29

4.8K 163 13
                                    

„Čo si mu povedala?” ozval sa Payton, keď som rýchlo ukončila hovor.

„Že som pobozkala iného chalana a, že už to zrejme nebude medzi nami môcť naďalej fungovať” mykla som plecami, stále nemohnúc uveriť tomu, čo sa práve udialo.

Payton sa postavil a frustrovane sa potiahol za vlasy. „Ako ti potom mohol odpustiť? On je idiot. Kurva!” vyzeral dosť nahnevane, popravde som mu ale ani za zlé nedávala. Chápala som, ako sa cítil.

„Ja neviem Payton. Čo budeme teraz robiť?” nie žeby bol veľký problém to, že Jackson mi odpustil, no nechcela som byť s ním už naďalej. Nechcela som byť s niekým, koho nemilujem a ťahám ho za nos.

„Kurva ja neviem! Fakt nie...” mala som pocit, že sa viac hnevá na mňa ako na Jacksona. Preto som sa pozrela niekam inam, aby si zlosť už ďalej na mne nevylieval.

„Prepáč, poď ku mne” pristúpil ku mne a objal ma zo zadu. Bol to úžasný pocit, mal by ho zažiť každý.

Hlavu som zaborila medzi jeho krk a rameno a vdychovala jeho vôňu.

„Musíš mu to nejako vysvetliť, že nemôžeš s ním byť. Neprežil by som, ak by som sa o teba mal ešte s niekým deliť” jeho hlas bol tichý, no zato sa mi v hlave opakoval nahlas stále dookola. Nikdy som si nemyslela, že by Payton bol schopný niečo také vysloviť. Nie len mne, ale komukoľvek. Týmto mi dokázal, že aj on má srdce, že badboy má tiež srdce. Nikto nieje bezcitný, aj keď tak vyzerá.

„Musíme na to teraz prestať myslieť, poďme si radšej užiť krásny večer” navrhla som, načo mi prikývol a dal mi pusu. Panebože, prosím nedovol mu nikdy odomňa odísť.

Dojedli sme s príjemným rozhovorom o rôznych veciach.

Vstala som a začala odpratávať špinavé taniere a príbory. Všetko som naniesla do kuchyne a začala to aj umývať.

V polovici môjho umývania ma zozadu objal Payton a začal ma bozkávať na krku. Bolo to príjemné, no napriek tomu som sa nemohla podvoliť, pretože som chcela doumývať riad.

„No tak zlato...” šepkal, „umyješ to potom, poď sa mi venovať” aj keď jeho jemné prosíkanie bolo rozkošné, stále som si stála za svojím a umývala riad. Teda až do tej chvíle, kým ma nezdvihol a neprehodil si ma cez rameno.

„Payton pusti ma!” kričala som a smiala sa zároveň. Ignoroval to a vyšiel som mnou schodami do jeho izby. Hodil ma na posteľ a ľahol si nadomňa.

„A teraz čo?” usmieval sa ako slniečko na hnoji. Až tak mi to prišlo vtipné, že som sa začala smiať a Payton na mňa pozeral ako na psychopata.

„Čo je ti tak vtipné?” zasmial sa tiež, pretože som zrejme vyzerala ešte horšie, ako nejaké slniečko na hnoji.

„Nič” snažila som sa poprieť, no aj tak som vybuchla do smiechu. Teraz som ani nevedela, kvôli čomu sa smejem, jednoducho to tak bolo.

„Poveeeedz” potiahol. Zakrútila som hlavou, na čo sa zasmial a začal ma štekliť. Tentokrát ten smiech mal už dôvod, a ja som sa zvíjala ako užovka len aby prestal.

„Prest-....aň!” smiala som sa. Na okamih prestal a zahľadel sa mi do očí. Priblížil sa ku mne a jemne ma pobozkal. Bozk som mu opätovala, pretože tomu nešlo ani odolať.

Jeho bozky boli plné lásky, nikdy by som ich za nič nevymenila. Nikdy.

Vypýtal si vstup do mojich úst tým, že mi kusol do spodnej pery, a ja som mu samozrejme aj vyhovela.

Rukami prechádzal po celom mojom tele,  až sa zastavil na zadku, kde mi ho zmačkol. Bola som vďačná, že zatiaľ si nevšimol, ako som sčervenala, no to sa môže o chvíľu zmeniť, keď nám dôjde kyslík.

Aj keď som nechtiac, no jemne som sa ponadvihla na malú chvíľu a tým sa dotkla jeho prirodzenia. Cítila som, že bol tvrdý.

Vtedy som sčervenala ešte viac, no tvárila sa akoby nič. Bolo mi fakt trápne.

Po dobe, keď nám došiel kyslík sme sa odtiahli a hľadeli na seba.

„Prečo sa tak červenáš?” opýtal sa provokujúco a zároveň mi zmačkol opäť zadok.

Privrela som na neho oči, no hneď ich aj po tom čo povedal dala do normálu.

„Nikdy ťa neopustím” pohladil ma po líci. Ostala som ležať pod ním v nemom úžase. Čakali by ste, že sa z niečoho ako predtým bol vykľuje toto?

Áno, áno ja viem, prepáčte :)...
Len som chcela dobehnúť školu, veď viete, preto som sa nemohla venovať Wattpadu na plno. No vždy som sa usmiala nad každým komentárom a voteom, ktorý ste mi tu či na druhej knihe zanechali.
Btw, dajte mi taký vzťah jak majú títo dvaja tu :(. Nepoznáte nejakých sexošov na snape? Hehe, jk. (Ale ak poznáte tak mi dajte:)) 😂
Love ya a ostaňte zdravý, umývajte si rukyyy.

Badboy Has Also HeartWhere stories live. Discover now