"YIL SONU BALOSU"

19 1 0
                                    

Okul bitmek üzereydi.Ve tabii ki balo yaklaşıyordu.Look acaba beni baloya davet edecek miydi?

Off ne saçmalıyorsun Jade tabii ki seni davet edecek.Off neyse.Sabah erken kalktım karnıma ağrılar saplanıyordu,midem bulanıyordu.Hayır ya balo zamanı hasta olamam.Bu benim en mutlu günüm olacaktı.Look'la birlikte geçirecegim en güzel zaman.Ben gerçekten ciddi ciddi aşık oldum eğer ona bir şey olursa bu dünya da yaşamamı gerektiren hiçbir şey olmayacak.Balo için birkaç elbise bakmak için Clara ve Bella'yla alışverişe çıktık.Hepimiz teker teker kabinleri girip elbiseleri denedik fakat ben daha sonra denemek istedim kızların kıyafetlerini eleştirmek için ne kadar kötüyüm.Clara kalbinden çıkar çıkmaz dikkatleri üstüne topladı.Kırmızı straplez uzun ve hafif kıvrımları olan bir elbise adeta bir prenses gibiydi şaka yapmıyorum ciddiyim.Hemen lafa atlayarak "bunu almalısın" dedim.

-Bence de bunu almam lazım bende çok beğendim.

Clara alacağı kıyafete karar vermişti sıra Bella'da.

Bella kuygruğu up uzun bir elbiseyle karşımıza geldi.Elbisenin rengi maviydi ve elbise de çok güzel detaylar vardı.Bella'nın da bu elbisenin içinde güzel olduğunu düşünüyorum.

-Evet kızlar nasıl oldu?

Clara yüzünü aşarak "hayır" dedi.

Ben hemen araya girerek "tabii ki çok güzel oldu ben beğendim" dedim.

Bella "bende beğendim güzel oldu bence" diyerek kasaya doğru ilerledi ardından Clara.

Kızlar elbiselerini aldıktan sonra benim için özel bir mağazaya girdiler.Dışardan bakılınca lüks bir mağazaya benziyordu gerçekten.İçeri girdiğimizde gözüme beyaz sade çok hoş bir elbiseyi kestirdim.Tam benim tarzına yakışacak şekilde.Kızlar benim için elbise bakarken ben kabine girip beğendiğim elbiseyi denedim.Kabinden çıktıktan sonra ayna da kendime baktım.Elbisenin yakıştıgını düşündüm ama kızların da görüsünü almak istedim.Onlarda benimle aynı düşünceydiler. Elbiseyi almak için kasaya doğru ilerledim.Sonra ayakkabı,aksesuar,saç,makyaj derken akşamı ettik.Balo başlamak üzereydi.Hazırlanıp aşağı indim ve Look'un gelmesini bekledim.Kapı çaldığında koşarak kapıyı açtım.Annenin dediği gibi daha hala çocukluktan çıkamadım.Look 'u karşımda görünce çok heyecanlandım."Hazırsan çıkalım" dedi. Çantamı alarak arabaya doğru ilerledik. Ama bende bir şey vardı bedenim de büyük bir kütle kendimi taşımakta zorluk çekiyordum, heyecandan olsa gerek.

-Jade iyi misin?

-Evet iyiyim sen nasılsın?

-Heyecanlı

-Bende

Look'u gerçekten bu kadar heyecanlı gördüm bu bizim için önemli bir geceydi.Bu geceye hiçbir şey berbat edemez buna asla izin vermem asla.Balonun yapılacağın mekana geldik.Başlamak üzereydi.Kalbim gitdikçe daha hızlı atıyordu.Herkes eşiyle ,arkadaşıyla dans ediyordu mutlulardı bizim de en güzel gecemiz olması dileğiyle.

-İçecek bir şey ister misin? Jade.

-Tabii neden olmasın.

-Tamam o zaman geliyorum.

-Tamam.

Neden bu kadar kötü hissediyorum kendimi sanki gözlerimi kapatsam uyuyacak gibiyim.Bu günü ne olursa olsun berbat olmasına izin vermem lazım.Harika bir şarkı diyerek yanıma geldi Look.

-Evet bu parçayı çok seviyorum.

-Tamam o zaman dans edelim.

-Tamam

Look beni dansa kaldırdı.Karşı karşı geldik gözlerimin içini bakarak elini belime doladı , elimi omuzlarına sararak dans etmeye başladık.Gerçekten çok mutluydum fakat bir şeyler ters gidiyordu.Kalbim sanki yerinden çıkacaktı.Başım!! diyerek yere bayıldım.Gerisini hatırlamıyorum.Gözlerimi açtığımda beyaz ışıklar beni çok rahatsız etti ve gözlerimi ovuşturarak kendime geldim.Hastanede olduğumu farkettim.Nasıl yani ben neden burdayım,balo gecesine böldü en son Look'la dans ettiğimi hatırlıyorum gerisi yok. Gözlerimi yana çevirdiğimde koltukta bir büklüm yatan babamı cam arkasında annemi ve Look' u gördüm.Hemen içeriye girerek boynuna sarıldı annem.

-Bitanem iyi misin? Çok korkuttun bizi.

-Tamam anne sakin ol biraz bir şey olmadı bak.

- Tamam haklısın.

Babamın kıpırdamaları "baba uyan dememle" son buldu.

-Kızım canım iyi misin ?

- Evet iyiyim lütfen sende annem gibi başlama baba.

- Tamam bitanem seni düşündüğümüz için olsa gerek.

-Tamam sende haklısın.

-Tamam biz dışarda bekliyoruz.

-Tamam.

Babam ve annem Look'la bizi yalnız bırakmak için dışarı çıktılar.

-Jade bitanem beni çok korkuttun dans ederken kollarımda bayıldın ne yapacağını bilemedim.

-Ne oldu gerçekten hatırlamıyorum anlatır mısın?

-Biz senle dansa kalktık, tam dans ederken kollarında bayıldın.Herkes başına toplandı ve 911'i aradık hemen hastaneye getirdiler.Ben annenin ve babanı aradım.Clara ve annesi de burdaydı ama eve gittiler galiba.Emma'ya haber vericektim...

-Ne sakın haber mi verdin? Hayır lütfen haber vermedim de.

-Hayır sakin ol haber vermedim.

-Ohh biran haber veddin zannettim.Demek ki böyle oldu zaten evde çıkmadan önce modem bulanıyordu.Look sana birşey dicem ama kimseye söylemiceksin.

- Tamam saçmalama söyle lütfen.

-Look bu olaydan önce falan ilk zamanlar da merdivenden düşmüstüm , doktorlar başımın döndügünü söylemişti ama bu mide bulantıları artmaya başladı ve hiç dökülmeyen saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı.Look nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama ben hasta...

-Jade sus artık ne şaçmalıyosun sen asla öyle bişey olmayacak buna asla izin vermem asla anlıyo musun? Sen olmadan yaşayamam ben seni seviyorum ve bu söylediklerini aklından çıkar.

-Look kabullenmek zorundayız böyle bir şey varsa ve tedavi için yapılacaklar beni çok yıpratacak.

-Tamam ama yok olsa da ben senin yanındayım seni ne olursa olsun sevmeye devam edeceğim.

-Seni seviyorum.

Diyerek sarıldım ve ağlamaya başladım gerçekten böyle bir şey varsa ve olacaksa Look'un bana bağlı kalmasını istemiyorum her ne olursa olsun.Doktor kapıyı tıklayarak içeriye girdi ve birkaç test yapılması gerektiğini söyledi o sırada Look'la göz göze geldik ve gözünden yaş gelmeye başladı koşarak dışarı çıktı arkasından Look diyerek bağırdım ama hızla uzaklaştı.Doktor beni birkaç test için ultrasyona girdim.Sonuçların çıkması için akşamı beklememiz gerekiyormuş.Odaya girdiğim de Look koltukta oturuyordu.Hemşireler beni yatağa yatırdılar ve serum bağladılar.Look yanıma gelerek elimi tuttu ve ben yanındayım seni asla bırkmıyacağım dedi.Sana önemli bişey söyleyeceğim.Sen bana bu belirtileri daha önce söylemiştin ben bunu annene söyledim ve hastaneye teşhise gidin demiştim ama annen düğün yüzünden unutmuş galiba sen bunları hatırlamıyor musun?

-Ne naptın anneme mi söyledin Look inanmıyorum nasıl olur hem ben sana bunları daha önce söylemedim.Hatırlamıyorum.

-Ama bunları söylememin nedeni seni korumaktı.

Ben nasıl birşey hatırlamam nasıl?

Akşam olmuştu sonuçların çıkmasını bekliyorduk herkes yanımdaydı annem ve babamı bu kadar tedirgin gördüm.Clara bile heyecandan ne yapacağını bilemiyor gibi duruyordu Look çok kötü görünüyordu.Doktor geldiğinde herkes doktorun başına doğru toplandı.Doktor yakınları dışında herkes odadan çıksın dedi.Clara ve annesi ardından Look odadan ayrıldılar.Doktor elinde ki kağıtları çıkararak , sonuçları söylemeye hazırdı.

ZaMaNın YoLcUsUWhere stories live. Discover now