Capitolul 7

5.5K 520 118
                                    

Tegan Hayes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tegan Hayes

De la extaz, la agonie.

Kendrick se află în continuare în fața mea, dar și pe patul meu. Mă privește cu un iz de confuzie și așteaptă să-i răspund întrebării pe care mi-o adresase acum câteva clipe, însă tot ce pot face acum, este să înghit în sec și să-mi reprim vorbele. Cuvintele ilustrate pe omoplat sunt acolo de o săptămână, cam așa. Ar fi ciudat pentru toată lumea, dacă ar afla despre asta, căci nimeni nu se așteaptă la mine. Nu am avut această dorință de când eram mică. Din cauza celorlalți m-am îmbărbătat și am făcut pasul acesta, pe care, eu una, nu-l voi mai face. Crezi că să ai un tatuaj e interesant, dar suporți prea multe pentru așa ceva. Faptul că am ales să mi se picteze pe piele și mai ales pe omoplat, a fost o decizie bună pentru mine. De câte ori nu-mi doresc să-l las la vedere, îl acoper cu părul meu lung. Cu zgârieturile și cicatricele este altceva. Povestea nu este una deloc frumoasă, Heather și prietenele ei fiind cauza acestora.

La paisprezece ani, Heather și cu mine am mers împreună cu părinții la bunica Agatha, în Malibu, California. Adoram și încă ador să-mi petrec timpul cu ea, însă de când cu acel incident, vacanțele de vară au devenit monotone. Exact ca și viața mea...

Bunica avea o casă în copac, iar eu și verișoara mea malefică adoram să ne urcăm în ea și să ne jucăm, până când Heather m-a împins dinăuntrul ei, căzând în gol de la doi metri și jumătate distanță. Am avut gâtul rupt, la fel și un picior, dar și o mână, iar părinții mei au crezut tot timpul că asta s-a întâmplat tocmai din vina și neatenția mea. Cicatricele se datorează tot acestei întâmplări nefericite, pe care nu o voi uita prea repede, pentru că odată ce am căzut și mi-am rupt piciorul, aveam nevoie de o operație.

Zgârieturile se datorează multitudinii de căzături la care am fost supusă din cauza oamenilor de care am vrut să fug: Kendrick, Margot și Heather fiind motivul principal. Acum și Rico. Sunt o persoană sensibilă, vulnerabilă uneori și neatentă. Pentru a-mi salva pielea din mâinile altora, aleg să fug și să mă pierd ușor cu fierea. Nici nu mai țin scorul căzăturilor pe care le-am luat din cauza asta.

— Răspunzi astăzi sau o să trebuiască să te forțez s-o faci? mârâie și se ridică de pe pat, venind grăbit către mine.

Când ajunge în fața mea, primul instinct este să mă retrag tot mai în spate, dorind să găsesc o cale de ieșire cât mai accesibilă mie. Gândurile mi se învârt precum o tornadă în cap. De unde știe el că eu am un tatuaj pe spate? Cicatricele și zgârieturile sunt vizibile din cauza halatului mult prea scurt, dar tatuajul... nu! Refuz să cred că a deschis ușa băii și m-a privit în intimitatea mea. Asta e dezgustătos și foarte pervers, iar el menționase de câteva ori că nu se află în această categorie a băieților cărora le plac fundurile și sânii fetelor, dar și să le-o pună într-un mod josnic.

De ce nu m-am gândit la asta până acum?

Idiotul ăsta a intrat în baie cât timp eram în cabina de duș. M-a văzut goală, imperfecțiunile, sânii, fundul, feminitatea. Dumnezeule!

KendrickWhere stories live. Discover now