Prolog

75 6 3
                                    

Někdy mám pocit, jako bych neexistovala. Jako bych byla nějaká halucinace tohoto světa a všichni mě obcházeli. Jsou to muka, to vám povím.Nenávidím ten pocit. V jeden moment si myslíte, že najednou jste hvězda, která pomalu stoupá nahoru a v dalším okamžiku vám někdo další zastoupí cestu a vy pomalu padáte. Ano, takové pocity mám ze svého života. Ale dá se to brát jako život? Co byste poradili vy člověku, jako jsem já? Ale, proč se vlastně ptám vlastního deníku, který stejně nebude schopný mi odpovědět.

Měla bych se na celou věc s deníkem už vykašlat. Nechat ho/tě ležet na dně některé mé krabice, ale nedokážu to. Jen tobě můžu sdělovat všechny své problémy, slzy ale i radostné okamžiky.

Dnes už se k psaným slovům nejspíše nedostanu. Thomas s Lilyth se na mě zase dívají, jako na vraha. Dle nich je potupné si v mém věku psát deník, ale pro mě je to osvobozující. Nechat své myšlenky jen tak poletovat po mysli a vytvářet na kus papíru nové příběhy.Miluji tuto formu proudění myšlenek. Vždy mám pocit, že za něco stojím...

Plavovlasá dívka pohlédla z okna malého černého auta a pousmála se.Její život začínal nanovo. Zde jí nikdo nezná, netuší jaká je, co miluje a naopak nenávidí. Neznají její příběh a trable v životě. Měla mnoho důvodů se vzdát svého života. Už jen díky klukovi, kterého milovala, ale z nenadání jí opustil. Byla plně rozhodnutá se změnit. Jak fyzicky, tak psychicky. A přála by si tvrdit, že se jí to povede po boku bratra Thomase a kamarádky Lilyth. Ale netuší, jestli Londýn jeto správné místo, které jí pomůže zapomenout. Nu, musí v to doufat. Nesmí znovu propadnout depresím a pláči. Musí nechat vzpomínky za sebou, pomyslela si a zaposlouchala se, když se autem rozezněla skvělá hudba jedné skvělé kapely. Už první doby jí donutily si začít prozpěvovat písničku a samozřejmě strhla i ty dva, co seděli před ní. Že by nakonec samotný osud chtěl,aby zapomněla a začala si naplno užívat? Že by ta píseň byla to, co jí mělo postrčit dopředu?









I'm Staring At The Moon - One Direction FanFiction [Niall Horan] ~ CZKde žijí příběhy. Začni objevovat