22.Bölüm-Doğruluk Mu? Cesaret Mi?-

4.8K 229 221
                                    

Ginny'nin Ağızından 

Salak! Aptal! Geri zekalı! Bana bunu nasıl yapar? Onları öyle görünce kan beynime sıçramıştı. Az daha o Astoria denen aptal kızı öpecekti. Aklıma o sahne geldikçe sinirden her yerim titriyordu. Bir anda birine çarpıp yere  düştüm. "Ahhh." Ellerim acımıştı. Önümde bir el görünce tuttum ve beni ayağa kaldırmasına izin verdim. Kafamı kaldırıp elin sahibine bakınca şaşırdım. Blaise Zabini sırıtarak bana bakıyordu. "Kendine dikkat et Weasley, baloya tek gitmek istemem." deyip güldüğünde ben hala ona bakıyordum. Sözlerini umursamayıp "Yerden kaldırdığın için sağ ol." dedim ve yerdeki poşetlerimi toplayıp şatoya ilerlemeye devam ettim.

Şatodan içeriye girince öylece durdum. Odama gitmek istemiyordum. Birileriyle konuşmaya ihtiyacım vardı. Bende güney kanadına ilerlemeye başladım. Başkanlar odasının önündeki portreye gelince "Kahve." deyip kafamı içeriye uzattım. "Herm burada mısın?" "Evet Ginny, gel." dediğinde içeriye girdim. Pansy'de buradaydı. Hermione'nin yanına oturup ona sarıldım. "Sen iyi misin Gin?" dediğinde ağlamaya başladım. "Hi-hiç iyi değilim." "Ne oldu Ginny?" "Harry ve Astoria Greengreas'ı birlikte gördüm Pansy. Az daha öpüşeceklerdi." dediğimde ikisi de susmuştu. Ağlamam bittiğinde Hermione'den ayrılıp elimin tersiyle gözlerimi sildim. Hermione kolunu omuzuma atıp konuşmaya başladı. "Ne gördüğünü en baştan, sakince anlatır mısın tatlım?" dediğinde başımla onayladım.

 "Ne gördüğünü en baştan, sakince anlatır mısın tatlım?" dediğinde başımla onayladım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Herkesin hediyesini almıştım. Biraz dinlenip, bir şeyler içmek için üç  süpürgeye girdim ve onları gördüm. Harry onu belinden tutup üzerine eğilmişti. Öylece birbirlerine bakıyorlardı. Harry beni görünce toparlandı ama onu dinlemeden orayı terk ettim." Anlatmayı bitirdiğimde yine ilk konuşan Hermione oldu. "Tatlım ben Harry'nin o kızı öptüğünü yada öpmek istediğini düşünmüyorum. Balo eşlerini açıkladığımda Ron'a eşleri değiştirmeyi teklif etmişti." "Bana onu savunma Herm!" "Sana onu savunmuyorum Ginny. Sadece dinlemeden yargılamanı istemiyorum. Dean'e bile seni aldatıp aldatmadığını sormuştun. Sevmediğin birine bile kendini açıklama şansı verirken aşık olduğun kişiye bu şansı vermemek aptalca olur." dediğinde düşünmeye başladım.

Ne yazık ki Hermione yine haklıydı. "Haklısın Herm ama onunla konuşmak istemiyorum." Bu sefer araya Pansy girdi. "Onunla konuşmadan gerçekleri nasıl öğreneceksin peki?" diye sorduğunda onu Herm cevapladı. "Doğruluk mu? Cesaret mi?" "Ne?" "Oyun oynayacağız kızlar. Ginny soramasa bile biz sorabiliriz." Başımla onayladım. "Güzel fikir." "Bence de." Pansy ve ben onayladığımızda Hernione gülümsüyordu. "O zaman bizimkilere haber verin. Bu akşam hepimiz burada toplanalım. Anlaştık mı?" dediğinde "Anlaştık." dedim ve ayağa kalktım. "Ben odama gidiyorum o zaman." dediğimde Pansy'de ayağa kalkıp koluma girdi. "Bende seninle geleyim. Sonra görüşürüz Herm." Hermione de "Sonra görüşürüz kızlar." dediğinde portre deliğine ilerleyip salonu terk ettik.

Hermione'nin Ağızından

Kızlar gittikten sonra aldığım hediyeleri odama çıkarıp üstümü değiştirdim. Sonra aklıma Draco geldi. Salonu birlikte kullanıyorduk ve ben ondan izin almamıştım. Aşağıya inip onun odasına çıkan merdivenleri tırmandım. Kapısının önüne gelince birkaç kez tıklattım ama ses yoktu. "Draco orada mısın?" Yine ses yoktu. Demek ki daha gelmemişti. Merdivenleri indiğimde koltukta oturmuş ona verdiğim kitabı okurken bulunca gülümsedim. Gidip yanına oturduğumda yerinden sıçradı. Bense bu haline kıkırdadım. "Seni görmedim, dalmışım." "Korkuttuysam üzgünüm." "Sorun yok." dedi ve kitabı masaya koyup bana döndü. "Gezin nasıl geçti? Kendini fazla yormadın değil mi?" dediğinde gülümsedim. Beni düşünmesini seviyordum. "Yorulmadım. Bütün poşetlerimi Pansy taşıdı." "İyi yapmış." deyip masadaki kitabını aldı ve kaldığı yerden okumaya devam etti.

Hogwarts Aşıkları (Dramione Ransy Hinny Nuna)Where stories live. Discover now