22

4.9K 155 17
                                    

Uštedrila som mu riadne štipľavú facku (a/n: správne baby, uhádli ste).

Keď na mňa uprel zrak, na líci sa mu rysoval červený odtlačok mojej ruky. V duchu som sa pochválila, že som sa to po dlhej dobe odhodlala urobiť.

„Do piče, čo si myslíš že robíš?!” vykríkol a chytil si zranené miesto. Časť mňa bola hrdá, na to čo som spravila, no ale druhá časť sa cítila previnilo a chcela vrátiť ten čas späť.

Vzchopila som sa a nedala sa ním zastrašiť. „Buď rád, že som ti nedala silnejšiu. Čo si to dovoluješ povedať? Správaš sa ku mne ako ku nejakej štetke, kurve! A potom si zaumieniš, aby si toto povedal? Naozaj si si myslel, že týmto ma dostaneš do postele? S tebou by som do nej nevliezla ani za všetky peniaze sveta!” vykričila som mu späť. Áno, odhodlala som sa konečne použiť nadávky.

„Do postele? Naozaj si myslíš, že by som chcel s tebou jebať? Si naivná, chúďa dievča. Musela by si inak vyzerať, aby som ti dovolil len vyfajčiť ma” uchechtol sa výherne. Jeho poznámka ma jemne urazila, no nebrala som na to veľkú váhu.

„Payton, konečne vidíme, že kto je tu úbohý. A teraz vypadni” sykla som, strčila ho mojou celou silou von z dverí a následne rýchlo zamkla.

Potlačila som slzy, ktoré sa vydierali na povrch a radšej sa vybrala konečne do postele.

Celá som sa prikryla až po uši a stratila sa vo vankúšoch, ktoré sa na posteli nachádzali. Zatvorila som oči a snažila sa zaspať, pokúšala som sa myslieť na všetko iné len nie na Paytona.

                                 ***

Ráno som vstala opäť na zvuk budíku. Vyhrabala som sa teda z postele a trocha sa ponaťahovala. Dnes má všetko bolelo, hlavne hlava.

Kráčala som do kúpeľne, kde som si okamžite opláchla tvár. Na svoj odraz v zrkadle som sa ani nepozerala, vedela som ako vyzerám. Vlasy všade po stranách, ospalé oči. Tak ako vždy, ak nie horšie.

Pozrela som sa na mobil, že koľko mám času. Rozhodla som sa ísť do sprchy, pretože som mala ešte kopec času, kým pôjdem do školy.

Horúce kvapky vody zo mňa ako vždy, odstránili takmer všetku negativitu. Pri sprchovaní som si začala spievať rôzne texty piesní, aby som si ukrátila čas.

Po sprche som sa obalená v ukteráku vybrala do izby. Počas cesty som si všimla pootvorené dvere do Paytonovej izby a hlasy, ktoré sa odtiaľ ozývali. Chvíľu som zastala, aby som približne mohla rozpoznať, s kým to volá. Podľa toho, čo som počula zrejme volá s jeho otcom. Pokračovala som ďalej v ceste, nezaujímalo ma, že o čom sa rozpráva. Navyše, niesom žiadny stalker.

Pripravená do školy som sa vybrala dolu po schodoch, zo všetkými potrebnými vecami v taške. Uvarila som si kávu, ktorú som následne dala do pohára a začala piť. Pridala som ešte aj tabletku aspirínu, ťa bolesť hlavy totiž stále neodchádzala.

Napísala som Jess, že sa stretneme na hodine a Jacksonovi, nech po mňa príde. Všimla som si, že v poslednom čase sa nejako nerozpráva s Paytonom. Od vtedy, čo som s ním začala chodiť sa odcudzili. Samozrejme, možno to bola len moja domnienka, ale vyzeralo to tak.

Vzala som si zo stola nejakú tyčinku a peniaze, rozhodla som sa, že dnes s Jess pôjdem do Starbucksu. Ona o tom ešte nevie, no v škole sa to dozvie.

Trúbenie auta mi naznačilo, aby som už vyšla von z domu. Nenamáhala som sa pozdraviť Payton, ktorý ma sledoval zo schodov a radšej rýchlo vykĺzla von skôr, ako stihol niečo povedať.

„Ahoj láska” pozdravila som Jacksona hneď potom, ako som nastúpila do auta. Rýchlo som ho objala a dala mu bozk. Bol to dlhý a vášnivý bozk, nechcela som sa z neho odtiahnuť, ale dochádzal nám kyslík.

„Ahoj” opätoval mi hneď po tom, ako sme sa odtiahli. Naštartoval motor a už sme boli na spoločnej ceste do školy.

„Čo si robila po včerajšku?” opýtal sa. Mykla som plecom a začala mu rozprávať len o tom, ako som pozerala show a potom išla spať. Vynechala som ale bozk, a tú chvíľu kedy som dala facku Paytonovi.

„Čo ty?”

Povzdychol. „No, s Emily sme sa dlho nevideli, takže je pochopiteľné, že sme sa rozprávali o všetkom možnom, čo sa za tú dobu udialo. Rozprával som ale hlavne o tebe. Povedala, že si milá baba, určite budú z vás skvelé kamarátky” prikývol s úsmevom. No to určite.

Ďalej sme len preberali rôzne veci, ako napríklad čo budeme robiť cez týždeň alebo tak. Veď chápete.

Keď sme dorazili k škole, všimla som si Paytona, ktorý bol v rohu a opieral sa o múr. Z úst mu vychádzal dym, okamžite som musela zakročiť.

„Zlato, ja pôjdem napred. Dohodli sme sa, že sa s Jess stretneme ešte pred hodinou” ospravedlňujúco som sa na neho pozrela, na čo prikývol. Opäť sme sa rozlúčili krátkym bozkom, a ja som vykročila za ním.

Keď som dorazila k múru, kde sa opieral, neodhodlal sa na mňa ani pozrieť. Preto som mu vytrhla cigaretu z ruky a na zemi ju zašlapla. „Čo to kurva robíš?” ozval sa.

Pretočila som očami, „Čo si TY myslíš, že robíš. Fajčíš? Odkedy?” chrlila som na neho otázky.

„Čo sa vôbec ty staráš? Môžem si fajčiť čo chcem a kedy chcem, nieje to tvoja starosť. A teraz vypadni a nehovor na mňa, lebo ti tú tvoju peknú malú hubu rozbijem.”

Zhrozila som sa nad tou predstavou. Odkráčala som preč, hovoril moc vážne a chladne, až mi z toho naskočili zimomriavky. No jediné som si ale dokázala všimnúť. Bolesť v jeho očiach. Bila až do očí.


Badboy Has Also HeartWhere stories live. Discover now