KİTAP 3 | ÖLÜMCÜL MİRASLAR ve Cesur Dünya 2. Kısım

349 39 11
                                    

GEN Serisinin üçüncü ve, ne yazık ki, son kitabına hoş geldiniz.

Üçüncü kitap, ikinci kitapta olduğu gibi hem "GEN | SERİNİN TÜM KİTAPLARI |" isimli kitapta hem de bu kitapta yayınlanacak.

Üçüncü kitap iki ana kısımdan oluşuyor: Bu kısımlardan biri, serinin ikinci kitabı olan Cesur Dünya'nın devamı niteliğinde olan "Cesur Dünya 2. Kısım" iken bu kısımlardan bir diğeri de 15 yıl sonrasını konu edinen "Ölümcül Miraslar"

Bu iki kısım birbirleri ile bağlantılı şekilde ilerleyecek ve bölümlerin bir kısmı Cesur Dünya ile aynı zaman diliminde ilerlerken bir diğeri ise on beş yıl sonraki zaman dilimini anlatacak.

Bu alışıldık olmayan bir tarz olabilir ancak konular birbirleri ile bağlantılı olduğundan bu şekildeki bir olay örgüsünün daha anlamlı olacağını düşünüyorum

Bölümlerin başlarında yazan yıllardan o bölümün kitabın hangi kısmına ait olduğunu anlayabilirsiniz.

Eğer isterseniz, üçüncü kitap öncesinde "Cesur Dünya ve Gen'de daha önce" adı altında serinin önceki kitaplarındaki olayların özetlerini atabilirim.

Seri, yüz bölümü aşkın bir süredir yazıldığı için bölümlerin öncelerinde yine, eskisi gibi, bazı hatırlatmalarda bulunacağım.

Eğer, özet bölümleri yayımlamamı isterseniz ya da bölümlerin akışı hakkında bir fikriniz varsa fikirlerinizi yorum olarak yazabilirsiniz. Aynı şekilde herhangi bir sorunuz varsa onları da cevaplayabilirim.

***

GEN III

"Gen" serisinin üçüncü kitabına hoş geldiniz.

Ölümcül Miraslar ve Cesur Dünya 2. Kısım, hem ayrı bir kitap olarak hem de GEN | SERİNİN TÜM KİTAPLARI | ismindeki kitabın altında paylaşılacak.

GEN | ÜÇLEMENİN TÜM KİTAPLARI düzenleniyorWhere stories live. Discover now