51.

1.8K 167 15
                                    


           Am privit rucsacul de pe pat cu scârbă parcă, luând un singur caiet și bagandu-l în el. Ultimele zile de scoala sunt cele mai nesuferite, din cauza ca nu mai ai chef deloc. Ca mine. Mi-am luat pe mine tricoul alb, apoi am plecat către liceu.

          De data asta singura, pentru ca Ross a scăpat de prima oră, din moment ce profa lui fizica s-a îmbolnăvit sau ceva de genul. Oricum, ce profesor își ia zile libere exact la sfârșitul anului, când mediile trebuiesc încheiate?

            Am intrat în liceu și mi-am lăsat rucsacul pe banca, după 10 minute venind și profesorul. Ora fusese foarte plictisitoare, terminasem materia și acum domnul de informatica ne povestise întâmplări din tinerețea lui.

            Am ieșit vesela pe hol, știind ca Ross trebuia sa apara. M-am sprijinit de un perete, intrând din plictiseala pe una dintre rețelele de socializare. Nu mă atrăgeau deloc, dar stăteam uneori când nu aveam ce face. Am derulat în jos, vazand apoi o poza cu Ross și Karen cum se sărutau. Poza postata de Karen.

           Am privit telefonul, simțind cum mana îmi tremura. Ce e asta? Am blocat ecranul, vrând sa mă duc în clasa, apoi vazandu-l pe Ross cum aleargă spre mine.

           — Pot sa iti explic!

            Se pare ca si-a dat seama.

         — Nu cred ca poți, i-am răspuns, rece, intrând după aceea în clasa.

Seven's Heaven Where stories live. Discover now