killarnas kommentarer

180 15 13
                                    

För några veckor sen började det ett par nya killar på min judo, ett kompisgäng som från början var 6 stycken, men nu är 3. Killarna som gått i judon länge har väldigt stor respekt för oss tjejer, för dem vet att vi är på samma nivå som dem (vi är ca 4 tjejer och 21 killar), men de nya som jag nyss nämnde hade från början ingen jävla respekt alls.

Jag kan då ta det från början;
Jag skulle då köra mot en av dem nya i något som kallas Randori Nevasa (nästan brottning ungefär, randori = tävlingsmatch och nevasa = golvtecknik). Först var han trevlig, eller han sade inte så mycket alls. Men sen kom hans kompis fram och sade (så jävla drygt): "Ey ska du köra med en tjej". (Jag blev så himla irriterad)

Han jag körde med kunde svarat VAD SOM HELST, men han valde då att säga: "Aa mannen, jag kommer tillbaka när jag vunnit."
Är inte det en väldigt onödig kommentar??? I alla fall, matchen började och det slutade med att jag vann. Han tog det inte så dåligt, han skrattade bara lite och sade att jag var bra. Men då kom hans kompis fram och sade: "äru seriös, förlorade du mot en tjej?" Hans svar överraskade mig lite. Han skrattade och sade: "kör mot henne du." Och pekade på mig. Kompisen nickade och killen gjorde tummen upp mot mig och gick. "Kompisen" var lite mindre än "Killen" (okej detta börjar gå över styr, kmr kalla dem, Killen=Albert och Kompisen=Oskar, dem heter inte så egentligen)

Iaf så var "Albert" mycket större än "Oskar" (de är 25 kg mellan mig och "Albert".) och vi skulle börja köra. Matchen var väldigt kort, för jag vann direkt. Det roliga med detta är att "Oskar" började gråta. Och när min tränare kom fram och frågade vad som hände pekade han bara på mig. Tränaren skrattade, dunkade honom i ryggen och sade: "Ja visst är hon grym." Han nickade bara.

Nu vägrar "Oskar" ens prata med mig lol.

Jag tyckte iaf att de va VÄLDIGT respektlöst och onödigt.

SkräpDär berättelser lever. Upptäck nu