LII. Şehri kuranlar

422 60 36
                                    

52

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

52. Bölüm Özel Şarkısı: Warriors, Imagine Dragons

Şehri kuranlar

FLASHBACK

Ocak, 3292

Julie, konseyden çıktığında arkasından ona seslenen Cihan'ı umursamadı. Hızlı adımlarla Dore'nin mermer, sarmal merdivenlerini tırmanırken Cihan da onun arkasından koşturuyordu. Askerler şaşkınlıkla birbirine baktılar.

Başka bir gün, bambaşka bir kriz.

Bu kovalamaca, en üst kata kadar sürdü. Sonunda, merdivenin son basamağında Cihan, Julie'yi kolundan yakaladı ve "Biraz sakinleş Julie." dedi.

Julie, ani bir hareketle Cihan'dan kurtuldu.

"Eğer Dore'yi kurtarmak istiyorsam Aurum'u kazanmak zorundayım. Ancak Amanda bambaşka bir şeyin peşinde."

"Julie. Ben de oradaydım ve biliyorum."

"Aurum'u kazanmak için Atasay soyuna ve sana zarar verecek değilim. Dore'yi yönetiyor olabilirim ancak bir canavar değilim."

"Böyle bir şey yapmayacaksın. Amanda hepimizi kandırdı. Biz de aynısını yapacağız."

Anka, enstitüden dışarı çıktı. Nöbetçi askerler başlarıyla onu selamladığında o da aynı şekilde karşılık verdi ve ormanın içine girdi. Ormanın dikenli çalıların sıklaştığı derinliklerine ilerlemeden koyu renkli ağaçlarla dolu alanda duraksadı ve toprak yere oturarak sırtını büyük bir ağaca dayadı.

Güneş doğmak üzereydi. Anka ağaçların yaprakları arasında parlayan güneşe çevirdi gözlerini. Ardından ismini duyması ile başını enstitüye doğru çevirdi. Onu arayan Kaya'nın sesine karşılık verdi.

"Buradayım."

Kaya çok geçmeden Anka'nın yanına geldiğinde yorgun görünüyordu. Anka'nın karşısına oturdu.

"Her şey hazır. Önceki gün gibi. Güneş doğar doğmaz yola çıkacağız. Pars, konseyi Aurum için topladı." dedi. Anka başını sallayarak onayladı onu.

"Pek bir şey kalmadı." diye mırıldandı. "Sanırım bu sefer gerçekten her şey bitiyor." diye ekledi.

Kaya güldü.

"O kadar emin olma."

Rahatsız edici bir sessizlik hakim oldu ormana. Anka, gözlerini ormanın derinliklerinde hızlıca gezdirdi.

Kelimeleri zor anlaşılacak bir hızla "Direniş'e bir yer bulmalıyız. Bade, Eda, Meriç gibi çocuklara ne olacak? İsyan nereye gidecek? Tilki ne yapacak? Ozan ne yapacak?" diye sıraladı. Kaya başını "Bilmiyorum." anlamında salladı. Gözleri toprak zemindeydi ve elleri de toprak olmuştu.

GEN | ÜÇLEMENİN TÜM KİTAPLARI düzenleniyorOnde histórias criam vida. Descubra agora