3. Bölüm

31 1 2
                                    

Masanın üzerinde dağınık vaziyette duran altı adet dosya... Bir fincan kahve masanın sağ tarafında duruyor. Saat 20:46. Atilla Ertürk Derince sahiline bakan mütevazi villasında kahvesinden bir yudum aldı ve dosyalara göz gezdirdikten sonra, ilk öldürülen kurbanın dosyasını eline aldı. 

Adı: Nestor Adad, Kocaeli doğumlu, ailesi 1985 yılında Yunanis Atina'dan gelerek Kocaeli'ye yerleşmiş Rum kökenli bir aile. Ceset İzmit merkezde bulunmuş, 28 yaşında gece hayatı çok yoğun olan birisi. Alkol kullanıyor. Gece hayatında tanıyıpta becermediği kadın neredeyse kalmamış. Bunların bir çoğunu parayla, bir çoğunu kendi istekleriyle yapmış. Ancak son gidişinde geri dönememiş. Cesedinin bulunduğu yer bardan çok uzakta. İzmit Seka Park'ın konser alanının yakınında ki ağaçlıklı alanda, büyük bir ağaca yaslanarak başı bacaklarına bakar vaziyette bulunmuş ve tabii ki kafasından tek kurşun...

Atilla dosyayı masanın üzerine koyup diğer dosyalardan biri eline alacakken aklına çok önemli bir şey geldi. "Nasıl bu ayrıntıyı gözden kaçırabiliriz, nasıl bunlar bize bir şey çağrıştırmaz. Cesetlerin hepsi erkek, büyük ihtimalle cinayetler cinsiyetle alakalı bir olay üzerine kurulmuş olmalı... Bu halde akla ilk gelen şey cinayetleri bir kadının işlemiş olması, ya da eş cinsel bir erkek." 

Hızla ikinci kurbanın dosyasını eline aldı. İsmi: Oktay Yılmaz, 1984 - 30 yaşında. İki çocuğu var, ölümünden iki sene önce karısından ayrılmış, çocuklarsa mahkeme kararı gereğince karısında kalıyor.  Boşanma sebepleriyse şiddetli geçimsizlik. Karısı bütün sorunun kocasının kadın düşkünü olduğunu iddia ediyor. Haklı olduğu da doğrulanmış. En son Gebze'de bir gece klübüne girerken görüntülenmiş ve arka kapıdan çıktığı için kameralara yakalanmamış. Sonsarında bir çocuk parkının ortasında ilk cesetin vaziyetinde bulunmuş. 

Atillanın şüpheleri git gide doğrulanıyordu. Kapının gıcırdamasıyla kafasını kaldırdı, ayak sesleri odaya doğru yaklaşıyordu. Biraz sonra kapıda Güntülü belirdi, yorgun bir hali vardı. Atilla dosyaları saklamayı düşündü ancak bunun imkansız olduğunu anlayınca vazgeçti. Güntülü "Ne yapıyorsun aşkım, çok özledim seni, o dosyalar ne ?" Bunları söylerken Atillaya yaklaşıyordu, gözlerini masanın üzerinden ayırmadı. Atilla çaresizce itirafa başladı "Hani geçen Atilla ile konuşmuştum ya telefonda, iş hakkında benden yardım istedi, çok ısrar edince..." Güntülü bu laf cambazlığına son derece sinirlenmiş vaziyette, gözlerini Atilla'nın gözlerine dikti. Çok sinirli bakıyordu. Ancak Atilla onun kızgın bakışlarına bile aşıktı, o yırtıcı bakışına karşı koyamıyordu.

"Ne halin varsa gör !" Odanın kapsı sert bir şekilde kapandı, Atilla biraz durduktan sonra saatine baktı, 22:00 olmuştu.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Oct 17, 2014 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

CİNAYETİN SESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin