2 Yıl Sonra ( NeLeR YaŞaNaCaK )

31 1 0
                                    

Emma'nın gitmesiyle koca bir iki yıl geçti.Artık yaz tatili bitmişdi.Okula başlama zamanıydı.Bugün günlerden pazardı.Off inanmıyorum yarın okul var.

Dün annemle okul alışverişine çıktık birşeyler aldık ne kadar sıkıcıydı anlatamam yani.Ama çok kötü şeyler odu.Okula başlayacagım için babamda sadece hafta sonu kalacagım zorluk olmasın diye.Acaba okulda neler olucak çok merak ediyorum. Akşam olmuştu çok az kaldı zaman nasıl hızlı geçiyor anlamıyorum.Bazen en mutlu anında geçmesini istemiyorsun zamanın ama geçiyor hiç acımıyor insanlara.Yatagıma yattım ve yarın olan bitecekleri hayal ettim ama hiç iyi şeyler hayal edemiyorum hep kötü şeyler aklıma geliyor.Yarının stresini hiç atamıyorum içimden.Uykuya iyice dalmısım hayal kurmaktan annem öyle söylüyor.Akşam yanıma gelmiş ve yanagıma bir buse (öpücük)  kondurmuş.Gerçekten hiç farketmedim.Yataktan kalktıgımda normal bir gün gibi geldi ama sonra çaktım köfteyi ve yorganı direk üzerime geri örttüm.Annemin bagırışları beni daha çok tedirgin ediyordu.

_Jade hadi tatlım kahvaltıya.

_Tamam annecim geliyorum.

Aslında yataktan hiç kalkmak istemedim.Ama kalkmak zorundaydım yoksa servise geç kalacaktım ve  okula yürüyerek gidecektim bunuda hiç istemem.Üstümü giyinip ve çantamı alıp aşagıya indim.Masaya oturdum ama saat yaklaşdıkça karnıma agrılar giriyordu.O yüzden pek bir şey yiyemedim.Bir korna sesiyle masadan fırladım , gelen servis aracıydı hemen çantamı alıp servise koştum tam servise binecekken annem seslendi ve telefonumu verdi.Az daha telefonu evde unutuyordum.Servise bindim 15 dk sonra telefonum çaldı ve arayan babamdı çok sevindim aramıyacagını sanmıştım.telefonu açtım ve konuşmaya başladım.

_Baba seni çok özledim.

diye söze başladım telefonu açar açmaz.

_Bende seni tatlım dedi. Ardından

_Okula gidiyosun bugün  nasıl hissediyorsun .

_Off!!!  maalesef gidiyorum şuan servisdeyim.Ve çok heyecanlı hissediyorum ee birazda korku var tabi.

_Sen herşeyin üstesinden gelirsin bitanem sana güveniyorum.

_Teşekkürler canım babam seni seviyorum.

_Bende seni bitanem hoşcakal.

_ Görüşürüz sonra demi baba.

_Tabiki bitanem hafta sonu seni alıcam zaten ve seni tanıştırmak istedigim birileri var.

_Tamam by.

Ooo baya bir konuşmuşum babamla acaba bu tanıştıracagı birileri kim ki çok merak ettim yaa.

Servis birden durdu.Artık gelmiştik okula.Kalbim o kadar hızlı çarpıyordu ki nerdeyse yerinden çıkacaktı.Sınıfa dogru yöneldim.Sınıfımı bulmuştum içeriye girdim ve girmemle çıkmam bir oldu.Sınıfta birkaç kişi vardı.Hemen aşagı indim ve okul dolabımı aramaya koyuldum.Sonunda buldum ama birşey bulamadım. Şöyle hayal etmiştim.Dolabımdan birşey alırken tam dolabın arkasından yakışıklı bir erkek çıkacagını düşündüm ama olmadı.Kahretsin yaaa!!

Kitaplarımı alıp sınıfıma çıktım.Kapıyı açtım ve içeri girdim sanki tüm gözler benim üzerimdeydi ya da ben öyle zannediyordum.Boş buldugum bir sıraya oturdum ve yanıma bir kız oturdu.Esmer uzun boylu ve yeşil gözlüydü gayet tatlı bir kızdı acaba içi nasıldı.

ZaMaNın YoLcUsUWhere stories live. Discover now