1.1

5K 272 98
                                    

Jungkook'un anlatımından

"Jungkook  bu kadar şanssız olamam değil mi?"

Hannah'ın üzgün ve öfkeli sesiyle ona döndüm. Yine neyin şanssızlığını yaşıyordu?

"Noldu Hannah?"

Cevab vermek yerine elinde buruşturmuş olan kağıtı bana uzattı. Kaşlarımı çattım ve kağıtı elime aldım. Buruşturulmuş kağıtı açtığım ve içindeki yazıyı okudum

'Kai ve Yeon Soon'

"Ne yani, bunun için mi üzgünsün?"

"Tabi ki üzgünüm. Baksana rakip oluyoruz"

"Ee çok iyi birşey bu?"

"Ya neyi iyi? Ben onunla birleşmek için çabalıyorum o rakibim oluyooor! Böyle işe-"
"Küfür yok"

"Off tamam be. Napıcaz şimdi?"

"Onların kaybetmesini bizim ise kazanmamızı sağlıyıcaz"  dedim yüzümdeki piç sırıtmayla.

"Of ya of"

Çocuk gibi halleri beni güldürüyordu. Hep olduğu gibi. Onun bu hallerini çok seviyordum. Her halini sevdiğim gibi ama işte cesaret denilen şey bende yoktu işte. Onun karşısına çıkıb aşkımı itiraf edersem benden kaçıcağından çok korkuyorum. Bir daha onu görmemek beni öldüre bilirdi.

Her kes yavaş yavaş yarışacağımız alana girerken bende onların arasına katıldım. Tabi ki eşleştğim kişi Hannah da.

"Çocuklar, eşlerinizle birlikte gördüğünüz engelleri geçmeye çalışıcaksınız. İlk önce kadın yarışmacılar yarışıp gördüğünüz kırmızıya boyanmış ağaca ulaşıcaklar. Kadın yarışmacılar ora ulaşmadan erkek yarışmacılar ora gidemez. Yarışmacılar kırmızı ağaca ulaşıp, ağaca yaslanmış fenerleri kaldırıcak ve eşleştiği erkek yarışmacıya işaret vererek, oraya gitmesini sağlayacak. Erkekler de gittikten sonra sona kalan yarışmacılardan 3 ü elenicek ve geriye kalan yarışmacılar farklı parkurlarda yarışıcaklar"

Her kes yerini almıştı artık. Nerdeyse 12 çift ve 12 aynı parkur vardı.

Hannah ve kadın yarışmacılar yerlerini aldıktan sonra öğretmenin komutunu bekledi.

"1"

"2"

"3"

Hannah son suret parkurları kolaylıkla geçerken ben de gülüyordum. İşte benim kızım. Son parkura geldiğinde biraz sorun yaşadığını gördüm ama o son parkurdakı sorunu da aştı ve fenere ulaşan ilk yarışmacı oldu. Feneri kaldırdığı gibi adeta uçtum. Onun hemen  ardından Yeon Soon'un da fener'e ulaşrığını gördüm. Kai feneri gördüyü gibi o da koştu. Bu oyunu ona yenilemezdim. Son hızla koştum ve parkurları sorunsuz bir şekilde geçtim. 2 yıl Hannah'la gittiğimiz spor sağ olsun. Kazanmanın verdiği sevinçle parkurun sonunda beni sırıtarak bekleyen Hannah'a sarıldım. Kai de parkura ulaşmıştı ama 2 ci olarak. Ah, tanrım teşekkürler.

"Helal be Jey key"

"Asıl helal san olmalı sen ulaşmasan nasıl erken ulaşırdım ki?"

"Tebrikler Jungkook"

Kulağımı kanatan sesle Kai ye döndüm.

"Sağ ol"

"Ama sen çokta sevinme bence diğer parkurlarda ben seni geçicem ya"

Bu çocuk beni gerçek anlamda sinir ediyordu.

"Tamam Kai geçersin"

"Tabi geçerim" gözlerini benden alıp yanımdakı kıza baktı.

"Bu arada Hannah. Çok güzel yarıştın. Keşke seninle ben eşleşseydim. Jungkook senin güzel yarışman yüzünden kazandı"

"Se-"

"Jungkook ben olmadan da çok güzel yarışa bilir. Hatırlarsan geçen yılki ünversiteler arasında geçen yarışta sen 2. Jungkook 1. Olmuştu"

Ben cevap vermeden  Hannah'ın verdiği güzel cevapla, Kai hiç birşey demeden bozulmuş yüzüyle gitti. Bende aşık olduğum kadına bir kere daha aşık oldum. Yüzüne bakarak 'teşekkür ederim' dermiş gibi kafamı salladım.

"Ne kadar aşık olduğum çocuk olsa da senin onda daha iyi olduğun ortada"

Benim daha iyi olduğumu düşünmesi çok iyiydi ama Kai'ni sevmesi çok kötüydü.

"Evet çocuklar. 3 çift elendi geriye 9 çift kaldı. Şimdi diğer parkurda erkekler önce gelip feneri kaldırıcak. Kadınlar ise feneri gördüğü anda koşacak. Yine sona kalan 3 kişi elenicek"

***
Erkekler yerlerini almıştı çoktan. Her kes öğretmenden gelen komutu bekliyordu. Beklenilen komut geldiğinde her erkek yarışmacılar son suret koştu. Parkurun sonuna bu kez ilk ulaşan Jimin, ikinci ulaşan ben, üçüncü ulaşan da Kai olmuştu. Feneri kaldırdığım an Hannah da tıpkı benim gibi hızlı koştu. Parkurun sonuna az kala ayaklarına dolaşan engellerle yere düştü. Ben Hannah'a koşarken benden önce Hannah'ın kalkmasına yardım eden Kai'ye ve elini tutmayı çok istediğim kadının zarif ellerini tutan ellere baktım.

Oy vermeyi unutmayın ;)




AMOUR||JJK Where stories live. Discover now