Addicted - část 9 | Leave it.

493 54 3
                                    

Toto jsem napsala již včera, ale.. Pff ani nevím, proč jsem to nepřidala. Ačkoliv bych si na to nějakou chvilku našla.

Konečně jsem našla využití hodin pnk, tedy psaní všemi deseti prsty. Po dlouhé době jsem zasedla k Teen Wolf, o němž mi spolužačka básní již nějaký ten pátek (přičemž jsem se dostala jen ke shlédnutí prvního dílu a to mě to přitom chytilo) a mezi hokejovými zápasy shlédla druhý díl, jájš. Stiles je hrozný pako, něco jako já. :D No a přitom psala tento díl. Jsem to ale šikulka. :) :D

Začínám mít chuť do psaní, jakou jsem mívala před dvěma lety.


*


"Harry, jeho volat nebudeme!"


"Já chci Louise! Chci s ním mluvit!" křičel Harry a vzpínal se v Niallově náruči, ten jediný ho dokázal jakž takž uklidnit.


Liam ztrácel nervy. Harry už přes hodinu plakal, dožadoval se Louise a nemohl přestat. Polovina obyvatelstva domu se vypařila hned ráno, co vstala, druhá polovina seděla v pokoji a hledala řešení situace.


"Nebylo by jednoduší Louise zavolat?" povzdechl si Zayn a rozvalil se po Liamově posteli.


"A čemu by to pomohlo?" zavrčel Liam.


"Třeba by už přestal řvát, bolí mě z něj hlava."


Niall opatrně položil Harryho hlavu zpět na polštář a vzal svého přítele za ruku, něco mu šeptaje. Liam frustrovaně zasténal a opustil místnost. "Máte tak hodinku, déle ho venku neudržím," špitl Niall a následoval Liama. Harry ani nepostřehl, že tu zůstal jen s černovlasým mladíkem, jednoduše dál plakal. Pálily ho oči od všech těch uroněných slz, ale byl přesvědčený, že nic jiného než pláč by mohl Liama obměkčit.


"Liam je pryč, takže mohl bys pro všechno svaté přestat brečet?" zahučel Zayn už celkem zoufale. Harry párkrát zafňukal, utřel si mokré tváře a posadil se do rohu postele, aby se cítil alespoň trošku v bezpečí. Zayn na něj nepůsobil zrovna dvakrát mile.


"Výborně, takže teď zavolám Louisovi a my tři si ujasníme, co se včera stalo."


Harry hlasitě polkl, protože měl od křiku vyschlé hrdlo, a pozoroval Zayna. Jak pomalu vytahuje mobil z kapsy, jak vytáčí číslo Louise, jak mluví, jak si potom s někým píše textovky. Byl nervózní, ale na Louise se těšil. Možná proto mu ihned skočil kolem krku, když vstoupil do dveří.


"Co je, kudrlinko? Už je ti líp?"


Zayn svého kamaráda nepoznával. Sladký tón hlasu a opětované objetí, kdy zelenookého chlapce držel za pas. Musel si odkašlat, aby si získal alespoň pozornost Louise, když už Harry byl příliš zaměstnaný vdechováním Louisova tělesného pachu.


"Liam je možná příliš zaměstnaný starostí o druhé, ale já tak blbej nejsem, Louisi."


Louis přikývl, že chápe, a čekal na otázku. Zayn ho znal až moc dobře.


Addicted || Larry StylinsonWhere stories live. Discover now