3 - Wren

225 19 57
                                    

*******

Kuşların kralı kimdir?

BÖLÜM ÜÇ - WREN (ÇALIKUŞU)

"Neler hissediyorsun, peki, davanın tekrar açılması hakkında?"

"Hiçbir şey hissetmiyorum."

"Yüz ifaden öyle demiyor, Yoongi-ssi. Unutma: atman gereken ilk adım güven. Bana güven ve benimle konuş. Neler hissediyorsun?"

Saat tıkırdadı. Arkasındaki klimadan yumuşak bir esinti geliyordu. Yoongi kotundaki yırtıklardan biri için tedirgin oldu.

Neler hissediyorsun?

Açık bir yaraya ateş değdirmek gibi, demedi Yoongi.

En başından kadına anlatmamalıydı. Terapistler böyle yapıyordu--belki gizli bir hazine bulup zihnindeki denklemi çözebilir diye hislerini dip köşe inceliyordu. Bu dava hakkında gıkını çıkarmamalıydı, ve Park Jimin, ve Kim Taehyung hakkında. Ama Kim Taehyung bütün bunların asıl sebebiydi ve Yoongi çoktan sırf onun üzerine birkaç görüşmeye gelmiş olabilirdi. Bir şeyleri olduğu gibi bırakamayan Taehyung. Çıkmayı hayal bile edemediği bu tavşan deliğine kendisini sokan Taehyung. Aralarındaki hassas, profesyonel ilişkiyi sanki tebeşirle çizilen bir çizgiymiş gibi kaydırıp bulanıklaştıran Taehyung.

Giden, Taehyung.

"Aldatılmış hissediyorum." dedi Yoongi, bacak bacak üstüne atarak. "Onu geride bırakmıştım. Senin yapmamı söylediğin şekilde. Onu atlatmıştım, ve şimdi hepsi geri döndü."

"Departmana bir mektup yazabilirim."

"Duygusal olarak yetersiz olduğumu mu söyleyeceksin? Ha. Bana geri verdiler, artık bu davanın peşini asla bırakmayacağım."

"Bu akıllıca mı?"

Yoongi dişlerini gıcırdattı. "Bu konuyla alakalı akıllıca tek bir şey yok."

"Şu çalıştığın diğer adam - Jimin'di, değil mi? O biliyor mu--?"

"Tahmin ediyor. Herkes tahmin ediyor."

"O zaman belki de ona söylemelisin?"

Yoongi derin bir nefes aldı. "Yapamam." dedi ve sesinin çatlamasına sinir oldu. Tekrarladı. "Yapamam. Hem--ne faydası olacak ki bunun?"

"Belki onun mental desteğini kullanabilirsin. Artık daha derinleşiyor - bu davayla çalışmaya karar verdiğine göre - aynı zamanda partnerinden sır saklamaman en iyisi olur. Unutma, ben senin gibi meslek gruplarındaki insanlara yardım etmek için eğitildim. İletişim ve şeffaflık önemli, bu ikiniz için de riskleri azaltıyor. Araştırmanız hakkında sırlar saklamak iyi olmaz --Jimin'i tehlikeye atmak istemezsin, değil mi?"

Yoongi duruldu. "Hayır."

Tabii ki atmak istemezdi. Jimin bunların hiçbirini istememişti. Ama Jimin'e her şeyi anlatamazdı da. Taehyung'la iş dışındaki buluşmalarını, o öldükten sonra görmeye başladığı kabusları, Taehyung'un günlüğüne yazıp yazmadığına emin olmadığı şeyleri Jimin'e anlatamazdı. Bilgi işlemdekiler düzelttikleri fotoğrafları direkt Yoongi'ye göndereceklerdi ama illa bir noktada günlüğü Jimin'le paylaşması gerekecekti. Nasıl olacaktı bu? Nasıl Taehyung'un günlüğünün tamamını okutacaktı?

Yoongi terapistin odasından çıkarken bütün bunları düşünmeye o kadar dalmıştı ki resepsiyonun cam duvarının arkasında bekleyen kişiyi son anda gördü. Kafasını önündeki kitaba eğmişti, ve Yoongi onun yanından fark etmeden rahatlıkla geçebilirdi, eğer dağınık saçları ve duruşu bir yerden tanıdık gelmeseydi.

Murmuration | taegiminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin