Korektoři a tvůrci coverů (+seznam)

1.4K 160 116
                                    

Gramatika je důležitou částí příběhu. Člověku se bude mnohem lépe a radši číst příběh zbaven přebytečných chybek a překlepů a gramatika je nezbytnou součástí literatury. Přeci jen, píšeme knihy - ne seznam chyb zakomponovaný do příběhu:')
Ale i Wattpad nebýt moc dobrý češtin - to jejich "čti a PÍŠ" nebo sekce na profilu "O MĚ" mě doslova zabíjí!
Ale všichni jsme jen lidé, každý jednou napsal hrubku, a v zápalu psaní se někdy až při kontrole divím, kolik hrubek ze mě vyleze - třeba nedávno jsem kulila oči na displej, když jsem viděla mé "sebevědomÝ" a "chvílY"... hrozné. Proto doporučuji si text vždy pořádně před zveřejněním přečíst. Už jen třeba proto, že mnohým z nás ani nemusí být příjemné, když vám někdo v komentářích vyčte chyby.

Ale co když i přes vlastní kontrolu je váš příběh plný chyb? Tak v tu chvíli je fajn poprosit třeba bráchu, ségru, mamku, tátu a nevím koho ještě máte o opravu - ale jelikož je to opravdu divný pocit, je tu spousta hodných a šikovných korektorů, k...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ale co když i přes vlastní kontrolu je váš příběh plný chyb? Tak v tu chvíli je fajn poprosit třeba bráchu, ségru, mamku, tátu a nevím koho ještě máte o opravu - ale jelikož je to opravdu divný pocit, je tu spousta hodných a šikovných korektorů, kteří svou práci dělají rádi, a vy se zbavíte chyb;)

Člověk je strašně povrchní tvor. Co byste si radši koupili, plesnivou krabičku, jejíz lak je už dávno opráskaný - nebo fungl novou krabičku s vaším oblíbeným motivem? Myslím, že mi je jasné, co byste si vybrali. A věřte, že já bych volila stejně. Ale co když bude v té ošklivé krabičce třeba diamant či nádherné šaty (sorry kluci:D)? A v té nádherné shnilé jablko a smrad? A na stejném principu fungují i knihy, zde na Wattpadu. Pokud chcete uspět, málokdy prorazíte se špatným či nezajímavým coverem. A pokud cover neumíte dělat? Poproste někoho! Tvůrců coverů tu přibývá čím dál tím víc a objednávkou je jedině potěšíte! Jedna má kamarádka mě též poprosila o cover... připravila jsem pět verzí a vybranou jsem na přání kamarádky upravila asi ještě osmkrát - a stále mě to bavilo. Nebojte se požádat koholi zde na Wattu, oni to pro vás rádi udělají!;)

Proto jsem zde připravila seznam korektorů a tvůrců coverů: i ty nabízíš tuto pomoc? Napiš mi, budu mileráda;) Ráda tě připíši.

Pokud se chceš zapsat na korekci, nezapomeň mi napsat, jaký jazyk;)

Tvůrci coverů:
BFFDeniLuci
smiligxqueen
nobodysklsHelper
MissyWho_
JustOnlyMeTwoThre
JoyMcGee
ScattyAliasNobody
AlexaYumichiki
Wampi-Stori
Cinema_princess
ArtiiS
IceHells
LousianaStorm
HoransonForever
Rozinka_
Blackroor
Purple_Girl_Penny
SansL0ver
MichaelaRokwood
tereza172
GirlFromTheUniverse
Ashala20

Korektoři:
smilingxqueen (čeština)
BFFDeniLuci (čeština)
XandraSkye1 (slovenština/slovenčina)
CrazyChristine13 (čeština)
AnnaWolfgang (čeština)
LucyaStartesz (slovenština/slovenčina)
Sariron (slovenština/slovenčina)
MatjKarlk (čeština)
ArtiiS (čeština)
-Scika- (čeština)
Bell998 (slovenština/slovenčina)
Vealothia


Neváhejte a napište mi;) Vím, dnešní díl je skoro o ničem, ale příště už bude kecačka,
mějte se pohádkově,
Vaše
Open

My, WattpaďanéWhere stories live. Discover now