κεφάλαιο 32

515 73 1
                                    

Η Ρόζαλιν ξύπνησε ακριβώς στις εφτά το επόμενο πρωί. Παρά τη δυσάρεστη κουβέντα της με τον Ντάρεν είχε καταφέρει να κοιμηθεί βαθιά. Βέβαια η απουσία του Ρόναλντ από δίπλα της ήταν το λιγότερο δυσάρεστη, ωστόσο το καταλάβαινε πως ήταν απόλυτη ανάγκη να συμβιβαστεί με αυτήν. Την ώρα που γλιστρούσε στη μεγάλη της μπανιέρα αναρωτιόταν τι ήταν εκείνο που ήθελε να κουβεντιάσει μαζί της αμέσως μόλις θα επέστρεφε. Είχε αρχίσει κιόλας να έχει μια ιδέα γι'αυτό αλλά δεν ήταν κι εντελώς σίγουρη.

Διάλεξε αφρόλουτρο πορτοκάλι για εκείνη τη μέρα και πήρε το χρόνο της στο μπάνιο. Όταν τελικά το νερό άρχισε να κρυώνει τυλίχτηκε στο ροζ μπουρνούζι της και έτρεξε στην κουζίνα για να φτιάξει τσάι. Της πέρασε από το νου να φτιάξει καφέ μα απέρριψε και πάλι τη σκέψη, δεν είχε φτάσει η ώρα αν και τα χάπια της δεν τα είχε πάρει ούτε και το προηγούμενο βράδυ.

Βρήκε ένα φακελάκι με άρωμα και γεύση πορτοκαλιού επίσης και το έριξε μέσα στην κούπα της. Μετά με το νου της να τρέχει στη Μέρεντιθ άνοιξε το λάπτοπ της και μπήκε στα εισερχόμενα μηνύματα. Όπως το περίμενε η απάντηση της εκδότριας την περίμενε εκεί. Την είχε στείλει εικοσιτέσσερις ώρες πριν.

Διάβασε στα γρήγορα το μήνυμα και χάρηκε πολύ από όσα είδε εκεί. Οι ιδέες της ενθουσίασαν τη Μέρεντιθ Τόμπσον η οποία ανανέωνε το ραντεβού τους για δέκα μέρες αργότερα, παροτρύνοντας τη να γράψει όσο περισσότερο μπορούσε. Της ζητούσε ωστόσο περισσότερες διευκρινήσεις ενώ την ίδια στιγμή έκανε κι εύστοχα σχόλια για κάποια από τις ιδέες της ρόζαλιν.

Της έγραψε μια κάπως εκτενή απάντηση καθώς άρχιζε να πίνει το τσάι της. Ωραίο ήταν το πορτοκάλι, έντονο και μυρωδάτο, έπρεπε να το πίνει πιο συχνά. Γενικά καλό θα ήταν να πάει και να προμηθευτεί κάμποσες νέες συσκευασίες τσαγιού. Καλύτερα να είχε πολλές παρά να της έλειπαν.

Όταν της έστειλε τελικά το μήνυμα πήγε και πήρε το κινητό της. Ήθελε να δει αν είχε μήνυμα από το ρόναλντ. Αν δεν είχε τότε θα του έστελνε εκείνη ένα.

Δυστυχώς δεν της είχε στείλει κανένα κι αυτό κάπως την ενόχλησε αλλά δεν το άφησε να την επηρεάσει πιο βαθιά. Το χτεσινό του μήνυμα για καληνύχτα ήταν ιδιαιτέρως θερμό, έτσι υπέθεσε απλά πως ίσως και να μην είχε ξυπνήσει ακόμη. Του έστειλε λοιπόν εκείνη ένα και μετά έβαλε να βράσει το νερό για μια δεύτερη κούπα τσάι πορτοκάλι.

Επιτέλους, είχε έρθει η ώρα για δουλειά. Θα έγραφε μέχρι τις δέκα περίπου, κι ύστερα θα ντυνόταν και θα πήγαινε να επισκεφθεί το κοσμηματοπωλείο της Κλερ Μπάθορι.

Η αδελφότητα των ΡόδωνМесто, где живут истории. Откройте их для себя