Získání falešných reads?!

996 114 41
                                    

Všechno začalo novým followerem. Už od pohledu mi bylo jasné, že se nebude jednat o obyčejný účet, a asi vám ani nemusím říkat, že byl follow samozřejmě hned odebrán. Vůbec nechápu, jak se to mohlo stát, ale asi po hodině mi nový sledující zmizel z oznámení. Za jméno měl něco na způsob „343free_readers934" (přidala jsem random čísla), což zní poměrně zvláštně. Po rozkliknutí profilu mě přesměrovali na internetovou stránku, o které si za chvíli něco povíme. Zoufale jsem profil potom hledala, ale jako by se po něm slehla zemO.o Podařilo se mi ale pořídit screenshot stránky, takže mi zas tak jednoduše neutekli:D

o Podařilo se mi ale pořídit screenshot stránky, takže mi zas tak jednoduše neutekli:D

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Falešná reads. Úplně jsem se otřásla z toho, jak někdo mohl založit něco tak špinavého, a zároveň mi je docela záhadou, jak to dělají. Pochybuju, že by si najmuli deset tisíc čtenářů:D Ale recenze pod generátorem mluví za vše, nejspíš opravdu funguje (taky ale musíme brát v úvahu, že si falešné recenze mohl vytvořit generátor sám).

heyy working perfectly, thanks. doing it again tomorrow for my friends stories"

„i thought it was not working but after the completion it did ;)"

„Ohh i thought its only a joke, but i surprised when saw my story reads number change after verification , thanks!"

Předpokladám, že tohle asi všichni přeložíte. Ale zpět k věci... what? Jak někdo může něco takového s čistým svědomím použít? Dobře, myslím, že každý z nás by si alespoň koutkem duše přál čtenáře, ale kdo by měl radost z falešných čtenářů.

1) Budete mít z toho špatný pocit.

2) Prakticky žádné čtenáře navíc nebudete mít, jen vám někdo/něco roboticky předělá to čísélko u počtu přečtení.

3) Možná vám reads pomohou k zviditelnění se, ale pořád je tu ten fakt, že jste podváděli.

4) Když se vám umí pohrabat v počtu přečtení, pravděpodobně budou mít přístup i k dalším věcem.

5) Kdybyste generátor použili, co kdyby se vám na profilu automaticky zobrazil nějaký nápis, že jste jej použili? Nápis viditelný i pro návštěvníky vašeho profilu? To by se vám to pěkně krutě pomstilo, drahouškové:D

6) Bude podezřelé, když na vašem příběhu „Pohádka o zlobivém hrnečku" s jednou kapitolou a bez pořádného coveru najednou vyskočí deset tisíc přečtení.

7) Není to trochu podezřelé, že je to úplně zadarmo?

Pfů, jsem pěkně rozčílená. Ale za novou a docela podstatnou kapitolu do MW to stálo:D Přemýšlela jsem, že vám sem odkaz nehodím, protože by se tu nějaký budoucí uživatel generátou asi nejspíš našel, a šířit takovou špínu, která zatím naštěstí není tak známá, se mi nechtělo. Ale víte co? Dám vám ho sem, kdyby se někdo chtěl podívat a někdo by mě podezříval, že jsem si všechno vymyslela a udělala v photoshopu nebo něco na ten způsob. A pokud ho budete chtít použít, v mých očích budete podvodníci, radši si vzpoměnte na sedmero vypsané výše.

generator-wattpad

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.


generator-wattpad.rhcloud.com

Mějte se pohádkově a buďme fér...

Open

P.S.: Anketu nechám na příště, mezi takové téma se mi vsuvka s anketami moc nehodila.

My, WattpaďanéOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz