det är så vaaarmt: min dag från kl 14:20

24 3 7
                                    

Jag sitter i en varm bil och svettas sönder just nu. Familjen och jag ska till stranden och just nu hämtar min bonusmamma Loke och Freya från dagis. Vi ska då till stranden och jag genuint undrar vad fuck jag ska göra där. För har mens så kan inte direkt bada.

*inga kläder - Veronica Maggio* spelas

Jag tycker verkligen inte om svensk musik, bara Victor Leksell och Veronica Maggio typ. Asså att vara en "svensk" artist kan typ kännas som en dålig stämpel ibland.

JA, nu kommer de. Båda när på varsitt gosedjur, så söta. En nalle och en panda. Gulligt. In i bilen med de. Kolla va söt hatt.

Okej de är så varmt, vad hände med termen SVENSK SOMMAR

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Okej de är så varmt, vad hände med termen SVENSK SOMMAR. Varför regnar det inte? Ska inte klaga för mycket nu för jag har längtat efter sommar. Men nu när jag har mens och allt asså.

Jävlar vad aktiv jag börjat bli här

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Jävlar vad aktiv jag börjat bli här. Saknar typ hur wattpad var innan men helt ärligt är nuvarande wattpad ganska bra också. Asså communityt är mycket mindre. Har å andra sidan mycket mindre press kring vad jag publicerar och pallar inte köra inom ramarna längre. Har t.ex inte vanliga bokomslag längre utan bilder jag tycker är fina eller liknande. (Leonardo är ju för vacker).

Nu ska vi åka och köpa pizza till stranden. Görgött. Är så sugen på pommes och skräpmat över lag. Samtidigt så är jag sugen på riktigt nyttig mat. Sen imorse har jag även varit extremt sugen på Ben&Jerry. Omg vill ha.

8 h senare
Vi åkte hem och jag hade grov migrän så sov till klockan 8. Sen vakna jag av att min lillasyster kom in och frågade om jag ville ha Ben&Jerry men jag sa att jag skulle ta den senaste så sov lite till. Nu kan jag inte somna. Suck.

Jag vet inte varför men vill så gärna bli artist. Har inte kunnat sluta tänka på det de senaste. Problemet är att jag har en "bra" röst, men den är inte speciell och har inte direkt en stor range eller så. Men är bra på att hålla pitch och sådant.
Kanske vågar publicera något litet klipp när jag sjunger i denna boken ngn gång, de e ändå typ 10 pers som läser.

SkräpDär berättelser lever. Upptäck nu