XXXIV. Kraliçenin başarısızlığı kraliyetin sonudur.

498 58 97
                                    

34

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

34. Bölüm Şarkısı: Everything I wanted, Billie Eilish

Kraliçenin başarısızlığı kraliyetin sonudur.

Anka revirin kapısına dayandı. İçeride kalmaktan bunalmıştı. Yavaş adımlarla koridorda ilerledi. Hala daha ara ara tökezliyordu. Gelen tıkırtı ile çevresine bakındı. Karanlık koridorda ilerlemeye devam etti. Enstitünün girişine geldiğinde bembeyaz duvara asılı eski saate çevirdi gözlerini.

Gece, 4

Tıkırtılar tekrarlandığında Anka bu seslerin daha derinden geldiğini fark etti. Arkasına baktı. Karanlık koridor bir kara delik gibi onu içine çekiyordu. Yolunu çevirerek aksi yönde bu karanlığın içine doğru ilerlemeye başladı. Koridorda ilerledikçe sesler de daha net seçiliyordu. Anka, beyaz kapılı toplantı odasına geldiğinde durdu. Sıcaktan saçları birbirine yapışmıştı veya canının acısı buna neden oluyordu, karar veremedi. Kapıyı eliyle ittirdiğinde kapı biraz aralandı ancak diğer güçsüz omzu kapıyı tamamen açmasını engellemişti. Anka sinirle kapıyı tekmelediğinde kapı sonuna kadar açıldı ve arkadaki duvara çarptı.

"Sağ olun ya, sizi bulmak için dedektifçilik oynamam gerekti." diye söylendi. Masalara oturmuş aralarında bir şey konuşan gözler şimdi şaşkınlıkla ona çevrilmişti.

Anka masada farklı, daha önce bir kere gördüğü, bir yüzü fark etti. "Beste? " diye mırıldandı. Bu sırada yavaş yavaş yürüyerek masaya varmıştı.

"Merhaba Oksana." dedi Beste. Yüzünde belli belirsiz bir tebessüm, huzurlu bir yüz ifadesi vardı. Anka başıyla selamladı onu. Ardından yakınındaki sandalyelerden birine oturdu.

Kaya, "Üzgünüm, karmaşada seni kontrol edemedik." dediğinde Anka kaşlarını çattı.

"Ne karmaşası?"

Kaya, Pars ve Beste'ye baktığında Anka sorunun Dore ile ilgili olduğunu anlamıştı.

"Aurum ile mi ilgili?" diye sorduğunda Boğaç hızla başını iki yana salladı.

"Hayır, orada her şey yolunda merak etmeyin." Anka kaşlarını çattı.

"Öyleyse ne oldu?"

"Ecem öldü Oksana." dedi Beste birden. Anka afalladı. Beste'ye bile bakmadı. Çatık olan kaşları biraz havaya kalktı şaşkınlıkla. Ardından Pars'a baktı.

"Doğru mu bu?" diye sorduğunda, Pars başını salladı ardından ekledi.

"Yarın, taç töreni gibi bir şey olacak." Anka ellerini çenesinin altında birleştirdi. Olanlara inanamıyor gibiydi.

"Neden peki?" diye sorduğunda Beste başını iki yana salladı.

"Bilmiyoruz, HUNTER soyu açıklamamayı tercih etti."

GEN | ÜÇLEMENİN TÜM KİTAPLARI düzenleniyorOù les histoires vivent. Découvrez maintenant