|ÖNEMLİ DUYURU|

774 51 56
                                    

Öncelikle herkese merhaba!

Bir süredir bölümlerin akıcı bir şekilde yayımlanmadığının farkındayım ve bu durumun bir çok okuyucuyu rahatsız ettiğini tahmin edebiliyorum. Haksız da sayılmazsınız, bu yüzden hepinizden özür dilerim.

Son dönemlerde kafam bir çok nedenden ötürü karmakarışık olduğu için dikkatimi ne yazık ki kurguya veremiyorum. Tuhaf yanı şu ki, gün içerisinde durmadan hikayeyi, karakterleri ve kurguyu düşünüp duruyorum. Hatta defterime aldığım notlarda neredeyse final bölümünün planlamasına kadar geldim. Fakat notlarımı, planlarımı ve kafamın içindeki olay örgüsünü bölüm olarak yazmaya geçirme aşamasında tıkanıp duruyorum ve sanırım yaşadığım bu tıkanıklığın nedenini az çok beni tanıyan okuyucularım tahmin edebiliyordur.

Bu yıl (2020) üçüncü kez üniversite sınavına hazırlanıyorum. Tam olarak ne istediğimi keşfetmem zaman almış olsa da geç olması güç olmasından iyidir düşüncesi ile pozitif kalmaya çalışıyorum. Fakat bu sınav stresine alışık olanlarınız biliyordur ki, pozitif kalmaya çalışmak oldukça zor. İnsanın dikkati durmadan aynı noktaya kayıyor ve binlerce küçük detayı düşünmeden duramıyor. Bilinmezlik duygusu ve kaygı bazen moralimizi yüksek tutmamızı engelleyebiliyor. Özellikle de hepimizin farklı yollarla baş etmek zorunda kaldığı şu son dönemler göz önüne alındığında...

Fakat ben zihnimi aydınlık tutmaya çalışıyorum. Sonuçta her işte bir hayır olduğunu boşuna söylememişler. Eğer şu an içinizi karartan herhangi bir durum varsa, o karanlığı olabildiğince zihninizden uzak tutmaya çalışın.

Aceline Brunella'nın daima kardeşlerine dediği gibi; "Her karanlık gecenin ardından aydınlık bir gün başlar."

Zor zamanlarda bu hikayeye tutunmak ve yazmak, bana en kuvvetli ilaçların bile veremeyeceği kadar büyük bir huzur veriyor. Ama sanırım, en azından sınav stresini üstümden atıp rahat bir nefes alana kadar, yazmaya biraz ara versem iyi olacak.

Haziran ayında sınava gireceğim ve umarım bu sefer yüzümü güldürecek bir sonuç alacağım. Sınav geçer geçmez de ilk yapacağım şey oturup yazmaya devam etmek olacak. ♡ Yani hemen hemen bir aylık bir ara vermiş olacağım. Eğer beni uzun yıllardır tanıyorsanız sınav için çalışmalarımdan birine ilk kez ara verişim olmadığını bilirsiniz. Zaman zaman hepimizin bazı şeylere ara vererek, yapmayı sevdiğimiz şeyler dahi olsa, kendimize odaklanmamız gerekebilir.

Hikayenin daha başında olsak dahi kurguya ve karakterlere bu denli sıkıca tutunmuş olduğunuzu görmek beni çok mutlu ediyor. Umuyorum ki beni anlayabilir ve bu küçük ara gelip geçtikten sonra da yanımda durmaya devam edebilirsiniz.

Şimdiden anlayışınız için çok teşekkür ederim. Bir ay sonra görüşmek üzere!

-Zeynep Okel

...

Unutmadan- Ara sıra kafamı dağıtmak için editler yaparım. Ne denli güzel olduklarını bilmiyorum ama herhangi bir spoiler vermeden sizinle paylaşmak istediğim iki edit var elimde. Diğerleri ise ilerideki bölümler için biraz erken olduğundan henüz paylaşamıyorum. Fakat bölümler ilerledikçe paylaşacağımdan emin olabilirsiniz!

Umarım beğenirsiniz. ♡

(Anna & Edward)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Anna & Edward)
.
(Anna & Mathis)
.
(Anna & Joseph)

Black Magic by Jaymes Young

Küçük bir soru... Anna'nın yanına en çok yakıştırdığınız kişi kim?

Sanırım benim cevabımı bir nevi final bölümünde göreceksiniz.

👀

×

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"

-Do you love your wife, Leo?
+I do.
-More than you loved her?
+...no.

"

.
.
.

Tacın BedeliWhere stories live. Discover now