En Yakın Arkadaş

36 1 0
                                    

-Vay canına Emma seni gerçekten çok özlemişim.

-Bende seni çok özledim Jade.

Emma'nın buraya gelceginden haberim yoktu.Birden telefon çaldı ve arayan annemdi.Ve telefonda annemin kahkaları bir taraftan Emma'nın kahkaları.Tabi ben bunu anladım Emma'nın geleceginden annemin haberi vardı.Neyse , Emma bizde tam 1 hafta kaldı.Beraber 1 hafta içerisinde alışverişe çıktık pijama partisi yaptık mısır patlatıp korku filmi seyrettik , sonra korkmayalım diye ardından romantik film seyrettik.Zamanın nasıl geçtigini anlamadık.Emma'nın gitme vakti gelmişti.Onun gitmesini istemiyordum uzun zamandır bu kadar eglenip gülmemiştim.Onun gidişini görmek istemiyordum.

Sabah olmuştu.Erkenden kalktık Emma'yla valizini hazırlamak için.Aramızda şöyle bir konuşma geçtı.

_Gitmeni istemiyorum Emma.

_Bende senden ayrılmak istemiyorum.

Emma öyle dedigi zaman gözlerimden yaşlar gelmeye başladı.Direk Emma'nın boynuna atladım.Gitme diye sessizce söylendim kulagına.Emma'da aglamaya başladı.Aşagıya indik ve telefonla taksi çagırdık. Meldivenin başında bekledik.Birden araba kornası çaldı.

_Annem hadi kızlar taksi geldi. dedi

_Tamam annecim geldik.

Valizi arabanın bagajına koyduk.Ben kendimi tutamadım ve aglamaya basladım.Emma'da aglıyordu.Son kez birbirimize sarıldık ve taksiye bindi.Ben daha hala aglıyordum.Camı açtı ve bana aglamamamı söyledi.

_Elimde degil ki kendimi tutamıyorum.

Birden yüzünde bir tebessüm oldu.Tabi benimde.

_Görüşürüz dedim Emma'ya

_Görüşürüz Jade en kısa zamanda seninle tekrar görüşeceğiz.

_Elbette görüşücez en kısa zamanda.

dedim ve içeriye girdim.Sinirlerim o kadar bozulmuştu ki kendimi abur cubura yönelttim.

Onun gelişiyle zamanda yolculuk yaptım adeta. Onu çok seviyorum. Hayatıma bir sürü insan girdi ama Emma kadar degerli bir insan girmemişti.Onu ömrümün sonuna kadar hatırlayacagım.

Seni seviyorum deli kız........

ZaMaNın YoLcUsUحيث تعيش القصص. اكتشف الآن