Chapter 0

305 13 0
                                    

„A to je pro dnešek vše. Loučím se s vámi skladbou Radioactive od Imagine Dragons,“ řekla dívka do mikrofonu a sundala si sluchátka z uší. V kabině, kde vysílala, se začaly ozývat první noty písně. Protáhla si tělo a zívla si. Byl to další náročný den, co musela prožít v rádiu. Někdo zaklepal na dveře a vstoupil. Otočila se na stoličce a pohlédla do obličeje svému staršímu kolegovi, Jamesovi.

„Skvělá práce. Jsem nadšený, jen tak dál,“ chválil dívku. Ta se usmála a natáhla se pro tašku, která ležela před ní.

„Tak díky. Takže zase zítra na šest?“ ptala se. James přikývl a šel se posadit za stůl. Mávla mu na rozloučenou a odešla z budovy. Rozhlédla se, jestli zde někde neuvidí svého přítele, ale nikde nic. Až po chvíli ji ucítila, jak ji v kapse vibruje mobil a podívala se na dispely.

Cater. Oznámil ji mobil. Típla příchozí hovor a po chvilce zaslechla motor motorky. Carter, který seděl za motorkou na ní párkrát bliknul pomocí světel a zastal před ní. Usmála se a běžela ho obejmout. Její kudrnaté vlasy ji poskakovaly kolem obličeje, když běžela. Carter se usmál a objal ji, když k němu přiběhla.

„Bála jsem se, že nepřijedeš.“

„Omlouvám se, nechtěl jsem tě vyděsit. Jen, trošku mě po cestě zlobila Demether, budu se na ní muset zítra podívat. No, co tu tak stojíš! Nasedej, Melanie, večere na nás nepočká,“ zasmál se tmavovlasý chlapec a podal své kamarádce přilbu. Poté šlápl na plyn a rozjel se ulicí.

Mezitím, v pokoji mladého chlapce vládlo ticho. Zrovna doposlouchal svoji oblíbenou show v rádiu a neměl co dělat. Neměl náladu na knihy, i když musel do konce týdne přečíst půlku knížky. Stále mu v uších zněl ten nádherný hlas, který vycházel z rádia. Jako každý večer, minutu po šesté naladil městskou stanici a poslouchal skvělý playlist, který za tu hodinu vždy hrál. Vždy se v něm probudil takový zvláštní pocit, když zaslechl hlas dívky v rádiu. Měla tak kouzelný hlas. Nebyl upištěný, hluboký, chraplavý nebo skřípavý. Vždy se příjemně poslouchal a jemu se při něm skvěle relaxovalo. Nikdo, ani jeho rodina, nevěděli, že po večerech tráví čas u rádia. Jeho kamarádi, asi by se mu vysmáli. Nechápali, co on zažívá, když poslouchá ten hlas, který zněl v rádiu. Ty písně, co vždy dívka pouštěla, byly jeho oblíbené. The Beatles, Jason Mraz, Nickelback, Smokie nebo Damien Rice. Všechny tyto umělce obdivoval, považoval je za své idoly. Dělali skvělou hudbu, hudbu, která ho dokázala naplnit, popsat jeho pocity. To všechno tihle umělci svedli. Věděli a popisovali, jak se Liam cítí.

You'll Always Be On My Mind - One Direction FanFiction [Liam Payne] ~ CZWhere stories live. Discover now