lifeupdate

53 7 17
                                    

hejhej människor

Jag har typ varit död ifrån wattpad aslänge, (aka blivit frustrerad över att man inte uppdaterat på åååår att man raderar appen i en dag, men sedan laddar hem den igen en dag senare för att man saknar den). Nejmen seriöst jag har varit borta i jag vet inte hur många veckor. Därför tänkte jag att de kunde vara najs med en lifeupdate thihi

Okej först så kan jag ju säga att jag fyllt 16, föör 5 dagar sen typ (oj shit de har gått snabbt), och jag hade en väldigt bra födelsedag. Jag firade min födelsedag igår med restaurang och sedan "häng" hemma hos mig.

Dagen innan det blev jag överasskad av 3 av mina kompisar (jag blev påtvingad en ögonbinde, sattes i en bil som sedan körde i en halvtimme. Sedan tog dem ut mej till ett garage och startade en moppe, blev svinrädd hahaha. nejmen a dem hade iaf överaskat mig med en sleepover vilket var väldigt gulligt.) Innan det höll vi nior ett disco för årskurs 0-6 så jag var i skolan från klockan åtta på morgonen till efter elva på kvällen, så ni kan ju gissa hur trött jag var på överraskningen vilket var samma dag. Discot var i alla fall väldigt kul även för oss nior (vi hade nog roligast av alla).

Men vad har mer hänt? Jo jag har fått ett nytt crush... som jag vet gillar någon annan, han vet dock inte att jag gillar honom så de är väll bra.

Jag har haft extremt tråkigt idag :(((


Aja


Loveu


Moa

SkräpOù les histoires vivent. Découvrez maintenant