Cass, şu hayal kırıklığını sil gözlerinden , inan bana ateş püskürtmelerine razıyım'' dedi,sesi hüzünlü ve bıkkın çıkmıştı.

Eric'in sözleriyle kafamı ellerime çevirip konuştum. Gözlerimden akmak için bekleyen gözyaşı şelalesini zar zor zapt ediyordum. ''Onu kurtarmak için bir şansım olduğunu sandım '' sesim bitkin çıkmıştı.

Eric yavaşça yanıma gelip '' Var zaten '' dedi. Ona doğru döndüm ve ''Boş vaatlerle gelme bana,bu kalbimi daha da çok acıtıyor.'' dedim sinirle karışık hüzünle. Eric hayır anlamında kafa sallayıp ''Cass,seni nasıl götüreceğimi bilmiyorum ama bilecek birini tanıyorum'' Birden yerimde donup kaldım. Az önce doğrumu duymuştum? Birilerini tanıyor muyum dedi?

''Anlamadım'' dedim yavaşça.

Fiona hafifçe iç çekip '' Bana sakın o cadıdan yardım alacağınızı söyleme'' diye bağırdı. Eric göz devirip ''O cadı değil'' Fiona yanımıza kadar gelip ellerini göğsünde birleştirdi ve ''Üzerime saldırdı'' dedi gözlerini kocaman açarak. Eric ise kafasını sola yatırıp ''Yemeğine böcek koydun'' diye bitirdi. Fiona kafasını tavana dikip umursamaz bir tavır aldı ve ''Hak etmişti'' dedi. Kafam karışmıştı,kimdi bu cadı?

''Kimden bahsediyorsunuz?'' dedim kafam karışmış bir şekilde. Fiona hafifçe tosarıp ''Abimin aptal kız arkadaşından'' dedi ve yanımızdan uzaklaştı. Eric ellerini alnına koyup ''Fiona beni çok sever ve kaybetmekten korkar bu yüzden aşık olduğum kıza etmediğini bırakmadı,eh sevgilimde de hata var tabi .'' Ellerini alnından çekip bana çevirdi. ''Kızlarla uğraşmak çok zor'' dedi bıkkınca. Ardından hafifçe gülümsedi ve ''Sen hariç,sen sevdiğin adam için her şeyi göğüs gerebilecek birisin'' dedi. Yüzümde oluşan gülücüğün farkında bile değildim o ana kadar. Evet ben onun için her şeyi yapardım,sadece... Sadece ailemden vazgeçemezdim sanırım. Onları asla terk edemezdim.

''Onu bir gün bırakıp gitmenden korkuyor Eric'' dedim mutfakta tabakları yerleştiren Fiona'ya bakarak. Eric hayır anlamında kafa salladıktan sonra'' O benim kardeşim Cass,ondan başka dayanacak kimsem yok,nasıl onu bırakıp gideyim? '' dedi.

MAVİ KUBBELER : Yalnız Prens ( -TAMAMLANDI- )Where stories live. Discover now