eleven

19.8K 1.6K 1.1K
                                    

kontrol etmedim„

"Sikeyim böyle işi."

Hemen yanımda oturan jin hyung kendi kendine ortaya mırıltı bırakınca ağzımda döndürüp durduğum böğürtlenli lolipopun sapını tuttum ve ufak bir şapırtıyla ağzımdan çıkardım.

"Ne oldu hyung?" Meraklı bakışlarımı ona çevirmeden önce bay jeon'un fotoğraflarına baktığım telefonumu kapatıp kucağıma bırakmıştım.

"Ne olacak, bay min düşük not vermiş." Kaşlarım duyduklarımla havalanırken dudaklarım da aralanmıştı.

"Son yaptığınız grup çalışmasına mı? İyi de siz o proje için çok çalışmıştınız?"

"Sinir olduğum konuda bu zaten taehyung," derin bir nefes vermiş ve telefonu mavi çarşaflı yatağıma bırakmıştı. "Deli gibi her gün araştırma yaptım ama grupta ki umursamaz chanyeol yüzünden bizi silip attı bay min."

Dudaklarım üzüntüyle büzülmüştü, elimi omzuna koyup yanına kaydım. "Üzülme hyung, sınavların iyi zaten. Kesin geçersin, merak etme."

Kaşlarını hafifçe kaldırıp bana bakmıştı." Öyle mi dersin?" Hızlıca başımla onaylayıp tebessüm etmiştim. "Öyle derim tabii ki. Hadi, gülümse."

Yüzünde oluşan gülümsemeyle benim de gülümsemem büyümüştü. "Hadi, kalk gidelim."

"Nereye gideceğiz, ben burada oturmaktan memnunum." Lolipopu tekrar ağzıma yerleştirip arkama yaslandım. "Hadi ama taehyung! Sıkıldım oturmaktan!"

"Hyung istemiyorum ya, ben burada mutluyum."

"Ben de tek bakışta boşalabileceğim adamı bulsaydım tabii ki oturup onu izlerdim ama sen abartıyorsun." Dediklerine karşı kocaman kahkaha atıp yattığım yerde yan dönmüştüm. "Hyung... Sana öyle birini bulacağım ki," Gözümü kırpıp ayağa kalkmış ve aynaya ilerlemiştim. Altıma giydiğim adidas'ın kısa mavi şortunu düzeltip üzerimdeki klasik beyaz tişörtü de içine sıkıştırmıştım.
"Bak gerçekten ne olacak biliyor musun?" Aynanın karşısına yerleşmiştim. Saçlarımı bakımlı ellerimle düzeltip yansımasını gördüğüm jin hyung'a baktım, kıkırdamıştım.

"O kişiyi karşında gördüğün an boşalacaksın."

;

Ktgogh; sıkıcı bir gün daha ve dışarıya çıkmadan hemen önce💙

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ktgogh; sıkıcı bir gün daha ve dışarıya çıkmadan hemen önce💙

9.638❤️

*jkjeon bu gönderiyi beğendi.*

;

;

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
naughtyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin