Kreslení sem, kreslení tam

711 98 21
                                    

So... o tuto kapitolu jsem byla tak nějak částěčně požádaná a zároveň jsem ji už nějaký ten pátek plánovala. Myslím, že tohle bude spíše objektivní kapitola, protože už předem počítám s tím, že se tu ozvou něajací odpůrci.

O čem chci mluvit?
Drawing books, česky „knihy pro kresby" nebo úplně jednoduše prostě knihy na Wattpadu, do kterých autor přidává své kresby. Údajně se k nám tento hit dostal z Německa a za tu dobu se tu stihl rozšířit možná ještě víc, než je libo.

 Údajně se k nám tento hit dostal z Německa a za tu dobu se tu stihl rozšířit možná ještě víc, než je libo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Patří to sem?
Jako... Wattpad je určen pro knihy ve smyslu s příběhem, ale je tu nějaký zákaz na přidávání kreseb? Ne. Takže proč ne, ale upřímně, jestli chcete někde zabodovat s kresbama, já bych to spíš zkusila někde na Instakilogramu, když budete mít trpělivost své kreslení natáčet, tak na YouTube, nebo případně na Obličejové Knize nebo Devinantartu, i když na Deviantartu údajně zas až takovou šamci nemáte, to samé na Tumblr říkal někdo v komentářích. Nikdo neříká, že to sem stoprocentně nepatří, přecijen v knihkupectví koupíte běžně nějakou knihu s obrazama nějakěho umělce,  je to hodně sporné, ale nalijme si čistého vína, mně nepřipadá správné se na to koukat úplně černobíle.
Vím, že takhle to vyzní dost krutě, ale jestli je vám osm a nevíte pořádně třeba jak rozlišit tvrdost tužky a kreslit neumíte... spíš než si vesele sbírat votes, protože jsem upřímně neviděla žádnou knihu na kresby, která by neměla úspěch, radši tím Watt nezamořovat. Ano, vím, že to asi nebylo teď ode mě hezké. Občas se třeba na takové knihy ráda podívám, mezi Watt uživateli se tu najdou i opravdu hodně talentovaní lidé (to be honest, takových jsem tu viděla maximálně pět, co se týče českého WP), ale pak tu jsou ti, u kterých pomalu nevím, co to na tom obrázku vlastně je. 

Víc k tomu asi nebudu říkat, protože sto lidí, sto různých názorů a sto různých chutí, a navíc k tomu nemám nějaké stoprocentní tvrzení. Jsem na straně obou, odpůrců i příznivců, hodně záleží také v čem.

Jak už jsem řekla, počítám s tím, že se tu ozvou v komentářích lidi, kteří se mnou nebudou souhlasit, takže prosím pěkně... když už, tak se slušností, protože já váš názor respektuji, ať už je jakýkoliv, bylo by fér, abyste to respektovali také.

Doobře... Jen tak pro info, z Wattu na nějakou dobu odcházím, psala jsem to do konverzacích na mém profilu, takže teď nějakou dobu nebude moc kapitol. Tuhle jsem přidala proto, že teď mám dopoledne čas a chuť.

Mějte se pohádkově,

hladová Open♥︎ (cítí z kuchyně oběd:P)

My, WattpaďanéWhere stories live. Discover now