Teşhis...

7 0 0
                                    

Doktor söylemeye hazırdı."Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum"dedi.Annem çığlık atarak "hayır" dedi.Annemi ilk defa böyle görüyordum.Annemin gözleri,Tanrım lütfen.Babam annemin koluna girerek "sakin ol daha doktor bir şey demedi" dedi.Doktor söze girerek "kızınız kanser ve son evresinde çok geç kalmışsınız ama biz elimizden geleni yapacağız"dedi.Annen,babam,Look hepsinin gözünden akan damlalar bende bile yoktu ben üzülmüyordum çünkü bu bana Tanrı'nın verdiği bir hediye.Ağlamaktan yoruldum, mutsuz olmaktan...

Look kanser olduğumu duyunca koşarak odadan ayrıldı.Arkasından bağırdım ama duymadı ya da duymak istemedi.Ben gideceğim için üzülmüyorum arkam da sevdiklerimi bırakacağım için üzülüyorum.Bella ve Clara'ya Look'un yanına gitmesini söyledim, beni kırmadılar.Annem çok kötü, babam da öyle onları çok seviyorum.Arkamda onları bırakacağım için mutsuzum.Odaya hemşire girdi.Birkaç ilaç almamı ve dinlenmemi söyledi,bu durumda da annemin ve babamın beni yalnız bırakması gerekiyordu.İlaçları içtim ve yarın kemoterapiye başlayacağımı söyledi.Kemoterapi mi? Tanrım lütfen! Acı çekmek istemiyorum.İlaçların etkisinden dolayı üzerime bir yorgunluk çöktü.Gözlerim.Sayıklayarak uyuya kalmışım.Rüyamda Look'u gördüm,birlikte yeşil bir kırda piknik yapıyorduk.Elimi tuttu, bana seni asla bırakmayacağım dedi ve yanağıma bir buse kondurdu.(Look'un ağzından söylenenler.)

Kapının önünde kimse yoktu.Kimseye görünmeden içeri girdim.Jade uyuyordu adetâ melekler gibi.Yanına giderek elini tuttum ve seni asla bırakmayacağım dedim,yanağına bir buse kondurdum.Seni seviyorum ne olursa olsun.İyileşmen için elimden geleni yapacağım.Birden elimi sıktı.Jade diyerek seslendim.Burnundan kan geliyordu.Jade Jade!! Uyan lütfen Hemşire! Lütfen yardım edin burnu kanıyor.

Hemşire:Tamam sakin olun lütfen dışarı çıkın.

-Ama elimi bırakmıyor.Lütfen burada kalıyım.

Hemşire:Tamam lütfen sakin olun ama.

Jade!Tanrım! lütfen daha çok erken lütfen!!

Burnu gerçekten çok kanıyordu ama niye uyanması lütfen uyan Jade.Doktorlar uyandırmaya çalışıyordu ama uyanmıyordu.Jade ben sana seni asla bırakmayacağım dedim sende bana söz ver beni bırakmayacağına Jade!

Doktor:Tamam kendine geliyor.Lütfen peçete getirir misiniz?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 29, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ZaMaNın YoLcUsUWhere stories live. Discover now