Neverfap Akademi

94 0 0
                                    

Bu konuyu en güzel Neverfap Akademinin  manifestosundan anlaşılacağını düşündüm.
Neverfap Akademi Manifestosu Yurtdışında ortaya çıkan nofap akımının Türkiye'ye düzensiz bir şekilde gelmesi, rastgele makaleler yazılması ve çeviriler yapılması, insanları daha temeli oluşmadan nofap süreçlerine soktu. Birçok kişi işin özünü kavrayamadan başladığı için bu, başarısız süreçlere, daha kötü bir ruh haline neden oldu.
İnsanların öncelikle işin felsefesini kavraması, kendine inanması, ardından çalışması gerekiyordu. Nofap birçok yerde bize sihirli bir değnek gibi anlatıldı. Yazılan yazılarda insanlar, başarı için yaptıklarını unutup bunu sadece nofap getirisiymiş gibi anlattı. Belki de bilinçli yapılan bu hareket insanların 60 güne gelip hiçbir etki görememesine neden oldu. Türkiye'de işin özünü kavrayan insanlar parça parça hareket edip olabildiğince yardımcı olmaya çalıştı. Ancak bu parça parça yapılan, sistematik olmayan direnişten daha iyisi yapılabilirdi.
Bu yüzden yazarlar, çevirmenler, ses sanatçıları ve moderatörlerden oluşan Neverfap Akademi ekibini oluşturduk. Neverfap ekibi nofap akımını geliştirerek Neverfap felsefesine dönüştürdü. Kişisel gelişime dayalı, daya iyi sonuçlar alınan bir sisteme.
Toplumun ihtiyacı üzerine birleşen bu ekip size işi, en temelinden en üst seviyesine kadar anlatacak. Çeviriler yapılacak, bilimsel makaleler yazılacak ve bunları Youtube'da oluşturulacak içerikler takip edecek. Tamamen kavrayamadığınızdan eziyete dönüşen süreci doğru noktalardan bakmanızı sağlayarak özsaygınızın tavan yaptığı bir sürecine çevireceğiz. Yanlış anlaşılanları düzeltecek, sizi bağımlılıktan çıkartıp ardından içinizdeki bağımlılığı öldüreceğiz.

Neverfap Akademi ekibi olarak felsefesinin temelinin sağlamlaşması için çalışacak; Facebook, İnstagram, Youtube ve ulaşılabilecek bütün araçlardan insanlara ulaşacak, daha çok insanı sanal dünyadan çıkartıp gerçeklerle buluşturacağız.
Vizyonumuz tüm Türkiye'de aktif faaliyetler gerçekleştirmek ve tüm Türkiye'ye Neverfap felsefesini yaymak.
Misyonumuz okurlarımıza en sağlıklı, en verimli süreçleri yaşatmak, hayatlarının sonuna kadar bu zehirden kurtulmalarını sağlamak. Her bağımlıya ihtiyacı olacak bütün bilgileri sağlayıp kurtulmasını sağlamak, uzun vadede tüm Türkiye'yi bu bağımlılıktan çekmek için bize katılın. Tecrübeli yazar ve çevirmen kadromuza katılın. Uzun vadeli, planlı ve nakış nakış işleyerek bütün Türkiye'yi bu bağımlılıktan kurtaracağız.

İnsan seksten ne ister? (Kendinizi gerçek hazza kavuşturun)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें